Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kamenolom, pískovna, betonárna: -těžba, úprava, prodej kamene -štěrk -štěrkopísek. Kamenolomy: -Dolní Kounice tel.: 546 418 930-1, dolnikounice@kamenzbraslav.cz -Želešice tel.: 547 429 941-2, zelesice@kamenzbraslav.cz -Předklášteří tel.: 549 439 290, 549 439 292, predklasteri@kamenzbraslav.cz

Provozujeme realitní kancelář.

Zakládání a údržba veřejných i soukromých zahrad. Návrhy, realizace, dodávky okrasné zeleně na klíč, vč. architektonického návrhu, poradenství: -jednotlivé práce (rekonstrukce trávníků, výsadba keřů a stromů), odborný řez dřevin -pokládka předpěstovaných travních koberců -stavby na klíč (okrasné zahrady, parky) -střešní ...

Nátěrové hmoty Zateplovací systémy Omítkové materiály Tónování produktů Snímání odstínů

Realitní kancelář. Nákup a prodej nemovitostí Zabezpečení správy nemovitostí. Poradenství: -ekonomické -organizační.

Střešní zahrady Golfová hřiště Zahrady

Prodej spotřebičů a produktů pro domácnost. Nabízíme parní čističe, žehlící systémy, láhve BLUB a potřeby pro pulzní magnetoterapii.

Kioskové trafostanice Zděné trafostanice Stožárové trafostanice Pronájem trafostanic Výstavba vedení Repasované transformátory Servisní služby, montáže

Jeden z největších prodejců dveří v ČR: -nejvýhodnější cenové nabídky -nejširší sortiment dveří -nejkomplexnější nabídka služeb: -zaměření -montáže -poradenství -úprava dveří -doprava. Prodejce firmy: -KRONODOOR CZ spol. s r.o. Velkoobchod, maloobchod. Dveře vniřní: -bílé, dekor DUB*, BUK*, OLŠE -MASONITE I - ...

Truhlářství. Výroba, prodej, montáž: -kancelářský, koupelnový a zahradní nábytek -vestavěné a šatnové skříně s posuvnými dveřmi -kuchyně, kuchyňské linky -ložnice -zimní zahrady -pergoly -bary a světelné rampy -prodejní pulty a regály -dveře vchodové, interiérové a posuvné -vrata i s možností dálkového ovládání -schody -palivové ...

Výroba a montáž, prodej: -žaluzie, žaluzií -sítě proti hmyzu -plastové profily pro výrobu siťí proti hmyzu -venkovní rolety, předokenní -čalounění dveří -plastové a koženkové shrnovací dveře, lamelové -klimatizace.

Prodej, servis: -čerpadla, čerpadel, čerpadlo -sekačky, křovinořezy, motorové pily, sekačka, křovinořez, motorová pila -elektrické ruční nářadí -železářství -hospodářské, řemeslnické potřeby -krbová kamna, krbové vložky -interiérové a fasádní barvy, interiérová barva -zahradní technika -železářství -pracovní oděvy.

Výroba, prodej, montáž, demontáž, likvidace: -plastové okna, okno, dveře, zimní zahrady-profil TROCAL, kování ROTO. Prodej, montáž: -žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu -parapetní desky vnitřní a vnější.

Projektová činnost ve výstavbě. Architekt. -zpracování kompletní dokumentace staveb od urbanistického začlenění a návrhu stavby - zpracování územně plánovací dokumentace - návrhy staveb bytových, občanských - návrhy staveb pro zdravotnictví - návrhy průmyslových staveb - rekonstrukce památek a jiných budov.

Prodej, e-shop ložnice, matrace, rošty, povlečení, lůžkoviny, polštáře.

Velkoobchod, maloobchod: -podlahové krytiny -koberce -PVC bytové a objektové -bytový textil. Sídlo: Opava Olomoucká 406/2, 746 01 tel: 553 626 060

Nabízím služby hodinového manžela. Provádím zámečnictví, vodoinstalatérství, správu a údržbu bytů i nemovitostí. Realizuji pokládku koberců, montáže sanitární keramiky, údržbu zeleně, sečení trávníků i menší stolařské práce.

Projektová činnost ve výstavbě. Architektonická kancelář.

Květinářství, prodej květin: - vazby květin svatebních, smutečních, příležitostných i netradičních - aranžování interiérů.

Realitní kancelář: -prodej, koupě, pronájem a nájem všech druhů nemovitostí -převody členských práv a povinností k družstevnímu bytu -výměnu bytů -znalecké odhady staveb obytných, průmyslových a zemědělských -tržní ocenení nemovitostí -právní služby spojené s realitní činností -výkup nemovitostí.

Poradenství, prodej, dodávka, montáž: -hygienické programy, vybavení -doplňky, náplně -dávkovače tekutého mýdla -zásobníky papírových ručníků, toaletního papíru -dávkovače vůní -zrcadla -odpadkové koše -vstupní čistící zóny (dřevěné, kartáčové, gumové, rohože) -závěsné lékárničky -čističky vzduchu i pro alergiky ...

Služby: -pořádání seminářů pro úředníky -pořádání školení, reklamní dovednosti -pronájem kanceláří, školících prostor, učeben. Pobočka: -Jeseniova 1045/33, 130 00 PRAHA 3.

Komplexní procesy při expanzi vaší společnosti. Vyhledáme vhodné prostory a zajistíme stěhování vašich stávajících poboček. Prodáme, či pronajmeme vaši nemovitost.

Realitní kancelář. Vyhledávání nemovitostí dle Vámi vyspecifikovaných požadavků. Inzerování Vaší nemovitosti prostřednictvím ověřených mediálních kanálů. Osobní předvýběr nemovitostí. Prodej, pronájem nemovitostí.