Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Služby: -úklidové práce -recepční, sekretářské -správa nemovitostí.

Velkoobchod, prodej, distribuce, internetový obchod: -žárovky TESLA -baterie PANASONIC -svítilny PANASONIC -instalační materiál -ventilátory (domovní i průmyslové) -ventilační mřížky.

Návrh, projekt, stavba, prodej, e-shop: -krby na klíč -krbové vložky -krbová kamna -zahradní krby -stavba komínů.

Projektový ateliér: -projekce v investiční výstavbě od urbanismu až po detailní řešení interiérů staveb -hlavním oborem atelieru jsou občanské stavby -komplexní projektové práce včetně zaměření, geologického průzkumu a inženýrské činnosti -projekty lze vypracovat v grafických CAD* systémech.

Prodej: -elektroinstalační materiál -veškerý sortiment elektromontážního a hromosvodního materiálu v provedení: Cu, FeZn, Al a nerez -kovové kabelové žlaby MARS -podzemní plastové kabelové žlaby (náhrada těžkého betonu) -ventilátory, svítidla, venkovní svítidla, nouzová svítidla.

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba, prodej: -nábytek -zakázková výroba.

Správa a provoz kolektorové sítě a veřejného osvětlení. Tvorba městské reklamní a informační sítě. Výroba: -rozvaděče veřejného osvětlení (RVO*). Pronájem, půjčovna: -reklamních ploch na sloupech veřejného osvětlení (světelná reklama, venkovní reklama). Orientační informační systém. Naváděcí systém (typu FLEX): -návrh, ...

Architektonická kancelář s autorizací: -studie, návrhy projektové dokumentace všech druhů staveb, včetně interiérů -veřejnoprávní projednání dokumentace (vyjadřovačky) -územní rozhodnutí, stavební povolení, kolaudace -inženýrská a investorská činnost a vedení staveb, dozory autorské i technické. Specializace: -domy rodinné, bytové ...

Maloobchod, prodej: -výpočetní, digitální technika: -počítače COMFOR, HP -notebooky -monitory (LG, Hyundai, SONY, Relisys, ViewSonic, Acer, ADI, HP) -tiskárny, skenery a příslušentsví (EPSON, HP, CANON) -digitální technika (OLYMPUS, SONY, NIKON, CANON, HP, KONICA MINOLTA, FUJI, KODAK -drobné příslušenství, spotřební ...

Elektrické topné panely: Využití: -nezaberou místa na zemi -jsou bezpečné okolo dětí a zvířat -spotřebuje málo elektrické energie -mohou být natřeny jakoukoliv barvou -jsou navrženy tak, aby byly zapnuty delší dobu -komfortní zadní teplo za méně peněz -levnější, než ústřední topení, které je velice drahé na provoz a je neestetické.

Elektroinstalační materiál: -svodiče přepětí -ochrana proti přepětí HAKEL.

Architektonické studio. Návrh, realizace: -interiéry domů a bytů -kanceláře, ordinace, prodejny, restaurace, úřady.

Renovace: -dveře dle požadavků -kuchyňské linky, dvířka dle rozměrů. Pokládka, pokládání: -plovoucí podlahy.

Architektonicko - stavební projektová kancelář. Zpracování všech stupňů projektové dokumentace, včetně architektonických studií ve všech oblastech architektonické tvorby a stavební výroby: -územně plánovací podklady a dokumentace -objekty občanské vybavenosti -rekonstrukce historických objektů -průmyslové stavby -nástavby a podkrovní ...

Truhlářství, stolařství. Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -kuchyňské linky na míru -schody. Služby: -zařízení interiérů.

Výroba, prodej: -okna(okno, oken), dveře -plast, euro, masiv, aluminium včetně -parapet, žaluzie, síť Garážová vrata: -sekční, roletová, výklopná s pohonem i bez -střešní okna vč. doplňků, doplněk -interiérové dveře dýha, fólie, masiv -doplňky (žaluzie, parapety, Al sítě.

Obchodní činnost. Cestovní kancelář. Realitní kancelář.

Velkoobchod, prodej, barvy: -interiérové -fasádní -syntetické -lazurovací -laky. Služby: -míchání barev (15000 odstínů).

Projekty, montáže, instalace, dodávka na klíč v investiční výstavbě: -veřejného osvětlení -kabelových rozvodů vysokého a nízkého napětí (VN*, NN*) -televizních, kabelových rozvodů -bytové a domovní elektroinstalace včetně revizních zpráv -světelné signalizační zařízení křižovatek -hromosvody. Údržba a opravy: -venkovní ...

Maloobchod, prodej, poradenství, oprava, servis, montáž: -ozvučovací a osvětlovací technika -pódiová technika -hudební nástroje -komponenty pro výrobu přepravních kufrů -komunikační technika.

Výroba, prodej: -bazénová dlažba -bazénové lemy.

Stavební bytové družstvo (SBD*) MÍR*: -správa družstva -informace o tom kdo spravuje Váš dům, garáž -přehled firem zajišťující údržbu bytového a domovního fondu -havarijní služby. Dispečink tel.602751201.