Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
služby: -bytové a průmyslové silnoproudé, slaboproudé elektroinstalační práce do 1000V včetně -montáž, oprava elektrických zařízení do 1000V včetně montáže hromosvodů.

Truhlářství, truhlářské práce, stolařství, stolařské práce. Výroba: -nábytek na zakázku. Zrestaurujeme, restaurování nábytku.

Stolařství, stolařské práce, stolař: -nábytek na zakázku. Truhlářství, truhlářské práce, truhlář.

Čalounictví. Veškeré opravy a výroba čalouněného nábytku: -židle -křesla -sedací soupravy -postele, postýlky -dveře, a jiné -velký výběr potahových látek a kůže -odvoz zajištěn.

Truhlář. -výroba a montáž interiérů na míru. -počítačové 3D návrhy

Prodej, e-shop, montáž. -garážová vrata a dveře

Dovoz, distribuce: -brusné materiály: -brusné pásy, brusivo. -lepidla.

Společnost je držitelem certifikátu dle ČSN EN ISO 9001:2009 a 14001:2005. Dodávky na klíč, montáž, oživení, údržba a servis včetně projekce: -trafostanice -rozvody veřejného osvětlení (VO) -telekomunikační sítě -optické sítě pro kabelové televize -vysoké (až 22kV) a nízké napětí, kabelové rozvody -světelně signalizační ...

Výroba, prodej: -luxusní nábytek -exotické dýhy. Služby pro stolaře: -lisování dýhy na lisu o kapacitě 3000×1300 mm -egalizace, broušení dýhovaných dílců a broušení dílců po základním laku -výroba sesazenek.

Filtry na vodu na míru - návrh, dodávka, montáž, servis. Odstranění tvrdosti vody, železa, manganu, dusičnanů, bakterií. Reverzní osmózy, firemní výdejníky a další.

Služby v oblasti střešních systémů, střešní systémy: -realizace střech vč. dodávky materiálu -práce tesařské, klempířské a pokryvačské -zastřešení bytových i nebytových objektů -rekonstrukce(opravy)střech -stavební práce a úpravy (výstavba, opr. komínů) -montáž solárních kolektorů a fotovoltaic.článků. -výroba klempířských prvků -návrh ...

Velkoobchod. Výroba, prodej obalové materiály: - plastové fólie, pytle, tašky, balící pásky, pěnový polyethylen - ofsetový potisk kartonových obalů, potisk reklamních předmětů Distribuce, internetový prodej: - LED osvětlení, LED technologie - LED žárovky, LED zářivky - ohebné LED pásky, stropní LED panely - e-shop.

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba nábytku, nábytek: -grafické zpracování -cenová kalkulace -kuchyňské linky, kuchyně -dětské pokoje, dětský pokoj -vestavné, vestavěné skříně, skříň -kancelářský nábytek -masivní nábytek. Fakturační adresa: Havlíčkova 333 69603 Dubňany.

Návrhy, realizace, zahrady okrasné zeleně na klíč, vč. architektonického návrhu: -jednotlivé práce (rekonstrukce trávníků, výsadba keřů a stromů i vzrostlých) -pokládka předpěstovaných travních koberců -stavby na klíč (okrasné zahrady, parky) -střešní zahrady: -statické posouzení nosnosti střešní konstrukce -návrh, dodávka vhodné ...

Realitní kancelář. Prodej, koupě, pronájem, pronájmy, podnájem, podnájmy: -bytu, bytů, byty, nemovitosti, nemovitostí, kanceláře.

Projektová kancelář. Autorizovaný architekt. Služby: -projekce, projektant -architektonické -projekční.

Moderní, účelný a přesně na míru Vašim potřebám může být i interiér Vašeho bytu či domu. Nechte si poradit od profesionálního bytového architekta. Poskytuji profesionální služby v oblasti interiérového a nábytkového designu. Navrhuji prostory na míru, kde budete bydlet s radostí. Služby: - návrhy interiérů - analýza požadavků, dipoziční ...

Prodej funkčních společnosti

Údražba zahrad, trávníků a prodej zahradní techniky.

Elektroinstalace. Projekty, montáž, opravy, rekonstrukce: -elektrické instalace, nové rozvody v bytových i rodinných domech, rekonstrukce elektro v panelových domech, elektroinstalace do 1000V i průmyslové -hromosvody -sdělovací, signalizační a zabezpečovací rozvody EPS, EZS -osvětlení interiérů -měření a regulace MAR ...

Prodej, dodávka, maloobchod, servis, opravy zemědělská technika, zahradní technika. -motorové pily, pila -štípačky krbového dřeva -křovinořezy -sekačky -postřikovače -náhradní díly a příslušenství -oleje, lišty, řetězy a jiné. Broušení řetězů na počkání.