Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Výrobní závod a centrální sklad Ždánice firmy NÁSTROJE CZ, s.r.o. Areál Šroubárny Ždánice. Výrobky -spirálové vybrušované vrtáky do kovu -spirálové vrtáky do dřeva -vrtáky do betonu -vrtáky s válcovou stopkou -sady vrtáků -přebrušování, ostření vrtáků. Obchodní zastoupení v rámci celé ČR. Značková prodejna: -Bučovice, Nádražní 560, ...

Výroba, prodej: - bižuterie - ručně malované dřevěné výrobky - svíčky....atd.

Služby: - realizace a údržba zahrad - projekce zahrad - závlahové systémy

Kamenictví. Návrh, výroba, prodej a montáž: -náhrobní desky, hřbitovní pomníky -urny, urna -kuchyňské žulové desky -parapety -schody a dlažba -obklady. Velký výběr žuly (žula), mramorů.

Koupelnové studio. Prodej, realizace: -kompletní vybavení koupelen -obklady, dlažby pro koupelnu -sanitární keramika -sprchové kouty, vany -baterie, koupelnové doplňky a nábytek -lepidla a stavební chemie -stavební sortiment -podlahy -kuchyně -nové bio krby.

Služby: - pronájem vlastních nemovitostí - developerská činnost

Služby - pronájem reprezentativních kanceláří - adresa v centru Brna - recepční služba.

Studio Dekor. Kompletní řešení interiérů a exteriérů, malířské - malování, natěračské -natírat, lakýrnické - lakování, interiérové, tapetářské, dekorační práce, dekorace. -práce provádíme od běžných malířských a natěračských prací až po speciální dekorování staroitalskými technikami, štukovou výzdobou, tapetování běžnými tapetami i ...

Činnost: - stavební bytové družstvo Kancelář Brno: Kounicova 270/11

Křesťanská organizace. Kurzy, výuka, pořádání, služby: - anglický jazyk, angličtina - anglické letní tábory - dětské hřiště - pronájem prostor.

Práce: - vodoinstalatérské - údržba bazénů - údržbářské práce - služby hodinového manžela.

Prodej, servis nástrojů pro zpracování plechu - tvářecí a vysekávací nástroje pro vysekávací centra - nástroje na ohraňovací lisy - nože pro tabulové nůžky.

Prodejna: -podlahy vinylové, laminátové PVC -bezpečností dveře, výhradní prodejce bezpečnostní dveře HT DVEŘE včetně zaměření a montáže -interiérové dveře -vchodové dveře, exteriérové dveře včetně příslušenství Práce, montáž: -rekonstrukce koupelny, nová koupelna na klíč -podlahářství, truhlářství -renovace parket.

Specializujeme se na pokládky podlahových krytin a montáž interiérových dveří. Vinylové podlahy, lino, PVC, dřevěné, laminátové podlahy, koberce a doplňky.

Prodej, instalace - změkčovače vody - filtrace vody, vodní filtry - úpravna vody.

TITC Technology Innovation Transfer Chamber: - vědeckotechnický park - podnikatelský inkubátor.

Činnost: - revize plynu - revize tlakových nádob stabilních - revize kotlů IV. třídy - odborné prohlídky kotelen

Prodej, velkoobchod: -stavebniny.

Servis, oprava svářecí techniky u zákazníka. Prodej nové i použité svařovací agregáty. Prodej a opravy řezací a svářecí, bodovací stroje, strojů. Poradenství a aplikace. Bazar řezací techniky, výkup a prodej. Servis svářecí-bodovací techniky a příslušenství není omezen značkou čí stářím zařízení. Servis má k zásahu vozidlo Ford Tranzit s ...

Služby: - rámování a paspartování obrazů

Provoz Blansko. Služby: - správa nemovitostí.

Velkoobchod, maloobchod: - stavebniny - stavební materiál - střešní krytiny - stavební chemie - izolační materiály.