Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Servis, obchod, prodej: - elektrické ohřívače vody-bojlery, elektrické průtokové ohřívače (průtokáč), elektrické přímotopné spotřebiče, přímotopy. - ohřívačů vody a náhradních dílů firmy DZD. Záruční servis: DZD, STIEBEL ELTRON, AEG, TATRAMAT.

Dodávka a montáž klimatizace do bytu, domu či kanceláře. Hlavní nabídku firmy doplňují mobilní klimatizace. Služby poskytujeme v rámci celé České republiky. Klimatizace, které se skládají z vnitřní a venkovní jednotky. Přístroje světových značek jako je LG, Panasonic, Toshiba, Sinclair a Midea. Příslušenství: -konzoly -čerpadlo ...

Parker Hannifin - výhradní zástupce značky OLAER v České a Slovenské republice. Největší světový výrobce prvků pro řízení pohybu - Motion Control. Velkoobchod, maloobchod: - vakové, membránové a pístové hydropneumatické akumulátory - bezpečnostní a uzavírací bloky - plnící a zkušební sady pro akumulátory tlaku - chladící agregáty a ...

Zakázkové stolařství Výroba - eurookna - dveře (v profilu IV88 a IV68) - rustikální okna pro památkové objekty - kastlová okna - zimní zahrady - interiérové parapety - žaluzie - sítě proti hmyzu.

Výroba - zahradní altány - pergoly - nábytek na míru. Návrhy a realizace - interiéry a exteriéry.

přerušení: od: 27.8.2012 Truhlářství. Stolářství. Výroba, prodej: -nábytek (nábytku).

Montáž: - plastová okna - dřevěná okna - hliníková okna - obložkové vnitřní dveře. Rekonstrukce: - rodinné domy - bytová jádra - koupelny, zednické práce.

Výroba, prodej, nábytek na zakázku: -kuchyně, kuchyňské linky, linka -ložnice, vestavěné skříně -ozvučovací technika-reproboxy. Truhlářství.

Výroba, služby: -příprava staveb -stavební práce -financování -reality jinak -správa a údržba nemovitostí.

Prodej: -hutní materiál -materiál pro vodaře, topenáře i plynaře -železářství, drogerie -střešní krytiny -dutinkové polykarbonátové desky a příslušenství. Areál bývalého školního statku.

Umělecké kovářství. Zámečnictví. Výroba: - kované brány, ploty, zábradlí, mříže, nábytek, krbové soupravy, interiérové doplňky, lovecké nože apod. Díla realizujeme na klíč dle našeho vlastního návrhu.

Internetový prodej, e-shop, eshop: -spotřební elektronika -domácí spotřebiče aj.

Montáž, demontáž, dodávka: -okna plastová, euro (dřevěná) -parapety -žaluzie.

Právní služby. Realitní kancelář. Ostraha majetku a osob.

Zakázková výroba z umělého kamene a pískovce. Prodej, výroba, montáž, doprava: -okenní parapety -kuchyňské a koupelnové desky -police -obklady schodů -dlažby -krbové desky -lemy na bazén.

Prodej a distribuce PVC systémů pro výrobu plastových oken a dveří. Nabídka produktů: -dveře plastové -kování oken a dveří ROTO NT -plastová okna a prvky pro plastová okna (okenice, žaluzie, stínící technika, dekor) -plastové profily: -pěti, šesti, sedmi a osmi-komorové -stavební šířka 60, 70 a 80 mm. -plastové posuvné dveře ...

Projekce, kompletní dodávky: - bytové klimatizace pro průmyslové a výrobní prostory.

Kompletní realizace: - sportovní stavby, plochy. Realizace a projekce: -automatické zavlažovací systémy, závlahy -údržba exteriérů - sečení travnatých ploch a zeleně.