Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Elektromontážní práce: -komplexní elektromontážní práce NN zařízení -montáž elektronických zabezpečovacích systémů EZS, EPS -montáž televizních a satelitních systémů -montáž domácích audio a video telefonů -strukturovaná kabeláž IT -montáž el. topných kabelů do podlah a okapů -fotovoltaické elektrárny -revize nářadí ...

Prodej: -pomůcky pro betonářské práce -plastové profily a montážní prvky -plastové distanční podložky -rozpěrné trubky a příslušenství Prodejní sklad Praha: -Praha 5 Smíchov, Nádražní 4 tel.257318636

Služby: -projekce a realizace sadovnických úprav -soukromé zahrady -firemní objekty -veřejná zeleň -údržba soukromé a veřejné zeleně -projekce a realizace závlahových systémů -projekce a realizace zahradních vodních ploch.

Služby: -dodávka, montáž, servis -garážová vrata -sekční, výklopná, rolovací -rolety, markýzy. -sítě proti hmyzu

Dodávka, montáž: -dřevěná a plastová eurookna, vchodové dveře -interiérové dveře včetně zárubní a kování -zimní zahrady, garážová vrata -doplňky k oknům a dveřím -žaluzie -sítě proti hmyzu -předokení rolety -vnitřní a venkovní parapety. Služby: -nabídka a zaměření zdarma -vybourání starých oken -dodávky nejlevnějších.

Maloobchod, prodej: -stavební materiál -nářadí -ochranné pomůcky. Prodej a rozvoz písku a kamenných drtí.

Dovoz, výroba, prodej: -svítidla, osvětlovací technika -bodová svítidla, stropní a nástěnná svítidla, pracovní lampy a lampičky, lustry, venkovní svítidla -dovoz SRN, Rakousko, Itálie, Slovensko, Holandsko, Belgie. Specializovaná vzorková prodejna DOMILUX: -tel.:382734511 protivin@domilux.cz

Služby: -realitní kancelář -investorská a investiční činnost.

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby.

Maloobchod, prodej: -železářství -domácí potřeby.

Autorizovaný výrobce KÖMMERLING. Výroba,prodej,montáž: -plastová okna,dveře KÖMMERLING -hliníková okna,dveře SCHÜCO, RC** SYSTÉM -zimní zahrady -prosklené fasády. Obchodní zastoupení: -397 01 Písek -Harantova 2541 -tel.:382211734 -169 00 Praha 6 -Bělohorská 279/161 -tel.:222725187

Prodej, servis, opravy: -elektromotory -elektrická čerpadla všech druhů -elektrické ruční nářadí -elektrické sekačky, mulčovače -zahradní traktory -motorové pily -motorové sekačky, křovinořezy -svářecí technika -kompresory. Prodej: -ložiska ZKL, SKF -výrobky firmy LOCTITE -příslušenství -technické plyny, propan butan ...

Prodej: -stykače -tepelná jistící relé -tlačítkové ovladače -ovladače ve skříních -TELEMECANIQUE -zařízení pro průmyslovou automatizaci -rozvaděče -zařízení pro řízené spouštění motorů a ochranné systémy -elektrické pohony -CANALIS -MODICON Výroba, prodej: -programovatelné automaty.

Prodej, servis, opravy: -lesní a zahradní technika -travní sekačky, křovinořezy, vyžínače -postřikovače -zahradní traktory -nůžky, pilky -motorové a elektrické pily -pilové řetězy, lišty -lesnická lana a přibližovací řetězy.

Služby: -zpracování plechů na CNC lisech -zámečnické práce -povrchová úprava vyrobených dílů práškováním nebo ředidlovými barvami -konstrukční zpracování rozvaděčů -kompletace rozvaděčů pro technologické linky, obráběcí centra -kompletace elektroměrových a okruhových rozvaděčů Výroba, montáž, instalace, servis: -rozvaděče. ...

Služby-řemeslo: -truhlářství -zakázková výroba -kuchyně -dětské pokoje na míru -vestavěné skříně -vchodové dveře z masivu -zahradní nábytek.

Služby: -topenářské práce -instalatérské práce. Prodej, montáž: -boilery -čerpadla -kotle -zahradní program -baterie -doplňky -čističky odpadních vod.

Služby: -truhlářství -zakázková výroba -umělecko-řemeslná výroba -opravy starožitného nábytku -výroba kopií dobového nábytku -renovace nábytku -schody, schodiště.

Služby: -kovovýroba -mříže, ploty -točitá schodiště -zábradlí, brány -soustružení -frézování -vrtání -obrážení drážek v nábojích -svařování všemi způsoby -zpracování plechů do síly 8mm -opravy malých vodních elektráren.

Maloobchod, prodej: -drogerie -barvy -laky -technická chemie -semena -postřiky -hnojiva.

Zaměření, dodávka, montáž: -plastová okna -vchodové dveře -likvidace starých oken -zednické začištění -žaluzie -parapety -rolety -sítě proti hmyzu.

Prodej: -krbová kamna -krbové vložky -komíny -stavby krbů -stavby sporáků a kachlových kamen - opravy sporáků a kamen -příslušenství.

Tradiční český výrobce sedacích souprav, rozkládacích pohovek, křesel a židlí. Více než 80letá tradice zaručuje kvalitu bez kompromisů. Široký výběr potahů a odstínů moření je naprostou samozřejmostí. Vše je podřízeno sloganu Vítejte v pohodlí.

Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Montáž, revize a opravy: -elektrická zařízení -elektroinstalace. Služby: -přihlášky k odběru elektřiny. Výroba: -rozvodnice a elektroinstalace.

Zakázková výroba a prodej: -nábytek všeho druhu -interiér -plošné materiály -skříně, vnitřní dveře -postele, kuchyně -obklady.