Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Sortiment: -dárkové balení Jakostního vína -dárkové balení Modrá řada -dárkové balení Zlatá řada.

Provádíme zasklívání v celé České republice, Slovensku a Rakousku. Provádíme práce ve výškách, stísněných prostorech -usazujeme skla různých hmotností, rozměrů i obloukové - konkávní -splňujeme normu DIN EN 13155.

Veškerou dopravu zajistíme: -vlastními vozidly dle potřeby a užitečného zatížení -disponujeme vozy s hydraulickým ramenem v provedení valník, dále dodávkou, furgonem a pickupem. Zajišťujeme zásobování staveb, stěhování strojů. ISO kontejnery kancelářské a skladové (pronájem, prodej).

Provádíme: -manipulace -usazování -montáže -zasklívání -údržbu (nejen) oken. Využití tam, kde je omezený přístup, ve stísněných prostorách a omezených staveništích -šířka stroje v jízdním režimu je 75cm -gumové pásy -dieslový motor nebo elektrický agregát (pro práci v uzavřeném prostoru uvnitř objektu).

Naše infračervené topné panely se vyrábí podle nejpřísnějších norem pro zajištění kvality. Pro výrobu používáme pouze prověřené a vysoce kvalitní materiály. Všechny skleněné a zrcadlové prvky jsou vyrobeny ze zpevněného bezpečnostního skla (ESG).

Internetový obchod, e-shop: - nábytek z masivu skříně, komody, postele.

Dovozem, distribuce: -vysokoteplotní izolační materiály -různé druhy izolačních materiálů -rohože, desky, papír, moduly, nasávané tvarovky, plastická hmota a volná vlna z keramického vlákna. - žáruvzdorné izolace.

Výroba, velkoobchod, prodej: -světelná technika -osvětlovací tělesa, svítidla, systémy -svítidla vestavná(pro zrakově náročná prostředí, pro čistá prostředí, odolná proti mechanickému poškození) -svítidla přisazená a závěsná (pro sportoviště, dekorativní) -svítidla průmyslová(pro vlhká a prašná prostředí) -závěsné ...

Výroba nábytek, nábytku na zakázku. Nabízíme kuchyně, vestavěné skříně či dětské pokoje, ložnice. Kuchyňský program, vestavné skříně, kanceláře, dětské pokoje, ložnice, obývací stěny.

Nositel ISO* 9001:2001. Výroba, prodej, doprava, montáž: -kancelářský nábytek SENECA vlastní výroba -EGO*, KH** systém -školní nábytek KLASSA -studentský a dětský nábytek -speciální nábytek -výškově stavitelné podnožky, paravány -věšáky, věšákové stěny -kancelářské židle -sedací soupravy (rozkládací) -postele (válendy s ...

Kompletní vybavení interiéru rodinných domů, bytů, kanceláří za ceny přímo od výrobce: -zdravotní matrace ortopedické obyčejné i polohovací -nábytek z masivu (dub*, buk*, smrk, aj.), ložnice-postele, skříně, komody -ohýbaný nábytek (buk*), kuchyňské stoly, sedací soupravy, křesla -obývací stěny-masiv, dýha, lamino -kuchyně na ...

Projekt, dodávka, montáž: -měřící a regulační technika -servis a kalibrace měřících přístrojů. Elektroinstalace. Výroba rozvaděčů. Práce v terénu na zakázku.

Návrh, výroba, montáž kompletní interiéry, nábytek a výrobky stavebního truhlářství. Výrobky: -okna, oken -dveře, dveří -novéRepase -repliky -vrata -schodiště -obklady -kuchyně -nábytek.

Architektonický návrh, studie, projekt, poradenství, dodávky na klíč, výhradní zastoupení pro Moravu: -krby HAKR company, Steko PROFIKRBY, JOTULA, FERLUX a jiné: -šamotové, litinové -dvouplášťové, horkovzdušné, teplovodní -jednoplášťové -krbové nářadí, příslušenství -krbové vložky i rohové třístranné, průhledové (oboustranné, ...

Architektonický ateliér. Projekty a realizace: - občanské stavby, administrativní objekty, výrobní objekty, komerční stavby, sportovní stavby, bytové domy.

Maloobchod, prodej, e-shop, eshop: - bytový textil, záclony, závěsy, voály, prostěradla, přehozy, ubrusy, dekorační polštáře - dětský textil, kojenecké zboží.

Úvěry - hypotéky. Znalecké posudky. Poskytování: - právní servis. Prodej a pronájem: - byty - rodinné domy - pozemky - komerční prostory - garáže.

Příprava a řízení staveb investičních celků. Realitní činnost: - pozemky - komerční objekty. Stavební dozor a poradenství: - stavební a technický dozor - finanční dozor - vady a poruchy staveb, sanace - zjišťování technického stavu objektů - organizace a řízení staveb - úspory staveb - řešení problémů dodavatelů. Realizace: - ...

Výroba, prodej, distribuce: -nábytek na míru, realizace interiéry, kuchyně, vestavěné skříně, obývací pokoje a další. -zakázková výroba nábytku z lamina, dýhy i dřeva -nábytek do atypických prostor, kuchyňské linky, kancelářský nábytek, vestavěné skříně, obývací pokoje, ložnice, dětské pokojíčky, postele, koupelnový nábytek, nábytek ...

Výroba-nábytek, nábytku. Kompletní rekonstrukce interiérů, jejichž součástí může být i nábytek na míru. Poskytujeme kompletní servis od poradenství, grafický návrh, dovoz a montáž, včetně dodání kuchyňských spotřebičů. Renovace bytových jader, kuchyní i předsíní, ostatní interiéry a firemní prostory, jako jsou kanceláře a recepce.

Kutil servis Úklidové služby a technická údržba bytů, domů, kanceláří i zahrad - jednorázové i pravidelné úklidy domácností, komerčních a kancelářských prostor i úklid celých budov - úklidy po řemeslnících, stavebních úpravách včetně odvozu stavebního a nepotřebného odpadu - mytí oken, dveří, nábytku - čištění koberců a ...

Světelné studio, prodej, návrhy: - interiérová svítidla - venkovní svítidla - speciální aplikace - návrhy osvětlení bytů, domů, kanceláří -stropní svítidla - přisazená -lustry - závěsná svítidla -kuchyňská svítidla -LED svítidla -vestavná svítidla -nástěnná svítidla -koupelnová svítidla -stojací lampy -stolní lampy ...