Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Stavba: -krby -kachlová kamna -rekonstrukce starých kachlových kamen. Vzorková prodejna: Nádražní 3 (areála Siko koupelny Mynařík) Český Krumlov 381 01

Realizace a rekonstrukce - zahrady

Zámečnictví. Výroba: -nerezové nádrže -nádrže na naftu -zásobníky vody Darling -solární bojlery -tlaková lázeňská kamna.

Prodej a servis čerpadel Odkorňovač Berto Prodej a servis zbraní Pronájem prostor Reality Stavební činnost Voda, studna a vrty Balkony

Prodej nábytku, bytových doplňků, výroba na zakázku, doprava po celé ČR, montáž, vybavení bytů, ubytoven, hotelů, kanceláří a pracoven: -zdravé bydlení -nábytek pro zdravé sezení a ležení, matrace -čalouněný nábytek -obývací stěny -ložnice -masiv, ratan, rustikal.

Plynoinstalační práce. Prodej a servis: - solární systémy - tepelná čerpadla. Topenářské práce. Montáž: - podlahové vytápění. Prodej: - kotle VIADRUS, VAILLANT, VIESSMANN Vodoinstalační práce.

Těžba rašeliny. Zpracování rašeliny. Zpracování rašelinových substrátů. Zpracování rašelinových kompostů. Rašelina přechodového typu. Rašelina slatinného typu. Prodej rašelina Prodej zahradnické substráty prodej lesnické substráty Prodej komposty Prodej mulčovací kůra Prodej dekorační kůra.

Dřevovýroba: -zakázkové truhlářství -přírodní materiály -masiv BUK, DUB -předsíňové stěny -zahradní a dětský nábytek -lavice -vybavení interiéru budov. Kovovýroba: -zemědělská technika -brány, kultivátory -bránové stroje -lisování 5-250t -svařování v ochranné atmosféře -přípravky. Služby: -pořez dřeva, ...

Prodej, dodávka, montáž: -elektrické radiátory a sušáky -elektrický vysoušeč obuvi -elektrické sušáky ručníků -koupelnové radiátory -otopná tělesa -příslušenství pro elektrické vytápění -elektrická topná tělesa -elektrické regulátory -stavebnicová otopná tělesa BITHERM.

Poradenství, prodej, servis: -nářadí a nástroje -dřevoobráběcí nástroje Stark -pilové kotouče a pásy na kov Stark.

Voda, topení, plyn: -dodávka, montáž -poradenství -podlahové vytápění -ohřívače vody TATRAMAT, DZD Dražice -topná tělesa Koradů, RADIK, NEIRA. Prodej: -odpadní systém KGaHT do průměru 160mm -topenářský materiál HEIMEIZER, DAKON, VAILLANT -plastové výrobky Marley -plastové stropní kazety -omyvatelné, odolné proti vodě a ...

Velkoobchod: - telekomunikační materiál pro výstavbu sítí a vnitřních rozvodů - komponenty pro nadzemní sítě - kabelové chráničky - krycí desky, fólie - kabely a vodiče - rozvodné skříně - elektroinstalační materiál - kanalizační a meliorační systémy.

Elektromontážní práce: - elektroinstalace - montáž veřejného osvětlení - slabo i silnoproudé rozvody - hromosvody - kompletní dodávky - revize elektro.

Výroba, prodej: - okna, dveře, parapety - plastové, hliníkové - výstavba pozemních a inženýrských staveb - vypracování architektonických návrhů a projektů.

Prodej, montáž: - dřevěná okna - plastová okna - parapety, žaluzie, rolety - garážová vrata - sítě proti hmyzu.

Práce: - hliníková okna, dveře, prosklené fasády - opláštění budov, Alucobond, Reynobond - zimní zahrady

Velkoobchod: - spotřební zboží. Sortiment: - kuřácké potřeby - hygienické potřeby - baterie - hrací karty a svíčky. Provádíme: - reklama na zápalky. - malířské a natěračské práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: - instalatérství - topenářství - plynařství - voda, topení, plyn.

Výroba a prodej interiérových omítek STEMEX. Výroba a prodej hydroizolační stěrky STEMEX.

Nabízíme prodej a odbornou montáž veškerých podlahových krytin - pvc, Marmoleum, plovoucí podlahy dřevěné, laminátové, korkové, masivní prkna, parkety, koberce, renovace, stěrky, laky, lišty. Poradenství. Dojedeme a zaměříme - ZDARMA. Výhodné ceny. Výprodej zbytků.

Prodej: - svářecí technika - ochranné a pracovní pomůcky - brusivo a brusné výrobky - vzduchové, ruční a elektrické nářadí Služby: - servis svářecích zdrojů a el. nářadí - půjčovna svářecích zdrojů

Výroba, dodávka : -zařízení pro čištění a úpravu vzduchu -kompletní dodávky vzduchotechnických zařízení -textilní filtry se zpětným a pulzním proplachem -mechanické, elektrické odlučovače -ventilátory axiální, radiální a speciální pro větrání tunelů a metra -elementy pneumatické dopravy, rotačních a komorových podavačů ...