Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Společnost 86 design s.r.o. se specializuje na truhlářskou výrobu: - kuchyňské linky - šatny - vestavné skříně - obývací pokoje - komerční prostory - kancelářské vybavení - dětské pokoje - koupelny.

Květinářství Hana Víchová ve Znojmě zajišťuje vazby a kytice nejen pro slavností příležitosti, ale také smuteční floristiku. Prodáváme dekorace do interiéru i exteriéru, dále také hrnkové a balkónové kytky a trvalky.

TPH, spol. s r.o. se zabývá pronájmem nemovitostí, pohostinstvím a prodejem alkoholických a nealkoholických nápojů.

Navrhneme vám interiér a vybavíme ho kvalitním nábytkem, podlahou, schodištěm nebo dalšími výrobky z naší dílny. Vyrábíme z masivu a moderních materiálů na bázi dřeva. Odvádíme precizní, poctivou řemeslnou práci za dobrou cenu. Vaši novou kuchyň, nebo vestavěnou skříň pomůžeme naplánovat tak, aby se vám líbila, byla funkční a perfektně sedla do ...

Správa, údržba, služby: -městská zeleň -sady, parky, příměstské lesy -vysekávání křovin -kácení a pořez stromů. Správa hřbitovů: -Průmyslová 28, Znojmo -tel.: 515224725. Zahradnictví: -Kuchařovická 29, Znojmo -tel.: 515224615.

Provádí, montáž: -vodoinstalatérské práce -hydroizolace, izolace základů staveb proti radonu, vodě, vlhkosti, ropným látkám -izolace plochých a šikmých střech, balkónů, teras, zahradních jezírek, bazénů -montáž zařizovacích předmětů, vodovodní baterie, WC, umyvadla, vany -zapojení spotřebičů, myčky, pračky, bojlery -čištění ...

Výrobce, velkoobchod infratopení, infrapanelů, bezrámové skleněné topné infrapanely - infrapanely - sálavé, úsporné, akumulační, elektrické, skleněné topení - sálavé panely Naše společnost vyrábí úsporné topení ES systems té nejvyšší kvality a komfortu pro uživatele. Tyto skleněné desky topí i levněji než tepelná čerpadla. Víme to, protože ...

Zplynovací kotle Atmos, ohřívače vody, kotle na dřevo, kotle na uhlí Praha, Brno, Hradec Králové, Vysočina, České Budějovice, Jihomoravský kraj, Ostrava, Pardubice, Plzeň -solární ohřev -solární vytápění -ekologické kotle -náhradní díly Atmos. Naše firma byla založena v roce 2002 a už od svého vzniku se zabývá autorizovaným prodejem, ...

Natuzzi Italia vnáší harmonii do vašich domovů. Nábytek je vyráběn přímo v Itálii a navrhují ho světoví architekti. Tímto vysoce komfortním a nadčasovým nábytkem si můžete kompletně vybavit obývací pokoj, jídelnu i ložnici. Značka Natuzzi Italia je světovou jedničkou ve výrobě kožených sedacích souprav a největší italský výrobce nábytku. V ...

Natuzzi Italia vnáší harmonii do vašich domovů. Nábytek je vyráběn přímo v Itálii a navrhují ho světoví architekti. Tímto vysoce komfortním a nadčasovým nábytkem si můžete kompletně vybavit obývací pokoj, jídelnu i ložnici. Značka Natuzzi Italia je světovou jedničkou ve výrobě kožených sedacích souprav a největší italský výrobce nábytku. V ...

Prodej, instalace, oprava, servis: -klimatizační zařízení -chladící a mrazící zařízení -boxy chladící, mrazící, na ovoce a zeleninu -přepravní chlazení na nákladní vozidla -kuchyňské a restaurační zařízení -autoklimatizace. Výroba: -kusové součásti na obráběcích strojích -kuchyňské doplňky z nerezu.

Prodej, montáž, servis plastových, hliníkových oken a dveří. Dále nabízíme veškeré příslušenství - parapety, žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu. Zdarma provádíme zaměření, cenové nabídky a poradenství.

Prodej: -nářadí a elektrické ruční nářadí -nástroje - vrtáky, závitníky, záhlubníky -nástroje na frézování a soustružení - držáky, nože, destičky -brusiva - řezné, brusné a lamelové kotouče -svařovací technika a ochranné pomůcky -záruční a pozáruční servis elektrického ručního nářadí. prodejna: Tyršova 1239/1, Znojmo.

Lubomír Kobliha prodává kompletní sortiment stavebních materiálů od renomovaných výrobců za příznivé ceny. Specializuje se na rekonstrukce, půdní vestavby, stavby rodinných domů, fasády a zemní práce.

Realitní činnost. Zprostředkování - pronájem: - kanceláře, kancelářské prostory v multifunčkní administrativní budově ve Žďáru nad Sázavou - volné byty, bytové prostory - obchodní prostory.

Společnost PomocPro, a.s. poskytuje finanční a realitní služby. Navštivte nás v Moravském Krumlově, naši kancelář naleznete v budově pošty (2. patro). Jsme specialisté na tyto služby: - reality (nákup nemovitostí, komplexní developerské služby) - poskytování výhodných úvěrů a hypoték a dalších finančních služeb. Vždy poskytneme odborné ...

Montáž hromosvodů, pokrývačské práce.

Výroba: -ploty -schodiště -přístřešky -dětská hřiště -zahradní domky -pergoly -balkony -realizace teras z exotických dřevin. Nabízíme: -návrh -zaměření -cenová nabídka -montáž -doprava.

Výroba: -truhlářská -nábytek, židle, stoly, kuchyň -restaurování.

Práce: -stavební -obkladačské -instalatérské, kapající kohoutek, výměna vodovodní baterie, osazení dřezu - umyvadla -elektrikářské práce, výměna žárovek, osazení svítidel, výměna vypínačů, natažení kabelů -osazení parapetů, poliček, garnyží -montáž a demontáž nábytku -pokládka plovoucích podlah -zahradnické, sekání trávy, kácení stromů, ...

Služby: -rizikové kácení stromů, riziková těžba -frézování pařezů -štěpkování -ošetření stromů -zajištění korun stromů -mulčování -sečení trávy. Provozovna: -Brno, Anenská 3.

Provádění revizí, revize, montáže, opravy a rekonstrukce elektroinstalací, elektroinstalace a hromosvody. Elektromontáže.