Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Poskytujeme produkty a služby především v těchto oblastech: hardware, software, automatizace, robotika, kybernetika.

Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce. Zhotovíme animaci či kompletní videoprezentaci pro stavební developerský či jiný záměr. Kompletní grafický servis včetně vytvoření reklamních prospektů, katalogů a další.

Projektová činnost ve výstavbě. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Pronájem prodejních, kancelářských a skladových prostor. Historická hasičská technika.

Prodej, pronájem a výměna nemovitostí. Ať už se jedná o luxusní apartmán, byt, dům, zahradu, nebo také stavební pozemek, sklad, historický objekt, komerční objekt, zemědělskou usedlost, nájemní dům a jiné, jsme schopni se postarat o prodej či pronájem Vaší nemovitosti.

Výhradní distributor pro ČR a SR italských luxusních mýdel. Dále výhradní dovozce italských bezlepkových, dia bezlepkových, bezlaktózových a nízkobílkovinných potravin firem: Nove Alpi (Agluten, Gliko, Amino, Amino Happy D, Sogni di cioccolato), těstovin firmy Dialcos, delikates firmy Lazzaroni, cereálií firmy Cerealvit.E-shop. Kamenný obchod.

Realitní činnost: -zprostředkovatelská činnost -nákup a prodej nemovitostí -pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor -zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí -zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu bytů a nebytových prostor.

Světelná reklama. Velkoplošný digitální tisk.

Poradce pro image, styl, módu a osobní rozvoj muže.

Prodej: -evro komíny -nerezové, plastové, hliníkové, komínové systémy, eurokomíny -přírodní stavební materiál Liapor -zimní posypy -šamotové, nerezové i plastové komínové systémy, kompletní sortiment stavebních materiálů pro hrubou stavbu Liapor zimní posypy pro malé i velké odběratele.

Firma POLYPLAST, s.r.o.je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2009 Výroba a montáž stavebních výplní, výplně, zakázková výroba plastových profilů, REHAU-dle přání zákazníka 5-6ti komorový, 2-3 křídlé, kování-ROTO celoobvodové NT: -plastová okna -vchodové a balkonové dveře -dělící stěny, stěna -výkladce, rolety, roletový nadokenní prvek, ...

Architektonické návrhy staveb, architektonické a objemové studie, dokumentace pro územní a stavební řízení a dokumentace pro provedení stavby včetně autorského dozoru. Návrhy a realizace interiérů občanských a obytných budov Celkové projektové zpracování zakázky od studií až po technické řešení detailů stavebních prací, konstrukcí a ...

Prodej -b ambusové oblečení pro děti i dospělé. Hebké, příjemné, vhodné i pro atopiky, antibakteriální a tepelně stabilní. Látkové pleny pro děti.

Dovážíme sortiment pro novorozence i děti ve věku do tří let. Prodej kvalitní kojenecké a dětské zboží.

Prodej stylový masivní nábytek z dubu. Vhodný pro vybavení zahrad, pergol, vinných sklepů, restaurací a barů.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.10.2014 do 31.12.2015 Topenářské práce Prodej - veškeré topenářské příslusenství - dlažby - obklady - sádrokartony.

Komplexní dodávky interiérů – nábytek na míru. Projekce, výroba, prodej, montáž, rekonstrukce: -vybavení interiérů, nábytek kancelářský, školní, lékařský, pro sport i kulturu nábytek, banky -truhlářské výrobky z masivního dřeva, z dýhovaných dílců, laminodesek - vestavěné skříně - atypický nábytek - truhlářství - zakázková ...

Sklad, velkoobchod, maloobchod: -kompletní systémy pro rozvod tlakové vody, plynu a kanalizace z plastů, litiny, kameniny, betonu -kanalizační PVC, PEHD, PP a kameninové roury a tvarovky -vodovodní PVC, PEHD, PP a litinové roury a tvarovky -vodárenské armatury a příslušenství, poklopy, mříže -odpadní PVC a PP roury a tvarovky -kanalizační a ...

Pokládka - dlažba zámková, žulová - betonové obrubníky - zatravňovací dlaždice Realizace - zahrady - kobercové trávníky.

Výroba nábytku. Truhlářství, podlahářství.

Návrhy a design nábytku. Výroba nábytku - výroba kuchyňské linky včetně -dodání a montáž spotřebičů -výroba závěsných skříňových sestav, vestavěných skříní a šaten, postele, nábytek do koupelen atd. Realizace interiéru.

Zpracování stavebních rozpočtů, položkových výkazů výměr, soupisů prací a cenových nabídek.