Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Dodávka, montáž, servis, projekce: -vzduchotechnika -klimatizace: -pro bytové a kancelářské prostory -pro průmyslové a výrobní prostory.

Pracovní ochranné pomůcky. - prodej barev - laky - potřeby pro malíře a natěrače - pracovní a ochranné pomůcky - drogistické zboží - zahrádkářské potřeby - maziva a oleje.

Maloobchod, obchod, prodej, zásilková služba: -nábytkové hrany a kování - kompletní sortiment Hrany: -ABS, nažehlovací, dýhové -závěsy, výsuvy, výklopy, drátěný program, úchytky a ostatní kování firem Hettich, Blum, Samet, Salice, Emuca, Tekno, Vibo a jiné.

Pokládka, prodej: - koberce - dřevěné podlahy - plovoucí podlahy - parkety.

Velkoobchodní prodej, dovoz a vývoz speciálních armatur a čerpadel.

Výrobce: -elektroinstalační materiál pro rozvaděče. Čištění všech druhů elektroinstalací pod napětím do 1000V. Import feritových jader Prodej elektroinstalačního materiálu.

Realitní kancelář Inženýring Developerská činnost

Výroba předtištěné ubrusy a prostírání pro ruční vyšívání lemované paličkovanou krajkou. Předtisky na vyšívání. Dodávka, prodej: -ubrusy různých tvarů a rozměrů obšité krajkou -nástěnky-velké, malé -předtisky na vyšívání s vůní levandulového mýdla -dečky -prostírání -ubrusy-konferenční -znamení zvěrokruhu -polštáře -krajky ...

Atypický nábytek. Autodoprava. Výškové práce.

Obchod, prodej: - tapety - svítidla. Návrhy (projekt), realizace a vybavení, poradenství: - interiéry. Prodej: - nábytek vč. montáže BRIK, JAVORINA, CALLIGARIS - postele - ložnice - obývací pokoje - sedací soupravy (i kožené) - židle - stoly - jídelní sety - předsíňové stěny - zdravotní matrace - koberce.

Realitní kancelář: - prodej a pronájem bytů, rodinných domů, pozemků v Brně a okolí - prodej a pronájem komerčních nemovitostí v Brně a okolí.

Truhlářství. Výroba, prodej, dodávka nábytku na zakázku. Kuchyně: -dvířka -masív, biodeska MDF-mnoho druhů, barev -lamino -zabudování vestavné spotřebiče Kancelářský nábytek. Bytový nábytek.

Oprava a prodej: -elektrospotřebiče -automatické pračky -odstředivky -sporáky -bojlery -akumulační kamna -chladničky a mrazničky -mixéry -žehličky -klasické pračky -náhradní díly.

Maloobchod, prodej: - keramické obklady, dlažba - sanitární keramika - potřeby pro obkladače - obkladačské práce - vizualizace - provádění jednoduchých a drobných staveb, jejich změn a odstraňování

Prodej: - autokosmetika - stínící technika - sítě proti hmyzu - tmely - silikony.

Truhlářské práce, stolařské práce. Návrh, realizace kuchyně, kuchyní, vestavěné skříně, stojící skříně a veškerý interiér z lamina, dýhované desky s masivního dřeva.

Výroba, montáže: -kuchyně, vestavěné skříně -obývací pokoje, kancelářský nábytek.

Výroba, montáž: - okna dřevohliníková - dveře, okna hliníková - posuvné dveře hliníkové - zábradlí, zastřešení hliníkové.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nářadí, nástroje - vrtáky do kovu, dřeva, skla, betonu - přístroje a nástroje na válcování, řezání závitů - frézy do kovů, dřeva, zdiva - soustružnické nože - vyvrtávací hlavy universální - brusné, řezné kotouče, pilníky - pilové kotouče na kov, dřevo - svěráky, měřidla, mikrometry - ...

Krejčovství. Výroba, šití, prodej: -prošívané přikrývky a polštáře -výroba prošívaných přikrývek a polštářů.

Prodej, montáž, servis: - klimatizace.

Výroba, prodej: -dveře a zárubně - interiérové dveře, obložkové zárubně, polotovary a díly pro truhláře -široký výběr vzorů, typů a dekorů -robustní provedení s dutinkovou DTD a vysoká odolnost povrchu CPL Komplexní dodávky - zaměření, výroba, doprava a montáž.