Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Výroba, distribuce: -jímky, septiky -studnařské, vodoměrné šachty. -žumpy -nádrže na vodu, skladovací nádrže -studnařské šachty, zhlaví vrtané studny -šachty pro tepelná čerpadla výroba na zakázku -trubky pro vrtané studny.

Výstavba, prodej: - krby, krbová kamna - udírny - sporáky - venkovní krby - ohniště - grily, lávové grily.

Designové studio. Studio pro architekturu. Architektonické studio.

Architektonické studio Home. Bytové interiéry. Návrhy, realizace interiérů, komerční prostory. Poradenství v oblasti bydlení, materiálového a barevného sladění. Nabídka architektonických návrhů i studií a hmotového návrhu interiérů.

Pronájem: -luxusní byty ve vilové čtvrti města Brna -kancelářské, skladové a drobné výrobní prostory.

Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Realitní činnost. Výstavba: - rodinné domy - půdní vestavby a návstavby - bytové domy.

Kuchyňské studio. Zakázková výroba kuchyní. Výroba, prodej, montáž: -kuchyně -nábytek -ložnice -obývací pokoje -vestavěné skříně -dětské pokoje -kancelářský nábytek. Služby: -záruční, pozáruční servis -návrh architekta -odborná konzultace -zaměření prostoru pro kuchyni -návrh kuchyňské linky -použití jakéhokoliv ...

Interiéry - realizace - 2D + 3D návrhy - konzultace vybaveníslužby bytového designera E - shop - sedací vaky - dekorace - květináče - tapety na zdi - dětské pokoje.

Dceřinná společnost německé firmy Hansgrohe. Prodej: -sanitární technika-vybavení koupelen -sortiment výrobních značek Hansgrohe, Axor -vodovodní umyvadlové, sprchové, vanové a kuchyňské baterie (armatury) -sprchy, sprchové soupravy, hadice, držáky -sprchové panely -koupelnové armatury - koupelnové doplňky, umyvadla, vany, ...

Vodoinstalace, kanalizace. Specializovaný prodej: -výrobky pro sanitární rozvody a kanalizaci, od výrobců HL Hutterer & Lechner, TECHNEAU, MARLEY, MCH - Miroslav Chuděj, GLYNWED, REDI, TOPWET, HILTI, Honeywell, GEBERIT, LIV, DYKA, Truhlář a spol. Montážní práce: -obor voda, topení, ZTI (zdravotně technické instalace) pro bytovou a ...

Prodej, velkoobchod, zásilková služba: -elektro -kabely -konektory pro silnoproud a slaboproud -vodiče -příslušenství elektro -zástupce firmy ILME - konektory.

Kácení a ořezy stromů - výchovný řez - zdravotní řez - bezpečnostní řez - prosvětlovací řez - redukční řez - sesazovací řez - tvarovací řez - frézování a štěpkování větví.

Distribuce, e-shop, eshop: - kvalitní ložní prádlo výhradně české výroby, a proto se nemusíte obávat nákupu nekvalitního dovozového textilu. Povlečení v různých barvách a designech od špičkových českých návrhářů. Materiálové složení je vždy ze 100% bavlny a to od klasické bavlny, přes stále oblíbenější krep až po luxusní variantu bavlněného ...

Prodej, koupě, pronájem: - nemovitosti Vyškovsko, Brněnsko a Prostějovsko.

Hodinový manžel. Stavební, zednické práce. Montáž nábytku, polic, světel. Řemeslné, zámečnické práce, drobné elektrikářské práce. Malířské a tapetářské práce, pokládka koberců. Stěhování nábytku. Údržba zeleně, úprava trávníků.

Vestavěné skříně na míru Praha. Výroba: -nábytek -vestavěné skříně na zakázku pro oblast Praha a okolí. -vestavěné skříně na míru dvoudveřové, třídveřové, čtyřdveřové, vícedveřové vestavěné skříně na míru -podkrovní vestavěné skříně na míru -předsíňové, odkládací stěny -pantové vestavěné skříně na míru -komody, stolky na ...

Prodej nadnormativních zásob, nadnormativní zásoby. Obráběcí nářadí a nástroje (vrtáky, frézy, závitníky, soustružnické nože, břitové destičky, svěráky, sklíčidla, pilové kotouče, pilové listy, magnety, otočné stoly, děličky a měřidla). Hydraulika (hydraulická čerpadla, ventily a rozvaděče, hydraulické pístnice a další různé hydraulické ...

Výroba, prodej, servis: EKOLOGICKÉ čistění a předčištění odpadních vod. Stájová mechanizace- údržba, oprava mechanizace živočišné výroby v zemědělství Kovovýroba a zakázková výroba Elektrovýroba -elektro-kompletní realizace -rozvaděče -velkoobchod, velkosklad, prodej -elektroinstalační materiál. Chlazení - chladírenská ...

Stavba - pergoly Prodej: - koberce - linolea - PVC - čistící zóny - koberce - linolea - PVC - čistící zóny - žaluzie všechy typů - sítě proti hmyzu Prodej a montáž - koupelnový nábytekvýroba - restaurační nábytek.

Společnost zabývající se finančním a úvěrovým poradenstvím. Nemovitosti. Zajištěná inzerce na více než 15 realitních serverech a v tištěných periodikách. Prodej nemovitostí, realit.

Realitní kancelář, reality, prodej, pronájem nemovitostí. Naše realitní kancelář zprostředkuje prodej i pronájem Vaší nemovitosti. Nabízíme komplexní servis se specializací na byty, domy, rekreační objekty, pozemky v lokalitě Brno a Jihomoravský kraj. Investice do realit a poradenství zahraniční klientele.

Montáž: -okna -dveře -zimní zahrady -terasy WPC -interiéry -kuchyně -nábytek.