Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Prodej a montáž: -okna plastová, dřevěná eurookna -dveře.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Prodej a montáž - plynové spotřebiče BUDERUS - kotle VIESSMANN Vodoinstalační práce Montáž - chladící zařízení Montáž - klimatizace

Prodej a pokládka: -podlahové krytiny -PVC -koberce -marmolea -dřevěné a laminátové plovoucí podlahy, parkety, korky.

Dodávka: -centrální vysavače HUSKY -střešní okna VELUX.

Growshop, e-shop, vše pro pěstování pod umělým osvětlením i venku. Nabízíme závlahové pěstební systémy. Hydroponie, aeroponie, bio pěstování v zemině a mnoho dalšího.

Truhlářství. Práce: -truhlářské -restaurátorské -repliky historických stavebních prvků -výroba nábytku na zakázku-masiv.

Maloobchod, prodej: -hliníkové žebříky, štafle a lešení -lešení -pracovní plošiny. Kvalita za rozumnou cenu. Rozvoz zdarma po celé ČR.

Dodávka: -deskové výměníky -těsnění deskových výměníků -servis deskových výměníků -desky k deskovým výměníkům -náhradní díly v nápojovém průmyslu -destičkové dopravníky, modulární pásy.

Výroba a prodej: -krbová kamna na dřevo -teplovzdušná kamna na dřevo.

Výroba, prodej a montáž: -solární energetické systémy -měření a regulace.

Elektroinstalační práce: Dodávka a montáž: -kuchyně. Zateplovací práce. Zemní a výkopové práce. Obkladačské práce. Kompletní stavební činnost: -výstavba RD. Zednické práce. Vodoinstalační práce.

Izolace a pokládka podlah: -průmyslové podlahy -plovoucí podlahy. Realizace: -ploché střechy. Tryskání betonových ploch-broušení. Chemická hydroizolace.

E - shop -potřeby pro truhláře. Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek -nábytek (dětské pokoje, předsíňové stěny, ložnice, ...) -posuvné dveře -okna a dveře -schodiště -zábradlí.

Výroba, velkoobchod, prodej: -podlahy z masivu a dubu.

Velkoobchod - topenářské zboží - otopná tělesa - plynové kotle - přírubové a ostatní armatury - termostatické ventily - spotřebiče VAILLANT - závěsné kotle THERMOCOMPACT prodej - plynové spotřebiče BUDERUS Velkoobchod - čerpadla

Pozemky pro výstavbu - bytové prostory Pronájem - nebytové prostory

Chemické a stavební materiály -AVENARIUS, SIKA: -živičné nátěrové hmoty -antikorozní nátěry -zateplovací systém AGROTHERM -přísady do betonu a malt -sanace a ochrana betonu -průmyslové podlahy -ochrana dřeva-nátěry -protipožární nátěry. Průzkum a měření vlhkosti fasád. Speciální stavební práce: -ochrana ocelových, dřevěných ...

Velkoobchod, maloobchod: -kadeřnické a krejčovské nůžky -textilní galanterie, šicí nitě METTLER -stříhací strojky na vlasy MOSER -stříhací strojky na srst zvířat -nástroje na manikúru a pedikúru -soupravy na holení, břitvy -manikúrní soupravy DOVO, SOLINGEN -kapesní nože SOLINGEN -nože kuchyňské a kuchařské Burgvogel Solingen ...

Služby: -zpracování návrhů ozelenění -okrasné dřeviny -lesní a okrasné sazenice -parkové a zahradní úpravy -habr -živé ploty -expediční místo Vražkov, Roudnice nad Labem.

Patchwork - Látky, pomůcky a hotové výrobky. Internetový prodej látek a pomůcek pro patchwork, dek a polštářů. Šití patchworku na zakázku.

Komplexní služby: - realizace prodeje a pronájmu bytů, rodinných domů, pozemků, komerčních nemovitostí a developerských projektů, vyhledávání nemovitostí na míru, daňové poradenství, kompletní právní servis.

Stavebniny. Maloobchod, prodej: -stavební materiál -tepelná izolace URSA -sádrokartony RIGIPS -stropní podhledy AMF -OSB desky -střešní okna RoofLITE -polystyren -arotěsné folie -dveře SOLODOOR.

Realitní kancelář REAL: -prodej -pronájem -nákup nemovitostí.

Realitní kancelář: -prodej, nákup domů, chat, chalup -prodej, nákup, pronájem bytů, nebytových prostor.

Práce: - truhlářství - nábytek - bytové doplňky. Služby: - soustružení dřeva.