Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
-Prodej nábytku a postelí z masivu od českého výrobce. Kompletní zařízení ložnic a dětských pokojů.

Stavebniny. Maloobchod, prodej: - stavební materiál.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - sušené truhlářské řezivo: - podlahové a obkladové palubky - borové řezivo - velkosklad řeziva - smrk, buk, dub, borovice, olše, jasan, javor, modřín, topol, bříza.

Prodej, montáž - podlahy laminátové, vinylové, dřevěné a korkové. Renovace podlah.

Hliníkové systémy, horizontální, vertikální žaluzie, předokenní rolety, markýzy, garážová vrata. Zasklívání balkonů a zimních zahrad.

Zahrady. Provádíme veškeré zahradnické práce: návrhy, realizace a údržba zeleně, okrasná a koupací jezírka, trávníky a travní koberce, střešní zahrady, automatické závlahové systémy, odborný řez a kácení stromů i rizikové.

Velkoobchod, dovoz, prodej, rozvoz zboží: -zahradní nábytek: -plastový, kovový, dřevěný -kempingový, štosovatelný -slunečníky, dětské houpačky, stoly, židle, křesla, lehátka, lavice -podstavce pod slunečníky -polstry na zahradní nábytek včetně výroby-bavlněné, molitanové, duté vlákno -čalounění odnímatelné na jakýkoli nábytek ...

Autodoprava, provádění výkopových, zemních, terénních, demoličních, zednických a stavebních prací (výstavba inženýrských sítí, základové desky, pokládka zámkové dlažby, stavby gabionů, atd.). Kontejnerová autodoprava, odvoz suti, zeminy, dovoz písku, štěrku aj.

Kuchyňské studio: -nábytek -kuchyně -grafický návrh na zakázku -výroba, -poradenství -závěsné programy -zabudované spotřebiče.

Truhlářství, zakázková výroba: -nábytek bytový i kancelářský -stoly, židle -sedací soupravy -kuchyně -lůžka. Služby: -návrh architekta -výkresová dokumentace -montáž -položení koberců -pověšení záclon -montáž žaluzií.

Berry's Juice & Smoothies Prodej juice a smoothies. Fresh je čerstvá šťáva z ovoce a zeleniny. Zachovává si maximum všech vitamínů, minerálů, enzymů a stopových prvků. Smoothie je hustý brácha freshe. Má větší podíl mixovaného ovoce oproti odšťavněnému, nebo je doplněn jogurtem. Je plný vlákniny a pořádně zasytí.

Provádím opravy a veškeré řemeslné práce v domácnosti.

Advokátka. Rozsáhlé spektrum právních služeb a pomoc při právních problémech každodenního života. Občanské a rodinné právo.

Stavební, tesařské, pokrývačské, izolatérské a zednické práce.

Projektová činnost ve výstavbě. Realitní činnost.

Studio Ulma Reklamní, grafické a interiérové Studio Ulma. Orientační systémy. Výstavní expozice.

Casino.Všechny populární hry, tak jako ve skutečném kasinu. Nabízíme profesionální zařízení, školené krupiéry s dlouholetou praxí a hlavně skvělou zábavu!

Stavební firma, stavební práce. Developerské služby.