Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Prodej, montáž, dodávka: - vzduchotechnika, klimatizace a chladicí věže. Oprava vzduchotechnických potrubních rozvodů a montáže elektromotorů i klínových řemenů. Poradenská činnost v oblasti vzduchotechniky a klimatizace.

Výroba, prodej: -beton -cementové zboží.

Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej, koupě, podnájem: -byty, kanceláře, rodinné domky, chaty, zahrady, stavební parcely, pozemky.

Výrobce tepelné techniky. Velkoobchodní prodej s showroomem výrobků na vytápění s vysokou účinností na zemní plyn, LPG - propan, tuhé palivo a pelety.

Realizace: -foliové a laminátové bazény -vířivky a tepelná čerpadla -zastřešení a lamelové zakrytí bazénů -příslušenství.

Prodej, e-shop: - kuchyňské nádobí, potřeby - hrnce, pánve, pekáče - nerezové nádobí - vše do kuchyně.

Barevné štěpky. Mulče z barevné dřevní štěpky.

Truhlářství, stolařství. Nábytek na míru.

Realitní kancelář: -rodinné domy a chalupy -byty a garáže -chaty a pozemky -komerční objekty.

Realitní kancelář - na realitním trhu již od roku 2003. Zprostředkování : - prodej a pronájem byt, rodinný dům, rekreační objekt, pozemek a bytový dům - převod práv a povinností k družstevnímu bytu - finanční poradenství při koupi nemovitostí - výkup bytů, půdních prostor za hotové. Jsme schopni odkoupit byty, které jdou do privatizace a ...

Dodávka a montáž: -suché systémy -sádrokartony a minerální podhledy -pokládka podlah -nábytek -kuchyňské linky -žaluzie -plastová okna a dveře(profilový systém GEALAN) -malování.

Elektroinstalační práce -bytová a domovní elektroinstalace -přípojky elektrozařízení. Revize: -hromosvody -ruční elektrické nářadí.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, servis, poradenství, opravy: -bazény -vířivé bazény -zastřešení bazénů -sauny -stavba bazénů na klíč -bazénové a saunové příslušenství -půjčovna sportovních potřeb pro děti.

Maloobchod, prodej, dodávka, distribuce: přírodní kámen na dlažby a obklady do exteriérů a interérů -pískovce -břidlice -kvarcity -vápence. Práce: -obkladačské, kamenické -zpracování kamene. Realizace: -exteriéry -interiéry.

NOVÉ REPREZENTATIVNÍ PROSTORY. Návrh, realizace bytové interiéry, dodávky na klíč: -kuchyně na zakázku, kuchyňský nábytek vč. spotřebičů, vybavení a doplňků: -značkové německé kuchyně s výrazným designem POGGENPOHL -veškeré materiály dřevo, masiv nebo dýha -osvětlení, dřezy, baterie -pracovní plochy GRANIT (žula), CORIAN, ...

BAMBOO-MAN Bambusový nábytek -bambus, zahradní doplňky a příslušenství, zimní zahrady, asijské zahrady, dekorace z bambusu -interiéry a jejich realizace bambusový materiál - výroba a prodej, vlastní i zakázková výroba z bambusu(mostky, pergoly, zábradlí, plotky-aranžmá) asijské zahradní světla, lampy a doplňky (láva, pískovec a jiné ...

Výroba, prodej: -kouřová kolena a roury: -z materiálu ocel síly 0, 4mm-0, 5mm -bez povrchové úpravy -výměníky tepla (GAJA) -uhláky hranaté černě lakované -uhlák pozinkovaný násypný kulatý -komínová zděř.

Instalace, rekonstrukce, oprava: - voda, plyn, topení (vodo-topo-plyn) - kanalizace - plynoinstalace - elektrikářské práce - zednické práce - servis kotlů.

Poradenství, velkoobchod, maloobchod, prodej, rozvoz zajistíme z firmy ROOFTRADE: -střechy -klempířské výrobky -potřeby pro stavební klempíře a pokrývače. Materiály: -plechy pozink, měď, titanzinek TiZn, hliník, olovo, zinek, nerez -plechy trapézové -sendvičové panely -plechy lakované, oplastované ROVA, BALEXMETAL, RANNILA, ISOMEC ...

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 s obhajobou 2010. Generální dodavatel staveb. Projekce, inženýrská činnost: -architektonické návrhy -projekty pro stavební povolení -realizační dokumentace stavby -odborné posudky -rozpočty -vyřízení stavebního povolení (vyjadřovačky) -autorský a technický ...

Design centrum: -kuchyně vlastní výroby -kuchyňské studio -zakázková výroba interiérů -služby bytového architekta -čalounictví -pokládka plovoucích podlah. Maloobchod, prodej: -sportovní zboží -hračky -papírnictví.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, pokládka: -průmyslové podlahy: -betonové, lité. Výroba: -nátěrové hmoty, barvy pro průmyslové podlahy. Sídlo dle OR: -Rožnov pod Radhoštěm.

Nabízíme: -montáže -prodeje antén -satelitní technika -satelitní studia pro Hotely a činžovní domy -digitální příjem. -elektroinstalace -montáže -opravavy elektrorozvodů do 1000V -kompletní dodávka elektroinstalačních materiálů -poradenství.

Výroba, dodávka, montáž VZT potrubí a technologií. Klimatizace. Chlazení, ohřev. Speciální řešení vzduchotechniky. Potrubní systémy, větrání. Tlumení hluku v potrubí.

Konstrukce, výroba: -vstřikovací formy (forem) pro plasty, Zn slitiny, hliník -formy (forma) pro tlakové lití -postupové a střižné nástroje (střižných nástrojů) -prototypy a modely (prototypů a modelů). Poradenství při vývoji a zavádění nových výrobků do výroby. Konstrukce v CAD systém SolidWorks. Konstrukce a modelování 3D. Tvorba ...