Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Architektonická činnost. Projektová činnost ve výstavbě.

Projekční kancelář s profesí architekt, stavební inženýři, technici, kresliči: - zpracování projektů - vyřízení stanovisek dotčených orgánů, územního rozhodnutí, stavebního povolení - příprava stavby - zajištění dozoru na stavbě a kolaudačního řízení.

Denní osvětlení. Montáž světlovodu.

Profesionální světelná a zvuková technika, VO se světelnými zdroji Osram.

Výroba nábytku na zakázku.

Hostinská činnost -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb

Soudní znalec. Realitní kancelář.

Servis, oprava: -plynová zařízení. Výroba: -technické plyny.

Výroba, montáž, instalace, servis: - vzduchotechnika. Instalace MaR.

Montáže, opravy plynových zařízení. Opravy a rekonstrukce potrubí Výměny a servis armatur a pohonů Dodávky a servis armatur CAMERON, GROVE, ADLER.

Prodej: -kancelářské a školní potřeby -tapety -drogerie, kosmetika -barvy, laky -domácí, kuchyňské a zahrádkářské potřeby -umělé květiny -čepované přípravky -papír.

Projekce a výstavba elektrotechnických zařízení: SILNOPROUD/SLABOPROUD -Montáže, opravy, rekonstrukce elektroinstalací v občanské a průmyslové výstavbě -Inteligentní elektroinstalace KNX/EIB -Elektrické topné systémy -Měření a regulace -Výroba rozvaděčů do 1000V -Osvětlení interiérů/exteriérů, veřejné osvětlení -Hromosvodové ...

Prodej, dodávka: -veškerý spojovací materiál -matice nízké, klasické, korunkové, zátky, kolíky, talířové pružiny -specializace nad M16 až do M12 -šrouby pro energetika (svorníkové škouby a matice) -výroba netypýzovaných šroubů, matic a podložek na zakázku -kotevní šrouby a napínače.

Prodej: -špičkové nátěry Herbol na všechny typy dřeva-venkovní i vnitřní -trvalá pružnost -mimořádná tloušťka nátěru -krátká doba schnutí -další nátěrové hmoty BODY, DURLIN, CHEMOLAK, COLORLAK -barvy, laky -malířské pomůcky -lepidla -tmely.

Architektonické ateliery. Architekti.

Výroba, vývoj, velkoobchod, prodej: -koupelnové a sanitární vybavení -výroba magnetů pod obklady -e-shop.

Služby v oboru správa nemovitostí, zastupování vlastníků a ochranu jejich zájmů.

Velkoobchod, prodej: -zářivková svítidla -výbojková svítidla -halogenová svítidla -veřejné osvětlení -parkové a zahradní osvětlení. Projekty a studie zdarma. Další nabídka: - luxusní slunečníky a nábytek.

Truhlářství - vestavěné skříně - kuchyně - vnitřní dveře - schody - doplňky na míru.

Výroba, instalace, prodej, oprava, servis: -vzduchotechnické a klimatizační zařízení -vzduchotechnika -klimatizace -klimatizační technika.

Tvorba zelených střech, střešních zahrad a zelených fasád.

Import, výhradní zastoupení a distribuce, obchod, prodej, servis: - profesionální technika pro údržbu veřejné zeleně, parků, sportovišť a golfových hřišt (TORO, Gianni Ferrari, TRILO) - zametací stroj Green Machines - traktory TYM - kompaktní elektrická užitková vozidla Goupil - štěpkovače Negri - stroje SMG na údržbu umělých povrchů - ...