Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Realitní kancelář Nové bydlení Realitní kancelář: - prodej a pronájem nemovitostí - bezplatné finanční poradenstí - odhady cen nemovitostí - právní servis - realitní poradenství.

Internetový a zásilkový obchod - KVALITNÍ NOŽE.

Architektonický, projekční ateliér: -projekce v oblasti urbanismu -dosavadní činnost zaměřena na vinařské oblasti.

Prodej, e-shop: -dekorace do bytu -bytové doplňky, dekorace pro děti, dřevěné i proutěné dekorace, zahradní keramika a doplňky, bytový textil, koberce, hodiny a budíky, fotorámečky, stojany na květiny, šperkovnice, dárkové předměty, samolepící dekorace na zeď, vánoční i velikonoční dekorace, svíčky a svícny -Cow parade.

Tuhlářství, stolářství, poradenství, . Výroba, prodej a montáž: -kuchyně na míru-počítačový návrh, dodávky včetně spotřebičů -ostatní nábytek na míru: -ložnice -děcké a obývací pokoje -vestavné skříně -vstupní haly -jídelní a konferenční stoly, i rozkládací -čalouněné židle. -renovace dveří, dveře a schodů, schody. -Ekodomy -eurookna

petshopik Internetový obchod, E-shop: -zahradní jezírka -chovatelské potřeby pro psy, kočky, hlodavce, ptáky -akvaristika, teraristika -japonská krmiva Služby: -poradenstvíství v oblasti chovu koi kaprů.

Prodej kompletního sortimentu oplocení: -ploty, pletivo, -sloupky, vzpěry -napínací a vázací dráty -ostnaté dráty, žiletkové dráty -svařované sítě ( PANTANET, FORTINET), -svařované panely (NYLOFOR 2D, NYLOFOR 3D), -dekorační pletiva (LUXURSUS, LUXANET), -branky, brány, vrata, vrátka, posuvné samonosné brány, -průmyslové oplocení, ...

výroba a montáž plastových oken Výroba, prodej a montáž výplně stavebních otvorů z profilů REHAU: -plastové okna (okno, oken) -dveří (dveře) -zimní zahrady, zahrada.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - svářecí (svařovací) technika - nářadí. Svářečská škola - tel. 605 260 418, 603 233 260. Školení svářečů - tel. 605 260 418.

Služby: -realitní kancelář a právní servis -byty, domy, pozemky, výkup a prodej nemovitostí, oddlužení, pozůstalost, advokátní úschovy, smlouvy, sklady, obchody, kanceláře -rychlé zprostředkování prodeje a pronájmu všech druhů nemovitostí -hypoteční úvěry.

Truhlářství Výroba: - nábytku - kuchyní, dětských pokojů, stolů, židlí, pergol, altánků, - renovace starého nábytku, postelí - zakázková výroba.

Výroba: - atypický zakázkový nábytek – dýhovaný, masiv, lamino ABS hrany; - vybavení interiérů - obalový materiál – vrtané dřevěné fixační výplně, přepravní bedny a krabice z masivu a překližkových desek

ŠEVROZ Výroba: -rozvaděče -elektroměrové přístroje -plechová dvířka k plynoměrům. Prodej: - elektroinstalační materiál Služby: - projekty elektro - kompletní elektoinstalace bytů, domů, ... - elektro revize - opravy elektrospotřebičů - montáže termostatů - programovatelných

Dodávky: -armatury, odvaděče kondenzátu, nerezové vlnovcové a gumové kompenzátory, zpětné, redukční, pojistné a solenoidové ventily, ohebné hadice, magnetické stavoznaky, přerušovače vakua. Prodej: -hladinové sondy a automatický odluh - odkal kotlů.

Truhlářství, stolařství: -okna, dveře -schodiště -nábytek -podlahy.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, výroba: - truhlářské práce - dřevěné okna a dveře

Výroba: - betonové, cementové a sádrové výrobky

Prodej, pokládka: - podlahové krytiny Montáž žaluzií všech typů.

Nákup, prodej: - hospodářské potřeby, - chovatelské potřeby, - drogerie, - dekorační předměty.

Prodej: - domácí elektrospotřebiče - zastoupení značek: ARDO, POLAR, CALEX, ORAVA, OTF, OVP, THOMSOM, GRUNDIG a dalších.

Výroba: - dýhované interiérové dveře - obložkové zárubně

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - elektrospotřebiče.

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Květinářství. Vázání květin.

Výroba: -plastová okna a dveře -zimní zahrady.