Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Činnost: -truhlářská -dřevěná okna -vchodové dveře -balkony -vnitřní masivní dveře -tesařské práce -stavba krovů.

Služby: -likvidace, konkurzy -realitní agentura.

Výroba, prodej, montáž: -technologie pro ustájení koní -kotce pro psy -stájové boxy vnitřní i venkovní -napáječky, krmné žlaby -padocková vrata a okna.

Maloobchod, prodej: -elektrické nářadí -nářadí.

Realitní kancelář: -odborné poradenství -znalecké posudky -oceňování nemovitostí -prodej, pronájem všech druhů nemovitostí -byty, pozemky, rodinné a bytové domy, chaty, chalupy, komerční objekty.

Dodávka, montáž, renovace, prodej: -laminátové podlahy Quick Step -dřevěné podlahy Quick Step, Eko Wood -korkové podlahy Likor, KJZ -vinylové podlahy -PVC, linoleum, koberce -renovace parket -značkové výrobky pro podlaháře UZIN -přírodní nátěry na dřevo OSMO -přechodové profily Kügele -brusky Lägler.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, poradenství: -dveře -interiérové-pravá přírodní dýha, masivní dřevo-SAPELI -vchodové-dřevěné, plastové -plovoucí podlahy -dřevěné, laminátové -nábytek.

Služby: -výstavba nových bytových jednotek a jejich následný pronájem, nebo prodej.

Nábytkové a stavební kování. Internetový obchod.

Maloobchod, prodej, servis a opravy: -elektrické nářadí NAREX, BOSCH, MAKITA, PROTOOL a další -motorové pily a křovinořezy DOLMAR. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál -závitovina -závitové tyče Maloobchod, prodej: -pilový program LENOX -diamantové řezací kotouče SOLGA -upevňovací a kotevní technika UPAT a ...

Výroba: -bazény -brouzdaliště -bazénová chemie -čistírny odpadních vod -kontejnery na sběr tříděného odpadu -pařeniště -plastové sudy -vodoměrné šachty.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -topenářský materiál -koupelnové doplňky -vodovodní baterie -kanalizace -odpad -drenáže -bojlery -tmely, lepidla, silikony, montážní pěny DEN BRAVEN -expanzomaty -otopné panely -nářadí pro instalatéry a topenáře -těsnění HARTMAN -plynové kotle -kanalizační ...

Výroba a prodej: -textil. Výroba: -ložní soupravy bavlna -krep, flanel -prošívané deky a polštáře -standard, NICOL, THERMO -polštáře s kuličkovou náplní -prostěradla froté a bavlna -melír, batika, uni, jersey prostěradla -ručníky, ubrusy.

Výroba, prodej nábytku: -stolařské a truhlářské práce -kuchyně -ložnice -obývací stěny -vestavěné skříně -dětské pokoje -postele, matrace, lamelové rošty -podlahy a dveře.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál -kotevní technika -řezné, brusné kotouče KLINGSPOR -elektronářadí SPARKY -vrtačky -uhlové brusky -přímočará pila -pneumatická vrtací kladiva -okružní pila -silikonové akrylátové tmely LUKOPREN -PU pěny -pilky WILPU.

Realitní kancelář. Služby: -kompletní poradenství při koupi a pronájmu nemovitostí -převod členských práv k družstevním bytům -výpisy z evidence nemovitostí -vypracování znaleckých posudků -zpracování kupních a nájemních smluv.

Nabízíme kompletní služby od naplánování, výroby, dopravy až po montáž kuchyně a vestavěných skříní. Transport nábytku včetně vystěhování a montáže.

Zaměření, prodej, montáž: -dřevěná a plastová okna a dveře -parapety, žaluzie, rolety. Služby: -návrhy a realizace zimních zahrad. PRODEJNA : Veselí nad Lužnicí, Malé náměstí 547 Mob.: 603 505 822, tel.: 381 581 770, fax: 381 582 525 E-mail: info@dirac.cz PRODEJNA : České Budějovice, U Výstaviště 507/6 Mob.: 733 720 467, tel.: 385 ...

Zakázková výroba masivního nábytku: -vybavení restaurací a barů -vchodové a vnitřní dveře -zahradní nábytek -stolové sestavy a lavice.

Služby: -vzduchové rozvody, kompresorovny Maloobchod, prodej, opravy, servis: -svařovací technika. Prodej, servis: -pístové i šroubové kompresory ORLÍK, SCHNEIDER BOHEMIA, ATMOS Chrást.

Automatické vjezdové a dveřní systémy. Dodávka: -garážová vrata -sekční -rolovací -vyklápěcí -stranově posuvná -průmyslová -automatické dveře -automatické pohony -závory -centrální vysavače SMART -www.smartcz.cz -automatické brány -posuvné samonosné -křídlové.

Maloobchod, velkoobchod: -zahradnické potřeby -zahradní technika ALKO -skleníky, sklo HÉLIOS -ovocné, okrasné stromy, keře -sazenice, sadba, semena -zahradní nábytek, krby, grily -zahradní zeminy, substráty, hnojiva, postřiky -plastové truhlíky, květináče, keramika -postřikovače z dovozu -Itálie -cibule sazečka, sadbový ...

Výroba: -regály, konstrukce pod plachty, ploty, mříže, ponky, rožně, prodejní stánky -zámečnické práce, svařování Fe, Al, ocel -křídlová a posuvná vrata a vrátka s pohonem i bez -garážová vrata + montáž -okna, eurookna -autodoprava.

Prodej, montáž: -podlahové krytiny -bytové doplňky -PVC, koberce, korek -plovoucí podlahy laminát i dřevo -dlažby z přírodního kamene -parkety. Služby: -kompletní rekonstrukce bytových jader -obklady, dlažby.

Kuchyňské studio Služby: -kuchyně, kuchyňské linky -vestavné skříně -zakázkový nábytek na míru od českého výrobce (lamino, fólie, masiv, vysoký lesk) -vestavěné spotřebiče všech značek -zpracování grafického návrhu, zaměření, -doprava a montáž po celé ČR zdarma.