Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Výroba, prodej: -zahradní krby -venkovní grily -udírny -krbové doplňky -zahradní nábytek -lavičky, parkové lavičky, betonové lavičky -odpadkové koše, koše, betonové koše -vázy -stojany na kola -městský mobiliář.

Zakázkové truhlářství. Výroba: -schody -dveře, kuchyně -vestavěné skříně -nábytek.

Výroba, prodej: -nábytek -kuchyně. Služby: -truhlářské práce.

Poradenství: -nátěrové hmoty a technologie v průmyslu a stavebnictví -poradenství a obchodní centrum biocidů BIOSTAT -technické poradenství pro fasádní nátěry firmy SAINT GOBAIN, WEBER, TERRANOVA.

Realitní a investorská kancelář: -správa nemovitostí -inženýrská činnost -nákup, prodej a výměna nemovitostí.

Služby: -zahradnické -vazba květin -řezané květiny -umělé a sušené květiny -substráty -květináče -keramika.

Práce: -truhlářské. Výroba nábytku z masivu, dýhy, lamina: -obývací stěny, kuchyně, ložnice, předsíňové stěny, koupelnový nábytek, válendy včetně čalounění -kancelářský nábytek. Čalounické práce a opravy čalounění.

Realitní služby, prodej, pronájem: -byty, rodinné domy, chaty, chalupy -kancelářské prostory, skladovací prostory, obchodní prostory -pozemky, stavební parcely.

Specializovaná firma pro dřevozpracující nábytkářské a obchodní firmy- velkoobchodní zastoupení: -švýcarské flexibilní brusivo SIA abrasives -brusná plátna a papíry -kotouče všech rozměrů-včetně suchého zipu -široké, nekonečné pásy -výseky, archy -Becker Acroma-laky na okna, nábytek, podlahy dřevěné konstrukce ...

Návrhy, komlexní realizace: -zahrady -poradenství -zakládání a údržba zeleně.

Inženýring, projekce, dodávky, montáž, servis a poradenská služba: -systémy pro úsporu energie a techniku prostředí -systémy měření a regulace v oborech energetika, tepelná technika a průmyslová automatizace -komplexní rekonstrukce výměníkových a předávacích stanic -rekonstrukce kotelen z tuhých na ušlechtilá paliva -měření a ...

Výroba, prodej, montáž, servis: -žaluzie, rolety a markýzy -brány -garážová vrata -ploty -mříže -ocelové konstrukce -přístřešky -schodiště, zábradlí -kované prvky.

Prodej, montáž, pokládka: -parketové a dřevěné podlahy -laky, tmely, lepidla BONA -plovoucí dřevěné a laminátové podlahy -korkové podlahy -koberce, PVC. Služby: -podlahářské práce -renovace stávajících podlah -vyrovnání stávajících podlah -stavební chemie SCHÖNOX -bezplatné poradenství.

Výroba, prodej, montáž, servis, poradenství: -septiky -akumulační jímky -odlučovače ropných látek -lapače tuků, lapoly -bazény -výrobky pro zemědělce -krmítka, výhřevné desky -zařízení na indikaci ropných produktů ve vodách a kontrolních jímkách.

Maloobchod, prodej: -nářadí a doplňky. Služby: -opravy ručního elektrického nářadí NAREX, METABO, BOSCH, MAKITA, SKIL, FLEX, DREMEL, PROTOOL. -půjčovna elektrického nářadí.

Výroba, prodej, servis a montáž: - zařízení pro ekologii, čištění a úpravu vzduchu a plynných médií. Nabídka ventilátorů, potrubí a příslušenství.

Výroba rozváděčů. Řídící systémy. Měření a regulace. Přenos a zobrazování dat.

Maloobchod, prodej: -kancelářský nábytek -bytový nábytek -bytové a interiérové doplňky. -obývací stěny -vybavení dětských a studentských pokojů -kuchyňské židle, jídelní stoly -válendy, dvoulůžka -ložnice -sedací soupravy -bytové doplňky.

Prodej, e-shop: - potřeby pro řezníky, hotely, restaurace, domácnosti - koření, kořenící směsi - potravinářeké obaly - nože, sekáčky, pilky, ocílky - potřeby pro jatka, domácí zabíjačku - kuchyňské nářadí, potřeby a doplňky - nové a repasovanéh řeznické stroje, gastro zařízení - vybavení výroben a prodejen.

Prodej: -upevňovací a kotevní systémy -hmoždinky plastové, kovové -stavební vrtáky -stavební chemie -spojovací materiál -upevňovací prvky -ruční a elektrické nářadí BOSCH, STANLEY, TONA -brusivo, lepidla, pásky -ochranné pomůcky.

Služby: -zahradnictví -květinové dekorace -vazba květin -výzdoby prostorů -prodej zahradnických produktů -okrasné keře -trvalky -okrasné stromy -balkónové rostliny -prodej řezaných květin -doplňkový prodej zahrádkářských potřeb.

Truhlářství Služby: -truhlářské práce -samonosná schodiště -interiérové i vchodové dveře -kancelářský nábytek -kuchyně -zahradní nábytek -kuchyně.

Truhlářství. Zakázková výroba, prodej: -interiérové prvky ze dřeva -schody -nábytek -dveře -vyměření a dodávka zdarma.

Práce: vodo, topo, plyn, plynoservis, centrální vysavače, tepelná čerpadla. Prodejna Velko-maloobchodní prodejna. Veškerý materiál vodo-topo-plyn, kotle, krbová kamna, bojlery, sanitární keramika, vodovodní baterie, čerpadla, vodárny, tepelná čerpadla, centrální vysavače.atd.

Truhlářství. Práce: -truhlářské -zakázková výroba nábytku.