Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Stolařství, truhlářství, výroba na míru - kuchyňské linky - interiéry - vestavěné skříně - dětské pokoje - ložnice

Výroba, prodej, montáže, pokládka: - plovoucí podlahy - parkety - linoleum, PVC - koberce.

Zakázková výroba a renovace, montáž - kuchyně Zakázková výroba - obývací a dětské pokoje - vestavěné skříně - nábytek na míru

Výroba - dřevěné vchodové dveře a vrata Restaurování - nábytek - oprava nábytku Výroba i na zakázku - repliky historického nábytku - stylový nábytek

Umělecké plastiky ze šedé litiny Svícny, vázy, obrazy, sochy

Bufet, stravování. Denní menu.

Zprostředkování pojistných produktů.

Návrhy a realizace: - automatické zavlažovací systémy. Zahrada: - zahradní-venkovní osvětlení - čerpadla, vodárny, nádrže - zahradní jezírka - návrh a realizace sadových úprav. Čistírny odpadních vod. Elektroinstalace.

Stavebniny. Prodej, maloobchod: -hutní materiál -cement, písek, vápno -zdící materiály -suché malty SALITH -zárubně, dveře, polystyrén -stavební nářadí -lepenky, izolace.

Realitního makléř, prodej a pronájem: - byty - rodinné domy - chaty

Truhlářství, truhlářské práce: -výroba nábytek, nábytku na zakázku -nábytek na míru, kuchyně, kuchyň, kuchyní -obývací stěny, stěna, -kancelář, dveře, dveří, schody, schodiště.

Internetový obchod v oblasti vodo-topo-plyn-sanita: -čerpací technika -instalační rozvody -kotle, kotel, ohřívače -otopná tělesa -podlahové topení -regulace pro otopné soustavy -topidla, topidlo, vodovodní baterie ajiné. E-shop, internetový obchod.

Truhlářství Veselý Truhlářství zakázková výroba, prodej nábytku a bytových doplňků: -kuchyňská linka, kuchyňské linky -obývací stěny, stěna -ložnice-letiště -dětské pokoje, dětský pokoj -nábytek, stoly, stůl, skříně, skříň -židle, stoly, postele

Stavebniny. Prodej: -stavební materiál. Stavební společnost: -výstavba rodinných montovaných domků dřevostavby.

Dodavatel: -nabízíme vestavěné i volně stojící krby bez komínů -zcela bez zápachu, oprav a revizí komínů.

Služby: -zemědělská výroba -služby zemědělcům, sklizeň, posklizňová úprava zem. komodit -opravárenství zemědělských strojů -pronájem nebytových prostor.

Návrh, výroba, prodej, montáž: -kuchyně, kuchyňské linky. Prodej: -kuchyňské elektrospotřebiče AEG, Ardo, Asko, Calex, Electrolux, Zanussi. OC Triangl Znojmo.

Hlídače čtvrthodinového maxima, dálkové ovládání po síti a radiem, kompenzace jalového výkonu, domovní a bytové elektroinstalace, výroba, dodávka, montáž.

Služby: - realizace developerských projektů, vyhledáváme nejatraktivnější lokality pro výstavbu objektů k prodeji i pronájmu.

Galerie, keramika, obrazy, plastiky.

Rizikové kácení stromů - arboristické práce - ošetření stromů Výškové práce pomocí horolezecké a speleologické techniky

Velkoobchod kancelářské a školní potřeby: -kompletní sortiment kancelářské zboží pro firmy a prodejny. Výroba: -kartonáže rychlovazače, odkládací mapy, pořadače, spisové desky a další papírenské zboží -knihařské práce, výseky, kašírování a zakázkové práce -výseky papíru, lepenky do formátu B2 -balení do smršťovací fólie. Kooperační a ...

Výroba, renovace -dveře, zárubně, montáž nových dveří a zárubní, výroba posuvných dveří a nábytku na míru – kuchyňské linky, vestavné skříně, postele. Oblast působení Brno a Brno – venkov. Jsme firma zabývající se nejenom výrobou nábytku na míru, ale specializujeme se také na opravy a renovace dveří. Provádíme renovace a opravy interiérových, ale ...