Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Velkoobchod - elektrodíly snímače tlaku, polohy, teploty Dotační poradenství pro program rozvoje venkova

Prodej: - pozemky v Pohořelicích. Výstavba: - rodinné domy na klíč.

Architektonický ateliér: -architektonický návrh, studie, projekce, realizace: -interiéry -prodejny -kanceláře -veřejné prostory -byty -rodinné domy -typový nábytek -infokiosky -variashop -výstavní expozice -orientační systémy -světelné reklamy -design. Kyzlink Lifestyle Radlická 1c, Praha 5 Tel: ...

Montáž, ukládka: - betonářská ocel (výztuže) včetně drátů a distančních prvků.

Truhlářství. Vyroba: -kuchyně, vestavěné skříně, obývací stěny.

Rekonstrukce a výstavba bytů a bytových domů. Realitní činnost, investiční poradenství.

Dodávka: - interiéry kanceláří - komplexní interiérové celky - bytový nábytek.

Doprava - nábytek Stěhovací služby Montáž - kuchyňské linky - nábytek.

Prodej: - městský mobiliář (lavičky...) - kancelářský nábytek - kovový a gastro nábytek - školní nábytek - nábytek pro mateřské školy - hotelový nábytek.

Montáž plynových kotlů Protherm, Ariston, JUNKERS, Dakon, Baxi. Prodej, montáž plynové hořáky, topidla, tepelná čerpadla, zásobníky TUV, regulace, rozvody topení, podlahové topení. Montáž rozvodů vody, odpádů, kanalizace. Dále nabízíme prodej a montáž radiátorů a konvektorů. Plynoinstalace.

Prodej, e-shop: -kuchyně -kancelářský nábytek a židle -ložnice - skříně.

Výroba, prodej nábytku na zakázku, návrhy na míru a vizualizace 3D, renovace starších kuch.linek, montáže nábytku (Asko, Ikea, apod.), montáže doplňků v domácnostech, montáže kuch.linek a veškerého nábytku také pro truhláře a firmy.

Veškeré pokrývačské, izolatérské a klempířské práce s dodáním materiálu. Hydroizolace plochých střech, montáž střešních oken. Tesařské práce. Půjčovna, pronájem stavební výtahy.

Zámečnictví, návrh, dodávka na klíč, montáž, servis i pozáruční, poradenství: -sekční garážová vrata -průmyslová vrata pro výrobní haly, sklady, garáže, autoservisy nebo mycí linky -křídlová vrata pro případy s omezeným vnitřním prostorem -Trido EVO - privátní sekční garážová vrata -všechny druhy plotů a oplocení -vjezdová brána samonosná, ...

Prodej a pronájem - byty - domy - rekreační objekty.

Prodej, montáž, servis stínící technika: -žaluzie všech typů a provedení -horizontální -vertikální -venkovní -shrnovací dveře -venkovní rolety (rolády) -vnitřní, látkové rolety -japonské stěny, látkové, posuvné -sítě proti hmyzu -možnost montáže (poličky a garnýže) -hodinový manžel.

Společnost Altronik s.r.o. jsme založili v roce 1998 jako velkoobchod zaměřený jenom na jih Moravy. Postupně se činnost rozšířila na území celé ČR. Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis: - televizory Mascom, FINLUX - satelitní technika - hlavní stanice pro STA - anténní technika - satelitní přijímače, příjem - set-top-boxy pro DVB-T a ...

Velkoobchod, prodej, prodejní sklad: -zahradní, farmářská technika VARI -náhradní díly: -traktory ZETOR -zemědělská technika -malá mechanizace -motrové pily -travní sekačky -mechanické, elektrické nářadí -autobaterie -ochranné pracovní pomůcky

Prodej a montáž pletiva. Oplocení rodinných domů, sportovních areálů, firem, zahrad, zemědělských pozemků.

Financování koupě nemovitostí hypotéky, stavební spoření, úvěry, refinancování, slučování půjček. Pojištění nemovitostí, domácností, kanceláře, odpovědnosti, životní, neschopnosti splácet hypotéku, pojištění nájmu, kauce Prodej a pronájem: - rezidenční nemovitosti - domy - byty - pozemky - chaty a chalupy - developerské projekty - ...

Autodoprava. Pronájem kontejnerů. Prodej i rozvoz písků, štěrků, drtí, kamení, uhlí a cementu. Vývoz odpadů a sutí do 7 tun.

Provádíme obestavbu krbových vložek, realizaci teplovzdušných rozvodů, stavba venkovních krbů a udíren. Zpracováváme 3D návrhy.