Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Návrhy, rekonstrukce: -interiéry.

Služby: -prodej a montáž: -stínicí technika.

Architektonické a inženýrské služby.

Dceřinná společnost firmy VELUX. Výroba, dodávka: - doplňky pro střešní okna Velux.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - elektrospotřebiče.

Výroba: -interierové celky -vestavěný stylový nábytek -kuchyně -kancelářský nábytek -dveře -schodiště -dřevěné fasády

Realitní kancelář, komplexní služby: -právní služby -veškeré smlouvy k nemovitostem -poradenství, konzultace - ZDARMA -finanční služby - zajišťujeme půjčky, úvěry, hypotéky (úzká spolupráce s Českou spořitelnou) -katastr -znalecké posudky -výkup nemovitostí i zadlužených -výstavba nových rodinných domů.

Prodej, maloobchod: -elektrické spotřebiče.

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby. -spojovací materiál. -elektroinstalační materiál.

Firma HELP reality s.r.o. se specializuje výhradně na obchodování s nemovitostmi. V Brně a okolí zprostředkovává prodej a pronájem všech typů nemovitostí již více než 16 let. Vzhledem k obratu se na ni vztahuje zákonná povinnost být plátcem daně z přidané hodnoty (DPH). Zaměstnanci firmy jsou odborníky v oboru obchodování s nemovitostmi a ...

Výroba: -kuchyňské linky -obývací stěny -ložnicový nábytek -dětské pokoje -vestavěné skříně -skříňky, stoly, počítačové kouty -bytové doplňky, poličky, police. -plovoucí podlahy -obložkové zárubně Vše se vyrábí z lamina, dřevěné zakázky po dohodě.

Výroba, prodej: -nábytek. -nábytek na zakázku. -kancelářský nábytek. -kuchyně. -ložnice. Fakturační adresa: -Zahradní 1297, Ratíškovice.

Prodej, e-shop: - pyžama - župany - ložní povlečení - polštářky - trička - spodní prádlo Kosmetika Avon

Nabízíme, opravujeme: -kožená křesla a sedačky -čalouněný nábytek -matrace na míru i klasické -matrace z latexové pěny (anatomicky správná poloha páteře) -dekoraterské práce -prodej doplňků

Výroba: -moderní nábytek -designové kuchyně -vestavěné skříně -vybavení kanceláří -skleněné dveře a dělící příčky -interierové dveře a zárubně. Využijte služeb bytového architekta s grafickou vizualizací návrhu interieru.

Výroba: -elektrická zařízení -datové kabely. Práce, služby: -elektromontáže.

Architektonické a inženýrské služby. Projektová činnost.

Stavba: -kamna -kachlová kamna -krby -sporáky -kachlové sporáky.

Truhlářství, výroba: - atypický nábytek na míru - kuchyňské linky - dřevěná schodiště - dveře, okna - prvky zahradní architektury, ploty, pergoly

Stolařství: - zařízení interiérů kanceláří a obchodních prostor - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací pokoje - nábytek z masivu - předsíňové stěny Realizace výstavních expozic v zahraničí i tuzemsku

Truhlářství, stolařství. Výroba, prodej: - nábytek.

Květinářství. Prodej: -květiny.

Práce: -kácení stromů, ořez stromů, prořezání stromů -rizikové kácení -běžné kácení -odvoz a likvidace dřeva -výškové práce -nátěry ve výškách -mytí prosklených fasád -odstraňování sněhových převisů ze střech -montáže a demontáže billbordů. Práce provádíme v Brně a okolí.