Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Truhlářství. -kuchyně na míru Nábytek: -police a regály -obývací pokoje -obývací stěny -stoly -šatní skříně -postele "na míru" aj.

Wunderer Immobilien, s.r.o.: Vaše brána k ideálním prostorům ve Znojmě ! Kancelářské, skladové a výrobní prostory na jednom místě! Hledáte moderní kanceláře, prostory pro skladování nebo výrobní plochy? Wunderer Immobilien, s.r.o. má pro vás řešení! Naše společnost nabízí k pronájmu výrobní a skladovací plochy v pětipodlažní budově v ...

Společnost Miraz Stav s.r.o. si klade za cíl přetvářet Vaše stavební sny v realitu. S heslem “stavíme pro Vás na míru” se naše firma zavazuje k poskytování individuálního přístupu, který zaručuje, že každý projekt je odrazem osobních přání a potřeb našich klientů. Naše víra v schopnost vyhovět specifickým požadavkům každého zákazníka je základem ...

Výroba: - bezpečnostní kování - stavební kování pro okna, dveře - nábytkové kování - dveřní kování - pojistky dveřních závěsů. Kovovýroba pro vlakový průmysl: - klimatizační jednotky.

BS-Elektrik s.r.o.: Elektrikářské služby na míru Od svého založení v roce 2020 se BS-Elektrik s.r.o. zaměřuje na poskytování prvotřídních elektroinstalačních služeb. S důrazem na spokojenost zákazníků, kvalitu a spolehlivost, naše firma nabízí širokou škálu služeb od oprav elektroinstalací po instalaci kamerových systémů. Naše služby ...

Výroba, kompletní dodávka a servis: - plastová okna a dveře - hliníková okna a dveří - garážová vrata - venkovní žaluzie, rolety - posuvné dveře - střešní okna - zimní zahrady - doplňky - parapety, žaluzie, sítě. Záruka, certifikát.

Dodávky, montáž: - horizontální žaluzie - interiérové i venkovní vertikální žaluzie - předokenní rolety - markýzy - garážová vrata - shrnovací dveře - sušák na prádlo do plastových oken - látkové rolety - sítě proti hmyzu.

Podlahové vytápění: - elektrické, integrované - ochranné systémy - ovládání - regulace

Prodej, velkoobchod, maloobchod dřevoplošné, dřevěné materiály: - masivní konstrukční hranoly KVH - lepené vrstvené hranoly BSH - stavební řezivo - OSB desky - cementotřískové desky - dřevovláknité desky Steico - sádrovláknité desky - překližky stavební a fóliované - okenní hranoly - palubky - thermowood fasádní obklady - ...

Prodej: - krbová kamna - vložky s výměníkem, kotle - biokrby, nerezové komíny - zděné komíny, nerezové příslušenství.

Zemědělská činnost: -rostlinná výroba -živočišná výroba. Autodoprava: -nákladní doprava vnitrostátní. Výroba, autoopravna, servis: -zemědělské stroje -lesnické stroje.

Dodáváme a montujeme špičkové garážové a průmyslové vratové systémy německé firmy Hörmann, proslulé neustálými inovacemi, trvanlivostí a precizní technologií. Za rok 2008 se nám podařilo stát se největším moravským prodejcem vrat a vratové techniky. Rádi Vám poradíme s výběrem, montáží i komplikovanými technickými problémy. Díky bohatým ...

Projektování, návrhy, technické zpracování interiérů, exteriérů, konstrukce, včetně dodávek, subdodávek, historické opravy, repliky -hotelové interiéry -stolařství -truhlářství.

Maloobchod, prodej: - elektro - domácí potřeby - sklo, porcelán.

Maloobchod, prodej, servis, oprava: -zahradní technika -bubnové sekačky -rotavátory -travní traktory -lehké travní sekačky tuzemské výroby. Oprava, servis: -travní sekačky -VARI systémy -pily, křovinořezy. Půjčovna, pronájem: -vertikutátor (provzdušňovač, odmechovač). Služby: -možnost splátkového prodeje ESSOX.

Výroba: -lehké ocelové a hliníkové konstrukce, veškeré ocelové stavební prvky -dveře, vrata, brány, schody, zábradlí, mříže -kontejnery na Avia a Man, konstrukce pro FVE -zakázková výroba.

Prodej stavebního nářadí a materiálu. Dovoz štěrku, písku, sypkých materiálů.

Prodej, e-obchod, distribuce, montáž, pokládka: -luxfery české a italské, skleněné tvárnice Vitrablok, Vetroarredo -obklady, dlažba RAKO, podlahoviny -široký sortiment obkladů a dlažeb pro koupelny a kuchyně -sanita RAVAK, GUSTAVBERG, RIHO. -sprchové kouty, vany a příslušenství -interiéry na klíč -větrací okna -stavební chemie ...

Řešení a návrhy interiéru - pomůžeme s návrhem jedné místnosti nebo kompletního bydlení v různých stylech a cenových kategoriích dle finančních představ zákazníka.

Velkoobchod, maloobchod, servis: -sauna, materiály pro stavbu sauny, saunové kameny a doplňky -parní sauny, finské sauny, infrasauny, saunová kamna, dveře do sauny, kádě do sauny, obkladové dřevo a palubky, distribuce dřeva abachi, osika, olše. Výroba a realizace sauny na klíč, odborné poradenství a servis v celé ČR, 3D projekce. Pobočky ...

Prodej rodinných domů Stavby rodinných domů na klíč Půjčovna lešení

Prodej bytových doplňků a osvětlení do interiéru.

Výroba: - plastové profily pro výrobce nábytku - nábytkové rolety, - okopové plechy, - okenní parapety, - speciální profily.