Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Výroba eurooken, dveří a atypického kancelářského nábytku, k dispozici vlastní stolařský areál. OKNA: -eurookna (standard, softline, rustikal) -špaletová okna -výroba replik původních oken do historických objektů -posuvné balkonové dveře systémem PSK-portál, HS-portál -skládací balkonové dveře FS-portál -zaměření, ...

Velkoobchod a maloobchod podlahovin -prodej pryžových podlahovin -PVC, Novilon, Vinyl. Stavebniny -maloobchod, prodej, distribuce -kompletní sortiment stavebnin -stavební materiál na stavbu -dlažby a obklady -venkovní dlažby, betonové výrobky -doprava a prodej písků. Doprava stavebního materiálu, auto s hydraulickou rukou.

Služby: -pronájem nemovitostí včetně poskytování služeb. Průmyslová zóna - Černovická terasa.

Služby: - odborné ošetření stromů - řezy - rizikové kácení - bezpečnostní vazby korun

Realitní makléř - prodej nemovitostí.

Kácení stromů: - rizikové - klasické. Údržba zeleně a travních ploch.

Stavební práce: - omítky - obklady, dlažby - montáž sádrokartonů - zateplení fasád - rekonstrukce bytových jader, koupelen - rekonstrukce domů, bytů - zednické práce.

Truhlářství. Výroba nábytku z masivu i z lamina - skříně - postele - kuchyně - podlahy - dveře - altány, přístřešky.

E-shop, internetový obchod - bytové doplňky - dárkové předměty - žertovné dárky - módní doplňky - šperky.

Klempířské a pokrývačské práce - montáž, dodávka a výměna všech klempířských prvků, žlaby, svody, úžlabí - rekonstrukce šikmých a plochých střech - pokládka krytiny.

Správa a údržba nemovitostí - úklidové práce.

E-shop, internetový obchod Postele-matrace.cz - postele - matrace - rošty - ložnice z masivu - polštáře, přikrývky.

Mgr. Jiří Ryšánek se zabývá: - konzultant facility management - správa nemovitostí - bezpečnostní služby - úklidové práce - náhradní plnění.

Prodej, e-shop - saunová kamna - parní generátory - infrasauny - saunové doplňky. Provozovny Praha: Obchodní centrum Průhonice Nákupní galerie MODO V Oblouku 800 252 43, Průhonice tel. 267 31 40 79

Realitní makléř - prodej nemovitostí.

Truhlářství. Výroba, realizac, e montáž nábytku - kuchyně, kuchyňské linky - vestavné skříně - nábytek na míru - ložnice - kancelářský nábytek - dřevěné podlahy.

Truhlářství. Výroba nábytku - kuchyně, kuchyňské linky - obývací stěny, komody - ložnice - vestavné skříně.

Provádíme úpravy a realizace zahrad. Služby: - sekání trávy - zakládání a údržba trávníků - zahradní práce - úprava, revitalizace a realizace - kácení stromů - těžba dřeva - rizikové kácení stromů.

Maloobchod, e-shop: - LED osvětlení, svítidla - LED pásky.

Výroba pletených oděvů a doplňků. E-shop, internetový obchod - dekorace - módní doplňky - polštáře - bižuterie

Realitní makléř Provozovna: Brněnská 687 Brno-Modřice, 664 42

E-shop: Nábytek Klasik: -botníky, komody, kredence, noční stolky, počítačové (PC) stoly, postele, sestavy Klasik, skříně, rohové skříňky, konferenční stolky, toaletky, vitríny, zásuvky, závěsné skříňky. Nábytek masiv: -botníky, komody, noční stolky, PC stoly, police a věšáky, postele, skříně, stěny, konferenční stolky, ...

Prodej a servis zahradní techniky, servis motorových strojů a prodej bazénové příslušenství a chemie. -zahradní technika, traktory, sekačky, křovinořezy, pily, mulčovače, elektrocentrály. Záruční a pozáruční servis pro Briggs & Stratton, Tecumseh, Mountfield, Solo, Husqvarna, Partner, Oleo-mac, Al-ko, Toro, Westwood, Tera, Ama. Opravy ...