Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Stolařství a truhlářství: -výroba nábytku na zakázku -vybavení bytu -restaurační, hotelový, kancelářský a zahradní nábytek.

Umělecké kovářství Michna. Výroba, renovace, prodej: -mříže -brány, branky na historických budovách, rodinných domech -zábradlí, svítidla, konzoly, dveřní kování, kliky, vývěsní štíty -postele, svícny, krbové nářadí, lustry, vinotéky, krbové rošty -zahradní nábytek, gril, kování na studnu, fontány, altány -výbava hrobů ...

Projekční kancelář, projekce, návrh, realizace, dodávky: -bytové, kancelářské a veřejné interiéry -průmyslový design. Interiéry mohou být navrhovány s použitím sériově vyráběného nábytku nebo atypicky na základě individuálních požadavků. Návrh, zakázková výroba, prodej, dodávka na klíč: -nábytek -jídelní a rozkládací stoly -židle, ...

Realitní kancelář: -komplexní služby realitní kanceláře -pronájem (rodinné domy, byty, kanceláře, výrobní a obchodní prostory) -prodej RD, bytů, výrobních a skladových objektů -převod členských práv a povinností DB.

Stolařství: -formátování materiálu -frézařské práce -zhotovení interiérů. Výroba, prodej: -kuchyňské linky -nábytek koupelnový -vestavěné skříně.

Dovoz, distribuce vrtáků: -do dřeva, stavební vrtáky, špic, sekáčů. Prodej: -záhlubníků a stupňovitých vrtáků do plechu.

Studio plastových oken. Divize profi window service: -demontáž, montáž, malby, nátěry ostění, doprava a manipulace a ekologická likvidace původních prvků: -plastová okna z plastových profilů ALUPLAST 3-6-ti komorové profily -vnitřní a vnější parapety z tvrdého PVC -příslušenství: -žaluzie LUX, ISOTRA -sítě proti ...

Projektový atelier: -architektura a design -projektová činnost ve výstavbě -inženýrská činnost -poradenská a konzultační činnost ve stavebnictví -počítačové vizualizace

Prodej, pokládka: -zátěžové koberce -marmolea - čtverce, metráž.

Velkoobchod, prodej, skladování: -potravinářské a nepotravinářské zboží -potraviny -průmyslové zboží.

Architektonická kancelář: -urbanismus -architektura a pozemní stavitelství -interiéry -design nábytku a svítidel.

Prodej, poradenství, obchod: -materiály pro výstavbu, rekonstrukce a opravy kanalizačních sítí, vodovodních sítí, odvodňovacích systémů -kanalizační systémy: -trubní materiály -kanalizační šachty poklopy a mříže -drenážní systémy -odvodnění -vodovodní systémy -chráničky -zámková dlažba -domovní rozvody -plynovodní ...

Administrativní objekt, budova. Služby, pronájem: -kancelářské prostory -nebytové prostory -parkovací místa, parkoviště.

Realitní kancelář: -pprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí -specializace na garáže.

Prodej, servis, montáž: -bezpečnostní dveře -protipožární dveře -garážové dveře -trezory. Sídlo dle OR: Praha.

Zahradnictví. Prodej: -balkónové květiny, letničky -přísady zeleniny -košťáloviny, celer, papriky, rajčata, salát apod. -zahradnické substráty, hnojivo. Návrhy, realizace zahrad.

Oprava, servis: -elektrické ruční nářadí značky Bosch, Narex, Protool, Metabo -elektrických spotřebičů značky ETA Výroba a montáž: -elektroinstalace. Revize dle ČSN* 331600, 331610: -elektrického ručního nářadí -elektrospotřebičů.

Výhradní zastoupení firmy Robatherm pro ČR. Prodej, import, dovoz: -klimatizační jednotky -přímotopné plynové, olejové ohřívače vzduchu. Užití pro: -ohřev, chlazení, filtrace, zvlhčování, sušení vzduchu -hospodárná rekuperace tepla, chladu.

Služby: -studie -podklady pro územní rozhodnutí -dokumentace pro stavební povolení -stavební dozor -inženýrská činnost.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavební nářadí pro řemesla: -zedník, dlaždič, obkladač, štukatér, omítkář, fasádník -zastoupení firem WEFISTA, KAUFMANN, JOPA: -vodováhy i stahovací, latě -řezačky dlažby i elektrické -lamačky dlažby, ukončovací lišty -plastová vědra, hladítka nerezová, ocelová, plastová -fasádní ...

Prodej: -svářecí materiál, technika, -brusivo, -nářadí.

Služby: -kompletní realitní služby -právní servis, poradenství -výkup bytů, domů, pozemků.

Realitní kancelář: -pronájem nemovitosti, byty a nebytové prostory.