Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Velkoobchod, maloobchod, prodej: - bílý textil - metrový textil - ručníky a ubrusy - dekorační látky - záclony - ložní prádlo - dekorační tkaniny - koberce zátěžové.

Zámečnictví: -zakázková zámečnická výroba -svařování hliníku, nerezi a oceli -výroba plotů, zábradlí, vrat, bran a schodišť.

Prodej a pronájem - domy - byty - pozemky - rodinné domy - vily Prodej a pronájem - nebytové prostory

Maloobchod, prodej: -domácí elektrospotřebiče -vysavače, lednice, pračky, televize, videa, mobilní telefony -hračky, nerez nádobí, drobné kuchyňské zboží. Služby: -fotosběrna.

Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla. Elektroinstalační práce.

Dodávka: - nářadí Dodávka, instalace a servis: - kompresory

Elektroinstalace tj. bytové i nebytové silové i datové elektrorozvody, zabezpečovací systémy, hromosvody, revize, montáže designových i průmyslových svítidel.

Realitní kancelář: -bytové i nebytové prostory -pozemky.

Finanční poradenství. Úvěry na míru. Realitní činnost.

Prodej a montáž - solární systémy - tepelná čerpadla - kotle plynové, na tuhá paliva (biomasa ) - NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM

Maloobchod, montáž: -voda-topení-plyn -vodoinstalační materiál -plynoinstalační materiál -topenářské práce -instaletérské práce.

Dodávka: -elektroinstalační materiál. Elektroinstalační práce. Návrh, montáž: -tepelná čerpadla. Dodávka, montáž, servis: -klimatizace -vzduchotechnika.

Velkoobchod, prodej: -textil metrový, ložní -dekorační tkaniny -kusový textil -vybavení hotelů, restaurací, ubytoven -ručníky, ložní prádlo, koberce, záclony.

Výroba: -kovové konstrukce, kotle, tělesa a kontejnery. Montáž, opravy a údržba elektrických zařízení, regulační techniky a výroba elektrokotlů.

Služby-řemeslo: -výroba a montáž EURO oken -dveře vchodové. Prodej a montáž: -venkovní a vnitřní parapety -venkovní plastové, hliníkové nebo dřevěné rolety -vnitřní žaluzie -EURO okna, dveře.

Závěsné háky, silikonové maskovací zátky a krytky. Maskovací a krycí materiál pro povrchové úpravy (práškové lakování, anodizace, galvanizace). Polyesterové, polyimidové a sklotextilní maskovací pásky pro vysokoteplotní aplikace (lakovny, galvanizovny) a jejich zpracování dle požadavků zákazníka. Tvarové výseky, disky a maskovací přípravky ...

Květinářství Evy Schmidtové Burianové v Českých Budějovicích. Mezi naše hlavní služby patří: svatební kytice a dekorace, smuteční kytice a vazby, vazba květin, rozvoz květin, květinové dekorace. Květiny jsou mou velkou láskou, kterou ve mně probudil můj dědeček. Po ukončení střední školy jsem absolvovala vyšší odborné studium na Mistrovské škole ...

Proficentrum FAB ASSA ABLOY. Prodej - fab, assa abloy, vložka, zámek, kování, dveřní zavírač, dveřní otvírač, visací zámky, mincový zámek, zadlabací zámek, panikové kování, přídavný zámek, průmyslový zámek, systém generálního klíče.

Prodej nábytku: -sedací soupravy -pohovky, křesla, taburetky -obývací stěny -ložnice -dětské pokoje -jídelny -kuchyně -předsíňové stěny.

Velkoobchod: -spojovací mateiál -vruty, šrouby, matice, hřebíky, závitové tyče -vruty do dřevotřísky -šrouby do sádrokartonů -samovrtné šrouby do plechu -hmoždinky a kotevní materiál MUNGO -trhací nýty BRALO.

Stavby: -rodinné domy na klíč -kompletní stavby -ploty. Betonárka: -výroba betonové směsi.

Služby: -čerpadla - filtry, úprava vody, tlak. nádoby, těsnění, potrubí, hadice, vodováhy -poradenství.

BOARS s.r.o. - člen obchodní sítě Realitní společnosti České spořitelny. Realitní společnost: -kompletní realitní, právní a finanční servis při nákupu, prodeji nemovitostí - developmentská činnost - znalecké odhady - pojištění osob, budov a nemovitostí. Pro ostatní klienti nabízíme tyto služby zdarma: - veškeré poradenství - ...

Internetový obchod. Prodej a servis: -lesní zahradní technika Husqvarna -elektrické nářadí Metabo, Bosch, Narex, Makita -sněhové frézy Partner, MTD -elektrocentrály Honda, Briggs&Stratton -lišty, řetězy pro harvestory.