Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Práce: -geodetické -kartografické -provádění veřejných dražeb -investiční činnost. Realitní kancelář.

Stavební práce: -sádrokartonové konstrukce -minerální podhledy -půdní vestavby -střešní okna.

Kompletní vybavení kanceláří. Maloobchod, prodej: -kancelářské potřeby -papír, doplňky -kancelářský nábytek -kancelářské židle -kancelářská technika. Služby: -kopírování a vazby dokumentů -výroba razítek -rozvoz zboží -návrhy a kalkulace nábytkových sestav na PC -montáž nábytku.

Kompletního střešní servis: -rekonstrukce a výstavba -klempířské práce -dodávka a montáž střešních oken Velux -tesařské, truhlářské práce -montáž suchých staveb (sádrokarton) -hromosvody, revize.

Výroba a prodej: -silikonové a disperzní barvy -ušlechtilé omítky. Práce: -nátěry fasád, interiérů -montáž zateplovacích systémů a sádrokartonu.

Maloobchod, prodej: -fasádní a interiérové barvy -zateplovací systémy.

Internetový prodej: -oleje, maziva -autochemie -nářadí dílenských a mechanizačních prostředků.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy, laky, lazury -autolaky -fasádní barvy -průmyslové barvy -lazury pro eurovýrobu -stavební chemie -tmely -míchání barev a autolaků.

Prodej: -pohovky -válendy -matrace -dekorace -dvoulůžka.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kanalizační a vodovodní systémy.

Výroba, prodej: -plastová, hliníková okna a dveře -střešní okna -zimní zahrady -garážová vrata -plastové stěny systému VEKA. Služby: -komplexní služby včetně dopravy a montáže -bezplatné poradenství a zpracování cenových nabídek. Vedení společnosti a výrobní závod: -37501 Týn nad Vltavou -ulice Vojnova 281 (bývalý areál HIKOR) ...

Výroba a prodej: -péřové výrobky -prošívané deky -dvojdeky -polštáře -sypkovina -odvoz, dovoz. Služby: -čištění peří -čištění za sucha parou.

Zámečnictví, kovovýroba. Výroba: -ocelová schodiště, zábradlí -vrata -dveře -vstupní stěny -okna, výlohy -plotové dílce -dvířka pro psy -vybavení prodejen -mříže.

Služby: -pokrývačské a klempířské práce -výstavba a rekonstrukce střech. Prodej: -střešní krytiny včetně doplňků -klempířský materiál -střešní okna včetně montáže -tesařské práce -pálené krytiny -betonové krytiny -šindele -plechové střechy -okopní systémy -okna plastová, dřevěné.

Velkoobchod: -užitkové sklo-DUROBAR -dárkové sklo-WALTHER GLAS -příbory a zboží z nerezu-ZIEHER.

Realitní agentura: -výměna, prodej, pronájem bytů.

Maloobchod, prodej: -koberce -bytové doplňky -záclony -závěsy -lůžkoviny -matrace.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -železářské zboží -spojovací materiál -kování -zámky.

Služby: -malířské a natěračské práce -sádrokartonářské práce -zednické práce. Prodej: -barvy, laky.

Maloobchod, prodej: -okrasné keře -ovocné stromky -růže, trvalky, skalničky -cibuloviny -nabízíme svatební, smuteční a sezónní floristiku.

Vyrábíme nábytek na míru pro kompletní vybavení domu, kanceláří i komerčních prostor. Vyrábíme kompletní kuchyně, vestavěné šatny, šatní skříně, koupelnový nábytek, nábytek do dětských pokojů, ale i nábytek pro vybavení barů, restaurací a obchodů.

Práce: -truhlářství. Výroba: -zakázková výroba nábytku.

Výroba: -kovové konstrukce -kotle -kontejnery. Práce: -zámečnické -kovoobráběčské.

Služby: -realitní kancelář -prodeje, převody, pronájmy a směny bytů -oceňování nemovitostí -znalecké posudky, stanovení tržních cen bytů -dražby -finanční poradenství.

Výroba: -pásové obraceče a shrnovače píce řady: OP-1, OP-1.2 -pracovní záběr 1m a 1, 2m -tyto obraceče je možné agregovat s jednonápravovými malotraktory Varri Terra, MF-70, UNI, Agzat, BDR-700, BDR-550 OP-1.31 a OP-1.32 -pracovní záběr 1, 45m a 1, 75m -tyto obraceče je možno agregovat se všemi typy dvounápravových ...