Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Stavební, interiérové a designové centrum.

Výroba, práce: -kuchyňské linky na klíč, včetně spotřebičů -ložnice postele, komody, noční stolky -schodiště obkládané (na betonový podklad, na kovovou kostru) -dveře - interiérové (vnitřní) i exteriérové, včetně zárubní -nábytku dětské pokoje, konferenční stolky, kuchyňské stoly, obývací stěny stylové lavice, židle a stoly do vinných ...

Truhlářství. Výroba: -truhlářská -zakázková výroba dřevěných a montovaných schodišť -interiérové dveře a obložkové zárubně z masivních materiálů -individuální přístup k zákazníkovi -zaměření, nezávazná cenová kalkulace a návrh ve 3D zdarma.

Služby: -údržba zahrad -realizace zahrad.

Služby, práce: -pronájem nemovitostí -pronájem bytů -pronájem nebytových prostor -svařování hliníku -svařování barevných kovů -svařování nerezu -speciální pájení

Prodej, velkoobchod, sklad zastoupení: -židle, křesla -více jak 250 druhů židlí restaurační, barové, kancelářské, relaxační, klubové -stoly, stůl-50 druhů -zahradní skládací nábytek z teakového dřeva, ratanu -stoly, lavice, židle -dětský program -dětské židličky a stolky -speciální design program -kreativně navržené židle a ...

Práce: -elektrotechnické -instalatérské -zednické -obkladačské -truhlářské -malířské.

Práce, výroba: -zámečnictví -scxhodiště -brány -vrata -ploty.

Služby: -technická podpora -projektové zpracování -dodávku technologie včetně instalace -systémy dálkového řízení a komunikace -klimatizace, vzduchotechnika a záložní zdroje -záruční a pozáruční servis.

Služby: -hodinový manžel -servis pro zahradu, byt, dům.

Prodej, montáž:: -sekční garážová vrata -rolovací vrata -posuvné a křídlové brány -pohony.

Výroba: -cihly a cihlářské výrobky.

Zámečnické práce, zámečnictví, zámečník Umělecké kovářství, kovářské práce, předměty. Výroba, prodej: vrata, ploty, brány, mříže, zábradlí, schodiště, zámky, kování.

Prodej, distribuce: -profily pro plastová okna, dveře -plastová okna, dveře -okenní, dveřní systémy a další doplňkové profily z PVC pro stavebnictví -posuvné dveře -okenní parapety -zimní zahrady -terasové systémy -venkovní obklady.

Prodej, dodávka a montáž: -žaluzie do všech typů oken -horizontální -vertikální (interiérové) -látkové -venkovní žaluzie, rolety -sítě proti hmyzu -hliníkové těsnění do oken i dveří. -náhradní díly -garážová vrata -balkónové markýzy -shrnovací dveře. Služby: -záruční i pozáruční servis -oprava všech žaluzií a ...

Prodej stínící techniky Dodávka komponentů pro žaluzie

Květinářství: -květiny -svatební kytice, floristika, florista -suchá vazba -luxusní kytice -dekorace interiéru -instalace výstav -květinový design.

Práce, prodej: -pokládka podlah -plovoucí podlahy -parkety -linoleum -renovace podlah, zárubní, dveří, parapetů.

Realitní agentura. Ekonomické poradenství. Obchodní činnost. Reklamní činnost.

Kompletní realitní servis v oblasti nemovitostí a financování. Široký výběr bytů, rodinných domů, pozemků i komerčních prostor ke koupi i k pronájmu.

služby: -realitní kancelář -prodej, odkup nemovitostí.

Maloobchod, servis, opravy: -transportní chlazení, klimatizace a nezávislé topení.

Služby: -ubytování pro studenty Brno -studentské bydlení -bydlení pro studenty.

Výroba: -nábytek -kuchyně, vestavěné skříně -atypický nábytek -obývací stěny.