Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Dodávká, montáž, záruční, pozáruční servis včetně návazných profesí: -vzduchotechnika pro nejrůznější objekty: - administrativní a provozní budovy - podniky - nemocnice - školy a školní jídelny - letiště - prodejny potravin - bytové jednotky.

Kamenická výroba z žuly, mramoru a pískovce: -stavba nových pomníků, výroba náhrobků -veškeré opravy hrobů, včetně nápisů a doplňků -kompletní výstavba krbů i dodávka jednotlivých dílů a obložení, dealerské ceny -kuchyňské a koupelnové desky -schody -parapety -veškeré obklady a dlažby v exteriéru i interiéru -atypické kamenické ...

Kompletní montáž plotů a oplocení, rodinných domků, zahrad, plotů pro firmy včetně oplocení hřišť.

Stavebniny. Štěrky, písky. Kontejnerová doprava a autodoprava.

Instalace - rolety. Montáž a servis - okna plastová, dřevěná - dveře Montáž a servis - zimní zahrady Instalace - markýzy.

Přírodní dýhy v síle 0, 6 - 2, 5 mm ze všech používaných dřevin a modifikované Cora dýhy -dýhové hrany -dýhařské pásky -ušlechtilé a exotické řezivo -terasové profily, dřevo na terasu -oleje na dřevo -nerezové vruty.

Velkoobchod a maloobchod zahradní figury: -trpaslíci -ptáci, zvířata -sošky -ostatní.

Opravy elektrických spotřebičů.

Kompletní servis a montáž plynových kotlů.

Kompletní nabídka realitních služeb v rámci celé ČR. Zprostředkujeme prodej Vaší nemovitosti, zajistíme kvalitní právní a finanční servis. Vykupujeme nemovitosti, bezúročně vyplácíme dluhy a exekuce. Prodávajícím poskytujeme finanční zálohy předem.

Provádíme montáž a servis klimatizací a tepelných čerpadel.

Montáž, servis, prodej: -chladící a klimatizační zařízení -vzduchotechnika, rekuperace -servis zařízení různých typů a značek -rekuperace, tepelná čerpadla Značky: -LG, SINCLAIR, TOSHIBA, FUNAI, HAIER, SHARP, REMAK, MULIVAC, ELEKTRODESIGN, ATREA, NIBE atd. Montáže klimatizací po celé ČR.

Služby v oblasti realit, realitní kancelář.

Vyrábíme vrata, brány, ploty, stožáry, krbové vlžky, mříže, zábradlí, nerez, schodiště a další.

Výroba, prodej krbové stavební prvky.

Dodavatel nerezových komponentů pro nádoby a zařízení v potravinářském a farmaceutickém průmyslu.

Zakázková výroba a montáž nábytku: -kuchyňské linky -dětské, obývací pokoje -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -ložní postele -zakázkový A-Typ nábytek -řezání LTD a olep ABS hranami.

Prodej: -nábytek -dřevomateriál - masivní nábytek - ložnice, postele - obývací stěny.

Prodej nábytku, nábytek: -nábytek -masivní nábytek -obývací stěny -jídelní sety, sestavy -ložnice, postele -matrace, rošty -bytové doplňky -podlahové krytiny -sololit, sololak -dřevovlkáknité desky, deska.

Maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál Elektroinstalační práce

Zámečnictví, zámečnické práce, zámečník. Kovovýroba, kovoobrábění, obrábění kovů, svařování: -fréza, soustruh, štosovačka, ohýbačka, ohýbání vinklů, úhelníků -výroba, prodej vrata, mříže, ploty, zábradlí, vrata.. Provozovna: areál MND, Hraniční 268/120, 691 41 Břeclav-Poštorná

SBD* NOVÝ ŽIVOT. Stavební bytové družstvo. Správa a údržba: -byty a domy.

Autoopravna, oprava vozidel: -ŠKODA, VAZ*, FAVORIT: -generální opravy motorů, převodovek, rozvodovek -promazání celého vozu, výměny olejů v zastoupení firmy CASTROL -běžné a střední opravy -příprava a provedení STK* -seřízení motorů na paltestu -měření-emise (benzín) -oprava karburátorů -značková opravna: -JIKOV ...