Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Konstrukční kancelář, práce, konstrukce: -CAD technologie -využíváme program AUTOCAD LT -oblast působení: -strojírenství -letadla -vypracování projektu letounu -základní aerodynamické výpočty -konstrukční práce včetně 3D modelování -pevnostní výpočty -kompozity -výroba SLZ.

Činnost: - správu budov - údržbu technického zařízení budov - ostraha objektů - úprava zeleně a venkovních ploch.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Pronájem a správa vlastní nemovitosti: -kancelářské a obchodní prostory. -majitel a provozovatel obchodního centra IRO. Obchod: -Albert -Poe Poe -Teta drogerie -Eis Caffe -Českomoravská stavební - Liška -Kavárna s dětským koutkem -Studio nehtové - Gelové nehty -Pantalon - obchod s oblečením - Vinotéka. Výtah či jezdící schody do ...

Provádíme elektromontážní práce -montáže, opravy, údržby a revize elektrických zařízení -instalace hromosvodů -přípojky NN -průmyslové instalace. Výroba rozvaděčů -rozváděče pro bytovou výstavbu -staveništní rozváděče -rozváděče pro MaR -elektroměrové rozváděče včetně nepřímého měření (úprava měření) -zakreslení schémat stávajících ...

Maloobchod, prodej: -elektro -bílá technika -televize -hifi -elektrospotřebiče -elektronika.

Cihelna. Výroba, prodej: -nosné a obvodové zdivo HODOTHERM -příčkové zdivo -stropní prvky a překlady -Miako -keramický stropní nosník, překlad -doplňkové výrobky -věncovka i s izolací -cihla plná -trativodka.

Výroba, maloobchod, velkoobchod, prodej: - kancelářské židle a křesla - barové a pracovní židle - kuchyňské a restaurační židle - konferenční židle - pohovky a multisedáky.

Pokládka - PVC - lina - korkové a terasové krytiny Výroba - kuchyně na míru Pokládka - plovoucí podlahy (dřevěné, laminátové).

Prodej, eshop, služby: -směnárna -železářství - elektro zboží - stavební materiál - zahrádkářské potřeby - domácí potřeby - barvy, laky. - ruční nářadí

Práce, služby: Projektová činnost: projektová dokumentace v oboru pozemních staveb - rodinné domy, administrativní prostory, hotely, restaurace, ubytovací zařízení, školy, školky, tělocvičny, řešení venkovních prostor, místní komunikace, parkoviště, cyklostezky, technická vybavenost pro výstavbu rodinných domků apod: -investiční ...

Truhlářství. Výroba: -nábytek na míru - kuchyně, vestavěné skříně, ložnice, stoly -nábytek pro děti, studenty, kancelářský nábytek a jiných bytových prostor.

E-shop - potřeby pro domácnost - kuchyňské doplňky - hrnce - pánve - příbory, nože.

Realitní kancelář. Služby: -realitní kancelář -prodej bytů, domů, nemovitostí -pronájem bytů, domů, nemovitostí.

Prodej: -led světla - domácnost, patice, trubice a pásky, reflektory, veřejné osvětlení -průmyslové osvětlení hal -osvětlení veřejných prostor -průmyslové cylindry

Prodej, pronájem: -Realitní kancelář -nemovitosti.

Nabízíme reality: -byty, domy, pozemky, chaty a chalupy a další nemovitosti. Zprostředkujeme: -prodej, koupi i pronájem. Zajistíme: -kompletní realitní, právní a bezplatný finanční servis.

Stavební firma, stavby: -prodej bytů, byty, bydlení -pasivní domy -protipovodňové domy -dřevostavby -termovize -stavební dozor -projekty -úsporné bydlení -odborné semináře. Stavby nízkoenergetických bytů - projekty dřevostaveb - stav. činnost, dozor - zelená úsporám - energetické poradenství.

Výroba, prodej, velkoobchod, velkosklad: -POLYWOOD-kompozitní desky -kompozitní materiál s přírodními vlákny -uplatnění především v automobilovém průmyslu pro konstrukci dveřních výplní a odkládacích plat zavazadlových částí vozů -desky z polypropylenu kopolymeru -desky z polypropylenu homopolymeru -polypropylenové desky s ...

Realitní kancelář. Služby: -nákup a prodej nemovitostí -pronájem bytů -poptávka po nemovitostech pro své klienty.

Prodej: -drogerie -barvy, laky -semena -postřiky -hnojiva. Člen sítě drogerie TOP.

Výroba nábytku z motorových vozidel, chromování povrchů metodou stříkaného chromu - chromlack. Tunning. Renovace auta. Čalounění sedaček.

Služby: -realitní kancelář -prodej domů, bytů, jiných nemovistostí -pronájem domů, bytů, garáží, -poradenství.