Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Prodej - stříkané tapety VARIOPAINT -oceňování nemovitostí -inženýrská činnost -projektové práce -stavební činnost.

Realizace - interíéry, zpracovávají - studie a projekty pro stavební povolenítechnický dozor investora. Autorizovaná architektonická kancelář.

Drobné elektroinstalační práce Pokládka - koberce, lina. Montáž - nábytek. Služby hodinového manžela. Drobné vodoinstalatérské práce.

Služby, obchod, prodej, pokládka: -vinylové podlahy (teplé, nehlučné, antistatické, pohledové, bohatý výběr) -kompletní sortiment Marmolea, Marmoleum -linolea přírodní, linoleum -podlaha vinylová, kaučuková, korková, dřevěná, bambusová, laminátová, dýhovaná, exotická -dubové, bukové parkety, palubky, PVC, bytové koberce i ...

Zahradní architekt Simona Burešová nabízí profesionální zahradnické služby a zahrady na klíč. Provádíme také rekonstrukce starých zahrad, interiéry zimních zahrad, zahradní úpravy v okolí firem, údržbu. V našem zahradnictví najdete vše pro vaši zahradu: Prodej, služby: -pokojové a venkovní rostliny -svatební a smuteční vazby -ovoce a ...

Výroba (i zakázková), prodej, opravy, servis, repase, renovace: -kulečníky (karambol, pool) -kulečníky na zakázku -kulečníky repasované -billiard -příslušenství (lampy, koule, tága, křídy, stojany na tága). Zakázková výroba nábytku: -skříňové a policové sestavy -kuchyňské linky -sedací soupravy -jídelní, konferenční stoly -křesla, ...

ZÁLEŽÍ NÁM NA VAŠÍ SPOKOJENOSTI Velkoobchod, maloobchod, prodej, vzorkovna, poradenství, zásilková služba: -kování pro vestavěné skříně ALUPROFIL -fotoskla -nábytkové úchytky, reling -hliníková dvířka na nábytek SIRO ALU-Style -dekorativní fólie SIRO-BURG -nábytkové kování SCHWINN, SIRO, NOMET, GAMET, BLUM, HETTICH: ...

Prodej, servis, půjčovna: -ruční elektrické nářadí a příslušenství MAKITA, DeWALT BOSCH, NAREX, FLEX, HITACHI, ELU, METABO, PROTOOL šroubovačky, akku program, řetězové pily, utahováky, pokosové pily -diamantové kotouče, stavební vrtáky -elektrocentrály -elektrické a motorové pily, křovinořezy DOLMAR, MAKITA, SOLO -vrtáky stavební, do kovu, ...

Prodej, pronájem: -byty, domy -průmyslové objekty, kanceláře -zahrada, zahrady -garáže, pozemek.

Prodej, pronájem: -byty, domy -průmyslové objekty, kanceláře -zahrada, zahrady -garáže, pozemek.

Služby: -finanční poradenství -půjčka, půjčky -úvěry. Prodej, pronájem: -byty, domy -průmyslové objekty, kanceláře -zahrada, zahrady -garáže, pozemek.

Lešení, bednění, zateplení. Pronájem, projekce, montáž, demontáž a doprava lešení a bednění. Pronájem: -lešení -bednění -mobilních oplocení. Zateplení: -rodinné domy -bytové domy. Výstavba, rekonstrukce rodinných domů.

Prodej: -obklady, dlažby -keramika -exkluzivní koupelny -parkety, parketa.

Dodávky pro stavbu, rekonstrukci, nebo modernizaci vašeho domu či bytu: -zdivo, stropy -omítky, malty, stavební chemie -komíny, střešní okna -střechy -izolace, polystyrén -betony, dlažby -zahradní architektura -sádrokartony, dveře -obklady, dlažby -sanitární keramika -vodovodní baterie -vany, sprchové kouty -koupelnový ...

Výroba: -mříže -schodiště -zábradlí -svařování v ochrané atmosféře CO2 -montované AL profily -atypické nábytkové kování a interierové doplňky -soustružení -frézování. Povrchová úprava: -CNC obrábění -lakování práškovou barvou -žárové zinkování -galvanické zinkování -niklování.

Výroba: - brány pojezdové a nesené - branky Výroba - ocelové schodiště - zábradlí nerezové a ocelové Povrchové úpravy Zámečnické práce.

Obchodní firma. Nabídka: -velkoplošné, dřevěné parkety a plovoucí parkety s povrchem lamino, korek, linoleum, dýha, dřevo. Zastoupení firmy MEISTER.

Tesařské práce Truhlářské práce Topenářské práce Zateplování fasád Dodávka a montáž - plastová a hliníková okna - eurookna Sádrokartonářské práce Zakládání staveb Pokládka - dřevěné plovoucí podlahy Stavební činnost - rekonstrukce budov Zednické práce.

Realitní kancelář. Realitní činnost. Zprostředkování, prodej, pronájem: - rodinné domy - byty - chaty, chalupy - pozemky - kancelářské prostory.