Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Realitní kancelář: -zprostředkování prodeje, koupě, pronájmu -rodinné domy, byty, komerční objekty, garáže, chalupy, chaty, pozemky, lesy, rekreační zařízení -zprostředkování výměny bytů -poradenská činnost při nákupu, prodeji nemovitosti.

Podniková prodejna Motor Jikov Maloobchod, prodej: -malá zahradní technika -sekačky na trávu, křovinořezy -rotavátory, postřikovače -motory pro zahradní techniku -servis -zásilková služba -náhradní díly.

Maloobchod, prodej: -autoalarmy -kamerové systémy -domovní telefony -pohony bran -nářadí -internetový obchod.

Maloobchodní prodej modelářských potřeb.Bazénové chemie Vodnář. Prodej vrtáků SDS plus a MAX

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autotextilie -látky na autopotahy -laminované -nelaminované -potahové látky -výrobky z ovčí vlny NATUR -metráž -syntetické kožešiny -čistá střižní vlna MERINO -ložní soupravy a doplňky -z umělých vláken.

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny sušené a suchá vazba, umělé květiny -dárkové kytice -kompletní svatební servis -výzdoba plesů a společenských akcí -pohřební vazba -dárky, svíčky -semena -zeminy -květináče -substráty -hnojiva -zahradnická chemie -zahrádkářské potřeby -keramika.

Maloobchod, prodej: -barvy, laky, ředidla -montážní pěny MASTERSIL -tmely, lepidla MASTERSIL -HERBOL -AUSTIS -BODY.

Maloobchod, prodej, pokládka: -koberce -lina, podlahové krytiny -vinylové podlahy -THERMOFIX -EXPONA.

Činnosti v rostlinné a živočišné výrobě kromě veterinárních činností; terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch.

Výroba, prodej, montáž, servis: -vratové systémy pro průmyslové využití -rychloběžná spirálová vrata SST -rychloběžná rolovací vrata SRT -rychloběžná skládací vrata AS -rychloběžná skládací vrata ES -výkyvná vrata PT a pruhový závěs SV -impulsní čidla a zařízení pro regulaci průjezdnosti -náhradní díly.

Maloobchod, prodej: -nábytek -ložnice -kuchyně -obývací -dětské pokoje -kancelářský nábytek -čalouněné sedací soupravy -postele, matrace -garnýže, příslušenství -předsíňové stěny -nábytkové doplňky

Výroba, velkoobchod, prodej: -ložní zboží, lůžkoviny -prostěradla, povlečení bavlna krep, flanel -prošívané deky, kuličkové polštáře -textilní metráž.

Maloobchod, prodej: -svítidla-KOJI, ESTO, MASSIVE, RENDL, EGLO, LUMINEX. Provozovny: -Protivín, Liberec, Jihlava.

Maloobchod, prodej: -koberce bytové, zátěžové -PVC podlahoviny, sokly, svařovací šňůry -korek podlahový a obkladový -plovoucí podlahy laminátové, dýhované, dřevěné -parketové, palubkové podlahy -stěrkovací hmoty, lepidla, lišty -obklady stěn a stropů -sádrokartonové desky -obklady a dlažby. Instalace a montáže: -koberce, ...

Služby, velkoobchod, drobný prodej: -zahradnictví -okrasné, ovocné stromky -trvalky, muškáty, balkonové květiny -školky-produkce dřevin.

Služby: -zaměření stávajícíh objektů -zhotovení územně plánovací dokumentace -urbanistické studie -regulační plány -územní plány -architektonické studie objektů -architektonické návrhy zahrad -zahradní architektury -návrh zeleně včetně druhů rostlin -osvětlení zahrad -zavlažování -architektonické návrhy interiérů ...

Truhlářství: Výroba, prodej: -nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kompletní interiéry.

Prodej: -profesionální prodejní a servisní zázemí pro zemědělskou, komunální a zahradní technika od firmy JOHN DEERE, JCB, -ucelené linky závěsných strojů od předních evropských výrobců (Annaburg, Lemken, Agrio, …) ROC -speciální stroje vlastní produkce -kovovýroba -traktory -kombajny -řezačky -pluhy -secí stroje -dopravní a ...

Komplexní služby v oblasti elektronické a kabelové výroby. Vyrábíme, prodáváme a instalujeme pro telekomunikace. Velkoobchod a sklad - kabely, konektory, příslušenství a náhradní díly pro zařízení.

Zakázkové truhlářství. Výroba: -špaletová okna -eurookna -vnitřní dveře -vchodové dveře -zárubně -točená schodiště. Materiál: -masivní dub, buk, smrk, borovice -lamino. Povrchová úprava dle požadavků zákazníka.

Centro prodejna-kuchyňské studio Prodej: -nábytek -bytové doplňky. Centrála: Písecká 904 386 01 Strakonice I Telefon: 383321010, 606484580

Stavební práce: -půdní vestavby na klíč -montáž sádrokartonových příček, minerální podhledy -střešní okna -rekonstrukce a přestavby bytových a koupelnových jader -elektroinstalační práce -topenářské a instalatérské práce -podlahářské práce. Truhlářství. Výroba a montáž: -kuchyňské linky -vestavěné skříně na míru -schody z ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -žaluzie -výklopná garážová vrata HORMANN -shrnovací dveře a stěny -skříně na míru s posuvnými dveřmi (možnost splátkového prodeje). Služby-řemeslo: -truhlářství -zámečnictví -izolatérství.

Zakázková výroba nábytku: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -obývací stěny -dětské pokoje -pracovny, kanceláře, knihovny -jídelny a drobný nábytek -zahradní pergoly, dřevěné okrasné truhlíky.