Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Maloobchod, prodej: -řezané květiny -hrnkové květiny -suché květiny -keramika -květináče systému LECHUZA -substráty -prostředky pro výživu a ochranu rostlin -floristické doplňky. Vazby: -smuteční kytice a věnce -svatební kytice -květinové dekorace (slavnostní tabule, obřadní síně, kostely). Služby: -kompletní květinový ...

Zahradnická firma: -poskytování zahradnických služeb -realizace a údržba zahrad, parků... -zakládání zahrad, zeleně a trávníků -sadovnické úpravy -balkony a bytové interiéry -zahrady na klíč -řez stromů a kácení -údržba zeleně -projekce zeleně -pokládání travnatých koberců -výsadba vzrostlých stromů -veškeré zahradnické práce.

Výroba: -křesla PRESIDENT -ušáky. Oprava: -čalouněný nábytek -starožitný nábytek (klasickou metodou) Potahování: -stěn -dveří.

Montáž, oprava, servis, z koušky: -plynová zařízení. Maloobchod, prodej: -hořáky plynové, olejové WEISHAUPT, BENTONE, PBS TŘEBÍČ, GIERSCH, IOLON. Měření emisí plynových, olejových kotelen.

Prodej, distribuce : - TOLLENS - francouzské nátěrové hmoty - DEFI - interiérové barvy - fasádní a interiérové nátěrové hmoty - dekorativní systémy, nátěry na dřevo a kovy - tmely, penetrační a základní nátěry, laky, pigmenty a další - zateplovací systémy TOLTHERM. Komplexní nabídka povrchových úprav ISO 9001 pro velkoobchod a ...

Projekční činnost, projekce zahrad. Realizace zahradní a krajinářské architektury. Okrasné a obytné rodinné zahrady předzahrádky, terénní úpravy, střešní zahrady, balkóny a truhlíky, osázení interiérů, drobné stavby, altány, pergoly, loubí, treláže, umístění uměleckých děl. Městská zeleň, ulice, náměstí, parky ostatní veřejné ...

Prodej: -Příkop 27b tel.: 545 212 459 po-pá 10-18 -spotřební elektronika: -audio a video kazety -baterie, akumulátory ke kamerám -spojovací kabely -bílá elektronika: -mikrovlnné trouby, varné konvice, mixéry, sporáky, pračky a další domácí spotřebiče na objednávku -černá elektronika: -audio, video, TV** ...

Velkoobchod, dovoz-import, prodej, dodávky realizačním firmám: -okrasné dřeviny -vzrostlé stromy, solitéry, alejové stromy, stromy nadstandartního vzrůstu a výšky -kotvící systémy vzrostlých stromů -protikořenové folie ROOTCONTROL, (RaciBlok) -travní osiva BARENBRUG -živé ploty (široký výběr). Služby: -poradenství.

Specializovaná prodejna nádobí. Materiály: - teflon - nerez - hliník - měď - železo - kámen - formy na pečení - zapékací mísy - příbory - kuchyňské a profesionální nože.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -bytový textil-ručníky, ložní soupravy, prošívané deky, polštáře -metrový textil a záclony.

Společnost je certifikována dle QMS TS 16949 a Certifikátem Sony Green Partner. Velkoobchodní prodej nátěrových hmot firmy PETER LACKE. Firma vyrábí: -tekuté nátěrové hmoty na plasty, sklo, kovy a dřevo (barvy a laky). Zajišťujeme technický a obchodní servis a poradenství v oblasti technologie povrchových úprav.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: -plastová okna, dveře, zimní zahrady německé profily KÖMMERLING -balkonové dveře -dřevěná EURO okna (eurookna) -interiérové dveře -plastové profily KÖMMERLING -stavební kování MACO -meziskelní mřížky -nalepovací lišty -dvojskla, trojskla -parapety (vnitřní, vnější) -předokenní rolety ...

Stavební a interiérové stolařství. Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba: -dveře vchodové, interiérové (provedení masiv, dýha) -zakázková dřevovýroba -stavebně truhlářská výroba (dveře, okna, schodiště) -stolařské práce z lamina, masivu -výroba atypických kuchyňských linek včetně návrhů (kuchyně, kuchyňské linky) -interiérové a ...

Prodej, autorizovaný servis, oprava: -kancelářská technika -výpočetní technika -kopírovací stroje TOSHIBA, CANON, MINOLTA, DEVELOP, SHARP, MITA, UTAX, OCE, LANIER, NASHUATEC, RICOH -klimatizace TOSHIBA -tiskárny, faxy -projekční a prezentační technika -tonery, cartridge -systémová řešení "MMS".

Výroba, prodej, montáž: -plastová okna z 5-komorových profilů VEKA SOFTLINE AD 70 mm -PVC i dřevěná střešní okna ROTO -plastové dveře -zimní zahrady -přísluženství: žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu, parapety.

Návrhy a realizace rodinných zahrad - návrh kompozičního řešení - 3D vizualizace - osazovací plán, rozpočet - terénní úpravy, výstavba suchých zídek gabionů, jezírek a skalek - vysazování vzrostlých stromů, kobercových trávníků, trvalkových záhonů, nádob - komplexní péče vč. řezu stromů a keřů, vertikutace trávníku, pletí ...

Architektonické služby – návrhy a design. Inženýrské práce – legislativa. Projekční činnost v investiční výstavbě. Development staveb. Výstavba staveb Správa realizovaných staveb.

Realitní činnost. Nákup, prodej. Autodoprava. Průmyslová zóna.

Velkoobchod, prodej: -připevňovací a uzavírací technika -uzávěry (rychlouzávěry), závěsy, madla -cylindrické zámky -výsuvy (teleskopické) -nýtovací matky a šrouby, lisovací matky AVK* -nýtovací systémy (nářadí a stroje) -příslušenství kabelů, vývodky, průchodky, záslepky -plastové rychloupínače, samolepící nárazníky.

Vývoj, projekce, výroba, obchod, prodej: -kompletní sortiment topných těles od konvektorů až po tělesa s nejmodernějším designem na českém trhu. Komplexní řešení v oblasti vytápění a zajištění tepelné pohody interiéru.

Pronájem: -vlastní nemovitosti -obchodní, výrobní prostory -byty.

Zámečnické práce: -svařování Al, litiny a barevných kovů -ocelové konstrukce, vrata, mříže kontejnery -speciální nadstavby na nákladní automobily -renovace hasičských vozů -broušení odlitků pro automobilový průmysl, fitinky -otryskávání kovových součástí -montáž, opravy, rekonstrukce, revize a zkoušky vyhrazených ...

Dovoz, prodej: -nástroje pro hydraulická, pneumatická a elektrická bourací kladiva -diamantové řezací, vrtací, brousící nástroje a stroje italské firmy CUTS DIAMANT -vybrané speciální nástroje firmy DISCO SEA EUROPE: -diamantová lana -brusné diamantové plastové kotouče.

Zahradnictví: -prodej rostlin -zahradnické potřeby.