Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Výroba, prodej: -kamna -krby.

Služby: -komunální technika -čištění a údržba komunikací -údržba veřejné zeleně, veřejné osvětlení.

Maloobchod, prodej: -nábytek -bytové doplňky -ratan -obrázky.

Výroba, dodávka: -razítka. Realitní kancelář.

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby -železářství -zahradnické potřeby.

Maloobchod, prodej: -bytový textil -kuchyňka -domácí potřeby.

Montáž a prodej bran, branek a veškerého druhu oplocení kolem rodinných domů, firem a průmyslových objektů působýme po celé ČR bezkonkurenční ceny

Jihočeská firma nabízející komplexní realizaci a údržbu zahrad, parků a veřejné zeleně měst a obcí. Provádíme projektování, zemní práce a úpravy terénu, výsadbu a následnou údržbu zeleně u firemních, veřejných či soukromých objektů včetně zimní údržby zpevněných ploch. Prodej zahradního materiálu. České Budějovice a okolí, jižní Čechy.

Prodej, servis, montáž: -chladící technika, -poradenství, prodej a montáž klimatizací -plnění klimatizací osobních aut a autobusů.

Prodej, montáž: -plovoucí podlahy -dřevěné -smrk, dub, javor, bříza, třešeň, olše -laminát -smrk, dub, javor, bříza, třešeň, olše -DEKOSTER -dýhované -FUN* FLOOR -parkety -BEFAG -korek -CORKLOC -obklady stěn a stropů -stěnové panely -PERFEKT PANEL -lišty -obvodové, přechodové.

Prodej, montáž: -kamna, krby -kachlová kamna.

Maloobchod, prodej: -stavební a izolační materiál -zdicí směsi -betonové prvky. Autodoprava.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nábytek -obývací stěny -sedací soupravy -dětské pokoje -ložnice -kuchyně -křesla, židle -stolky, stolky pod televize -bytové doplňky.

Výroba, dovoz, prodej: -nábytek anglický, český, italský. Ubytování v hotelu Doudleby.

Výroba: -krmné směsi. Výkrm, prodej: -kachny BARBARIA. Prodej: -tel.:380321035 -zemědělské potřeby. Práce: -truhlářské -alpské balkony -zakázková výroba: -dveře, nábytek -zahradní nábytek.

Zabýváme se velkoobchodním i maloobchodním prodejem zboží pro instalaci a provozování STA - společných televizních antén satelitních rozvodů, kabelových rozvodů a IPTV. V portfoliu naší firmy je kompletní sortiment zboží od antén, konektorů, kabelů, zařízení pro hlavní stanice a pasivních prvků až k STB.

Obchodní činnost. Služby: -zprostředkování nákupu a prodeje nemovitostí -nabídka hypoték, úvěrů, stavebního spoření a finančního spoření.

Výroba, prodej: -vzduchotechnické komponenty Návrh, prodej a montáž: -vzduchotechnika, klimatizace a rekuperace -univerzální systémy na provzdušňování obilí a semen podlahovými rošty Služby: -přímý dovoz a servis klimatizačních jednotek TOSHIBA.

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -dekorativní omítky -stěrkové a spárovací tmely -fasádní barvy a omítky -malířské barvy -tepelně izolační a sanační systémy.

Prodej: -elektrospotřebiče pro domácnost -televize, videa, rádia, magnetofony, myčky, ledničky, mrazničky, vysavače, mikrovlnné trouby, roboty, pračky -kuchyňka -nástroje, nářadí -zahrada -čerpadla, sekačky, hadice, květníky, příslušenství k vodě i sekačkám -motorové oleje -krbová kamna, kachlová kamna, sporáky -kotle, ...

Maloobchod, prodej: -laminodesky -překližky -laťovky, lišty -dřevěná okna, dveře. Zakázková výroba: -krovy -trámy 15 m -latě -prkna -doprava na staveniště.

Prodej: -ruční nářadí -elektrické nářadí -pneumatické nářadí -spojovací materiál -autoelektro příslušenství -brusný a řezný materiál -vrtáky -stavební a nábytkové kování -skladovací systémy -automobilová chemie -kompletní vybavení dílny.

Výroba, velkoobchod, eshop: -lůžkoviny, přikrývky, polštáře z dutého vlákna -ložní povlečení bavlna, krep, satén, flanel -prostěradla plátno, froté, jersey -ručníky, osušky -matracové chrániče -deky, plédy, televizní pytle -koupelnové předložky.

Montáž, projekce, revize: -hromosvody -kabelové rozvody -veřejné osvětlení -slaboproudý rozvod -kompletní elektromontážní práce. Výroba: -rozvaděče. Prodej: -elektromateriál -řídící systémy SIEMENS, MODICON, SAUTER -frekvenční měnič SIEMENS, TELEMECANIQUE -silové a slaboproudé kabely AYKY, CYKY ...

Služby: -projektová, architektonická a inženýrská činnost.