Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Projektování, realizace a údržba zeleně. Poradenství v oblasti zahradní architektury.

Maloobchod, internetový obchod: -elektrospotřebiče -ledničky, pračky -pračky -sporáky, kotle, bojlery.

PROFI-PRODEJ.CZ je spolehlivý internetový obchod s topenářskou a instalaterskou technikou, který vám přináší vždy nejaktuálnější nabídku včetně maximálního množství informací o nabízeném zboží.

Realitní a dražební agentura. Nemovitosti: -nájem, prodej, koupě - všechny úkony -registrace, smlouvy, odhady.

Instalace, prodej, servis: -plynové spotřebiče -sporáky, kotle, karmy.

Autorizovaný servis a prodej: -HUSQVARNA -řetězové pily -rozbrušovací pily -vyžínače, křovinořezy -plotostřihy, foukače -automatické sekačky -travní sekačky -ridery, traktory.

EN ISO 9001:1994, 9001:2000. Návrh, kompletní dodávka a servis vzduchotechnických zařízení, včetně provádění souvisejících technických měření. Kompletní dodávky vzduchotechniky v oblasti klimatizace, větrání, odsávání a filtrace, kompletace se systémy chlazení, měření a regulace. Projekce, dodávky, montáž, servis, měření ...

Služby: -topenářské práce -montáž topení -vodoinstalatérské rozvody z plastů.

Výroba a montáž: -plechová okna -skladové a archivační regálové systémy. Montáž: -elektronické prvky. Výroba: -převodové skříně -parkovací a závorová technika -lehké mobilní tribuny. Služby: -průmyslové velkosériové lakování mokrou cestou do rozměrů v = 2.700 X š = 350 mm -strojní obrábění na klasických i CNC strojích.

Technické služby: -správa a údržba veřejné zeleně -čištění města a zimní údržba -opravy komunikací -zámečnictví -provozování pohřebišť -provozování parkovišť a veřejných WC -odvoz odpadu -stavební sutě -skládka -údržba komunikací a veřejného osvětlení městských a příměstských částí -provozování psího útulku -uzavřená ...

Výroba, montáž, rekonstrukce: -střešní světlíky -požární odvětrání -atypické prosklení -zastřešení bazénů -prodej polykarbonátu.

Tepelná čerpadla: -kompletní dodávky tepelných čerpadel vzduch - voda. Chladničky: -prodej a opravy chladniček Whirpool, Electrolux, AEG. Celý sortiment klimatizací je možné dodat i v provedení s tepelným čerpadlem typu vzduch - vzduch.

Ručně tkané textilní koberce. Výroba: -tkaní nástěnek, přehozů a běhounů z dodaných i vlastních textilních materiálů dle návrhu zákazníka od šíře 40 cm do 110 cm, délka do 20 m. Možnost volby odstínů, neomezeně kombinací barev a výběr ze 150-ti vzorů.

Velkoobchod, maloobchod: -stavebniny -materiál stavební.

Dodávka, montáž výplní stavebních otvorů: -dřevěná okna, Eurookna, TWW, ALBO -plastová okna, ALUPLAST, TROCAL -hliníková okna, dveře -prosklené stěny -fasádní stěny -zimní zahrady, okna, dveře, stěny HARTMANN, AL systémy -garážová vrata -vnitřní parapety -vnitřní a vnější žaluzie -sítě proti hmyzu.

Dovozce a distributor domácích spotřebičů značky Snaige, Perfekt, Whirlpool, Bess, Tesy, MPM Product: -chlazení, sporáky, pračky, myčky ohřívače vody, TV, domácí spotřebiče.

Maloobchod, prodej, sevis, opravy: -automatické pračky.

Maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -zahradní nábytek -umělohmotné i keramické květináče -semena -folie -chovatelské potřeby -krmení.

Služby: -kovovýroba -výroba lázeňských koupelnových kamen z nerezu -zámečnické práce -žaluzie předokenní, markýzy, sítě proti hmyzu. Provozovna: Jeníčkova Lhota č.15.

Maloobchod, prodej: -uhlí -dříví -písky -štěrky -rašelina.

Služby: -realitní kancelář -zprostředkování koupě, prodeje a nájmu nemovitostí -v případě zájmu peníze do 24 hodin v hotovosti. Provozovna: -37001 České Budějovice, Nádražní 43 -tel./fax.: 387312904, 387312906 -mobil:723233162.

Firma založena roku 1990. Služby: -klempířské práce -pokrývačské práce -rekonstrukce plochých střech Dodávka, montáž: -všechny druhy střešních krytin -střešní krytina -šindele, ploché střechy -střešní okna.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -lepidla, tmely -maziva -spreje -silikony a akryláty -čistící a odmašťovací prostředky.