Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Koupelnové studio Sapho. Rekonstrukce koupelen a bytových jader. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - vybavení do koupelny - sanitární keramika - obklady a dlažby.

Velkoobchod elektroinstalační materiál, telekomunikační technika, rozvoz i poštou na dobírku: -telefonní ústředny, přístroje, kancelářská technika PANASONIC, SIEMENS, TESLA, MINOLTA -kabelové skříně, rozvody, spojky a závěry pro telekomunikace -instalační materiál pro telekomunikace, t elefonní zásuvky, vidlice, konektory ...

Velkoobchod elektroinstalační materiál, telekomunikační technika, rozvoz i poštou na dobírku: -telefonní ústředny, přístroje, kancelářská technika PANASONIC, SIEMENS, TESLA, MINOLTA -kabelové skříně, rozvody, spojky a závěry pro telekomunikace -instalační materiál pro telekomunikace, t elefonní zásuvky, vidlice, konektory ...

Prodej klíčů. Prodej nožů Victorinox. Prodej a velkoobchodní prodej žetonů do vozíků.

Altány, zasklívání lodžií a balkonů, montáže vnitřních a venkovních žaluzií, montáže okeních sítí proti hmyzu.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků.

Zahradnické produkty, služby, údržba, realizace : -automatické zavlažovací systémy -bazény -jezírka i ke koupání (koupací jezírka, samočistící, biotopy) -ozeleňování fasád budov -projekce, poradenství -vysávání nečistot a kalů z jezírek -stavby z kamene -výsadby-záhony-rostliny -zahradní osvětlení.

Zahradnictví. Prodej: - zahrádkářské potřeby: - semena - zelenina, květiny - sazenice - balkonové květiny, jahodník - hlívová zahrádka - různé druhy zeminy - ochranné pracovní pomůcky.

Prodej, distribuce, služby: -potraviny -drogerie -byty, chalupy -kancelářské prostory. Balené potraviny: -rýže -cukr -olej - slunečnicový olej. Prodej, pronájem bytů přímo od majitele.

Český výrobce a prodejce kancelářských a konferenčních židlí. Moderní design, zodpovědný přístup.

Stavební zámečnictví. Dodávky a montáž ocelových hal. Zhotovení: - schodiště - zábradlí - vrata - brány - okna - oplocení.

Služba škole: -zásobování škol školními pomůckami. Prodej: -školní pomůcky a zboží -papír, psací potřeby -sportovní potřeby -nábytek -čistící prostředky -učebnice. Další služby: -správa počítačových sítí, sítě -půjčování stroje na broušení parket a mytí linolea -prodej ISIC karty-Brno -prodej programy Microsoft v rámci ...

Revize: -vyhrazená tlaková zařízení - kotle a tlakové nádoby. Odborné prohlídky: -nízkotlaké kotle a výměníkové stanice. Nákup, prodej: -průmyslové armatury -tlakové nádoby stabilní. Opravy, montáž: -průmyslové armatury.

Výroba starších automobilových a moto štítků. Veteráni renovace Náhrady za ztracené či jinak poškozené štítky vozidel Výroba štítků pro starší zemědělské a stavební stroje.

Prodej, e-shop: -elektrické spotřebiče, elektrospotřebiče -náhradní díly.

Prodej, pokládka: -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy -masivní parkety Služby: -broušení -renovace -rekonstrukce podlah. Odborné zaměření a zpracování cenové kalkulace provádíme zdarma!

Prodej: -stavební, nábytkové kování -mosazné vrchní dveřní kování -mosazné věšáky, nábytkové úchytky -jmenovky, rozety, písmena -okenní rozvory, olivy, pulolivy -rozety, jmenovky, písmena -zadlabávací zámky -bezpečnostní zámky -lišty (kobercové, dlaždicové, schodišťové) -větrací mříže -dveřní, okenní závěsy -rohové ...

Stavební firma: - průmyslové stavby - rodinné domy na klíč - stavba a rekonstrukce bytových jader - výměna oken, dveří - půdní vestavby a nástavby.

Výroba nábytku na zakázku: -výroba a montáž kuchyní, kuchyně včetně spotřebičů či kuchyňských doplňků -ložnice, postele včetně zdravotních matrací -obývací stěny, stoly, komody, police -dětské pokoje, psací stoly -kancelářský nábytek, vybavení obchodů, firem -podlahy -dveře -schody -zahradní nábytek, pergoly, ploty.

Pěstování, prodej: -zelenina -okrasné dřeviny -květiny.

Architektonická, projekční kancelář: -občanské stavby -průmyslové stavby. Zpracování rozvojových plánů, generelů, urbanistických řešení, změn územního plánu: -návrhy, studie a projektová dokumentace -design výrobních a účelových objektů -autorský a technický dozor.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Výroba, prodej: -sedací pytle -sedací vaky.

Komplexní návrhy staveb a všech jejich částí včetně interiérů a jejich okolí. Řešením urbanistických zadání, jako jsou návrhy zástavby v území a úpravy center měst. Návrhy nízkoenergetických dřevostaveb.