Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Práce, služby: - kácení zeleně - zahradnické práce - údržba zeleně všeho druhu.

Zahradnické práce a vyklízení nemovitostí v Brně a okolí Firma Martin Hába Vám nabízí služby v oblasti zahradnických prací, údržby a revitalizace zeleně, vyklízení nemovitostí a pozůstalostí a všeho, co k těmto činnostem patří. V tomto oboru pracujeme již 13 let a díky této praxi jsme schopni Vám nabídnout služby na té nejvyšší úrovni.

Specialista na tepelná čerpadla: -zn. Alpha - InnoTec (tepelné čerpadlo). -větrací jednotky (jednotka) (větrání).

Zámečnictví. Výroba, prodej: -mříže -brány -ploty -vrata -konstrukce. Služby: -otevírání bytů.

provadime realizaci oken a okenich doplnku vseho druhu.dodavame okna, parapety vnejsi i vnitrni, zaluzie, site proti hmyzu jak okeni tak dverni.zabyvame se i dodavkou markyz a veskere stinici techniky, provadime veskere prace jak vybourani puvodnich oken, montaz novych oken a zednicke zapraveni.vse za nejlepsi ceny u nas na trhu.

Opravy chladících zařízení: - chladničky - mrazničky

Práce, prodej: -voda -plyn -topení -odpady -sanita -elektrospotřebiče

Pronájem: -nemovitosti -bytové, nebytové prostory. Obchodní činnost.

Oprava, servis: - plynospotřebiče. Čištění: - plynové kotle. Servis plynových kotlů Thermona.

Výroba, prodej: -stavební kování -dveřní madla. - dveřní koule a knoflíky

Maloobchodní prodej: -malá zemědělská, zahradní a komunální technika -malotraktory-VARI, AGZAT -sekačky kolové-MTD*, AL-KO -křovinořezy -pily-STIHL -rotační sečení-celá tráva-DAKR -prodej, servis, náhradní díly. Servis: -motory TECUMSEH, BRIGGS a STRATTON.

Vývoj a výroba lepidel a podlahových systémů. Velkoobchod, prodej: PODLAHOVÉ SYSTÉMY - materiály pro: -příprava podkladů pro kladení všech podlah, penetrace -podlahy, nivelační hmoty, samonivelační stěrky, lepidla pro podlahové krytiny (PVC, koberce, parkety, marmoleum, linoleum, vinylové čtverce) -vyrovnávací hmoty -opravné ...

Stolařství, truhlářství, výroba, nábytek, nábytku. Kuchyně, kuchyní, kuchyňské linky. Vestavné skříně, vestavěné skříně, skříň. Ložnice. Dětský pokoj, dětské pokoje. Obývací pokoje. Veškerý nábytek je možné realizovat dle vlastních představ a v různých provedeních.

Prodej: -drogerie -parfumerie -kosmetika -barvy, laky-celý sortiment.

Železářství: -domácí potřeby -konstrukce a návrhy řešení výroby filtrů pro odstraňování škodlivin.

Služby: -změření TV signálů a nalezení vhodného místa pro antény -návrh přijímací soupravy s možností zapojení více televizorů -možnost rozvodu nejen tv signálů ale i kkv* rozhlasu, videa nebo satelitu. -dodání kompletní soupravy včetně montáže -rozšíření stávajícího počtu přijímacích ...

Výroba a prodej: -hřebíky. Velkoobchod. Provozovna: areál ZD Vysočany tel/fax: +420 516 435 663 Majitelé: - Jaroslav Přibyl, IČO 47878851 - Jiří Hejč, IČO 43364918.

Stolařství. Výroba, prodej: -vnitřní i venkovní dveře z masivu. Dřevovýroba.

Maloobchodní prodej: -nábytek.

Výroba, truhlářství: - nábytek na zakázku - kancelářský nábytek.

Stavební bytové družstvo Služby: - správa a údržba bytového fondu - vedení účetnictví - poradenství

Stolařství: -výroba nábytku. Maloobchodní prodej: -zbraně lovecké -zbraně sportovní.

Truhlářství, zakázková výroba: -plotovky interiérové, vchodové -dubové prahy -plotovky, výroba plotovek -dubové prahy, venkovní a vnitřní dveře -ploty a oplocení -plotové dílce -truhlářství -schody, schodiště. Podlahářské práce, pokládka: -dřevěné a plovoucí podlahy.