Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Prodej, maloobchod: - matrace - postele - bytový nábytek.

Kresličské práce a projektování pozemních staveb či rekonstrukcí.

Oblasti daňové evidence - podvojného účetnictví - daňového poradenství - mzdového účetnictví malých i velkých firem - fúze podniků - likvidací a krizového řízení firem.

Realitní kancelář. Prodej realit, nemovitostí.

Administrace Ekonomika Management Nemovitosti Společnosti Zajištění právních služeb

Prodej elektroinstalačního materiálu a svítidel: - osvětlovací technika - elektroinstalační materiál - průmyslová svítidla.

Zprostředkování práce a ubytování v Anglii.

Restaurace -posezení v příjemném prostředí s milou obsluhou. -kvalitní jídlo a dobré pití. V letních měsících lze posedět na terase, odkud je pěkný výhled do okolí a na celý sportovní areál včetně dětského hřiště. Pro menší akce (cca 25hostů) máme salonek s barem a hernu s kulečníkem. Mimo vlastní prostor restaurace je k dispozici tzv. ...

Kompletní návrhy interiérů bytů, kancelářských i veřejných prostor. Fotím portréty, glamour, boudoir, novorozeňátka, rodinné fotky i svatby či reportáže.

Kadeřnictví. Prodlužování vlasů. Prodlužování řas. Brazilský keratin. Kosmetika.

Služby: -úklidové. -úklid domácností. -úklid nebytových prostor. -hlídání dětí. -asistence pro seniory. -hlídání zvířat, venčení psů. -správa nemovitosti.

Realitní činnost, reality. Prodej bytů, rodinných domů, pozemků určeným ke stavbě, prodej rekreačních objektů. Pronájem bytů a rodinných domů, kanceláří a nebytových prostor. Nabízíme financování a kompletní právní servis.

Angličtina. Kurzy anglického jazyka pro začátečníky i pokročilé.

Prodej: - matrace pro kvalitní spánek - různé rozměry dle požadavku zákazníka. Lze objednat i polštáře proti pocení v rozměrech 50x70 nebo 70x90. Rozvoz po celé ČR zdarma.

Elektromontážní práce a instalace datových sítí.

Krbové vložky Teplovodní krbové vložky Kamnová topeniště Kamnová dvířka Elektronická regulace

Velkoobchod, maloobchod, dodávka, distribuce, prodej: -spojovací materiál -šrouby, matice, podložky, závitové tyče, nýty, závlačky, pojistné kroužky, vruty, texy...

Správa a údržba nemovitostí Dokončovací stavební práce Stěhovací služby Úklid komerčních sektorů Domácnost a rodina Služby pro rodinu a domácnost Hodinová manželka-hospodyně Hodinový manžel- drobná údržba Hlídání dětí-au-pauir Hlídání a venčení mazlíčků Služby pro zdravotnictví

Architektonický ateliér, zabývající se zpracováním projektů území a staveb, od koncepčních návrhů až po projektovou přípravu detailních řešení.

Prodej, e-shop, eshop: - čaj sypaný černý, zelený, žlutý, bílý, ovocný, bylinný... - káva, desítky druhů - sušené plody a oříšky - květinové dekorace - kávová, čajová keramika, doplňky, dózy.

Truhlářství. Výroba kuchyní, kuchyňské linky, vestavěné skříně, nábytek, výroba dětského a studentského nábytku na míru a také zakázkový nábytek pro kanceláře.

Architektonický ateliér. Zabýváme se architekturou a interiéry – od návrhu až po realizaci. Naše tvorba je zaměřena na bydlení – rodinné a bytové domy, rekonstrukce domů a bytů a řešení jejich interiérů. Dále se zabýváme projekty komerčních objektů a interiérů. Navrhujeme interiéry kanceláří, restaurací, ordinací nebo obchodů. Projekty ...

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - klíčařský sortiment - stroje na výrobu klíčů, autoklíčů a přívěsků - kování, zámky, trezory, poštovní schránky - železářské zboží.