Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce -nástavby a vestavby -klempířské -pokrývačské -tesařské -montáž sádrokartonu. Prodej: -střešní krytiny-BRAMAC, bitumenové šindele -plastová okna, dveře, rolety HOCO -EURO okna -garážová vrata ADVES -střešní okna VELUX -STO-nátěry, omítky, zateplovací systémy

Maloobchod, prodej: -bytový textil -přikrývky a polštáře-péřové, duté vlákno, vlna, QUILT.

Výroba z polypropylenu: -rodinné bazény, nádrže, jímky, septiky, lapače tuků, korozně odolné rozvody vzduchotechniky, sudy, zakázková výroba -hydroizolační fóliové systémy -izolace bazénů, plochých střech, jímek, staveb proti vodě a radonu, proti ropným látkám a skládkám TDO.

Prodej, dodávka, montáž: -keramické obklady a dlažby -čedičové dlažby -betonové dlažby.

Výroba, prodej, poradenství, aplikace: -hydroizolace, ochrana a sanace staveb -stavební chemie -ochranné nátěry -ochrana nádrží pitných vod, vodohospodářských staveb -antikorozní ochrana ocelových konstrukcí proti korozi včetně aplikace pod vodou -za studena vulkanizující gumové materiály.

Prodej: -plastová okna, dvěře -dřevěné okna, dveře -střešní okna -interiérové a vstupní dvěře -garážová vrata -sušáky -rolety, markýzy, žaluzie.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nábytek -kuchyně -školní nábytek -kancelářský nábytek -bytové doplňky.

Montáž, prodej interiérové a exteriérové stínící techniky: -žaluzie -markýzy, rolety -sítě proti hmyzu.

Dodavatelská činnost: -vzduchotechnika -klimatizace -měření a regulace -přímotopné elektrické vytápění.

Prodejna: -nábytek -doplňky -osvětlení. Zařizování kanceláří a účelových objektů Výroba: -nábytku. Prodej: -dýhy-dovoz USA -řezivo včetně exotických a ovocných dřevin -dýhované desky, přířezy, spárovky.

Stavební firma: -výstavba bytů, domů -modernizace a rekonstrukce staveb i bytových jader -telekomunikační stavby -zemní práce -výstavba stožárů -zabezpečovací a požární signalizace. -výstavba řadových domů -výroba plastových oken a dveří -stavby na klíč.

Truhlářství. Výroba nábytku z lamina. -kuchyňské linky na míru -obývací stěny -ložnice, dětské pokoje, kanceláře -ordinace. Zakázková výroba nábytku včetně návrhu.

Truhlářství: -dřevěná okna, eurookna, dveře, schody -podlahy, vrata, portály, ploty -sauny -rodinné, hotelové, komerční -nábytek -vestavěné skříně -repliky historického nábytku. Služby: -montáž interiérů -sušení řeziva -malované terče-repliky -rekonstrukce památkových vesnických objektů. Nákup a prodej: -sušené ...

Služby: -servis a opravy souřadnicových vrtaček -kontrolní měření stroje dle protokolu přesnosti -běžné střední opravy -vyčištění a seřízení optiky -korekce posuvových šroubů -zaškrabávání vodících ploch -revizní prohlídky a pod.

Práce: -truhlářské -výroba oken, dveří, podlahy -stavební konstrukce -zakázkové truhlářství -krovy -altány -chatky -nábytek z masivu a lamina -schodiště -balkony dřevěné.

Stavební firma: -stavební práce -kompletní stavby na klíč -rekonstrukce a zateplování objektů -drobné stavební práce.

Zakázkové truhlářství: -interiéry restaurací, bytové -podlahy -obložení -dveře -stropy -stoly -bary -skříně -ložnice -obývací stěny -kuchyně -imitace starožitného nábytku -zábradlí -schody -parapety -atypické výrobky.

Výroba: -kovové konstrukce -výrobky z nerezových plechů. -lehké ocelové konstrukce -kouřovody -komínové stříšky -redukce potrubí -potravinářský nábytek -pomůcky pro včelaře -ocelová vrata -posuvné brány -zábradlí, žebříky, regály, ocelové schody.

Práce: -veškerá stavební kamenická výroba -repliky kamenických prvků -pomníky - i osazení -individuální výroba kuchyňských desek a koupelnových prvků -dlažba, schody, sokly, pulty, bary -parapety -sekání a zlacení písma včetně kovových nápisů -grilovací desky. Prodej: -vázy, lampy, urny, skříňky na urny -hrobové doplňky ...

Výroba, prodej: -zahradní a campingový nábytek včetně příslušenství.

Služby: -kompletní realizace zahrad a parků včetně návrhů zeleně -poradenství v oblastech zahradní a krajinářské tvorby -dodávky rostlinného materiálu a travního semene -zakládání trávníků, pokládka travnatých koberců -údržba soukromé, firemní i komunální zeleně -rozpočty sadových úprav -kácení rizikových stromů i v ...

Provádíme veškeré zednické práce. Novostavby. Rekonstrukce stávajících objektů. Střechy - nové i rekonstrukce. Sádrokartony. Zateplení fasád, tepelné úpravy. Zámkové dlažby. Práce s kamenem - přírodním i lomovým.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -nářadí -elektrické ruční nářadí -AKU nářadí -kleště, kladiva, palice -dílenské skříňky -gola sady -nástroje -dílenské potřeby -technické plyny. Zakázkové truhlářství: -okna -dveře -schody -interiéry.