Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Práce, výroba: -truhlářství -zakázková výroba -kuchyně -interiéry -starožitný nábytek.

Zabývá se prodejem a pokládkou podlahových krytin. Realizuje dřevěné, korkové, vinylové, PVC, kompozitní, plovoucí podlahy a linoleum. Zajistí renovace podlah, frézování, broušení a čištění podlah.

Václav Bystrzonovský se zaměřuje na zednické práce, pokládku zámkové dlažby a na výstavbu a rekonstrukce domů a bytů.

Josef Aldorf se zaměřuje na prodej tepelné techniky a na ozvučení a osvětlení různých akcí.

Prodej řezaných květin. Aranžérské práce. Výroba šperků. Obrazy

EVYMONT s.r.o se zaměřuje na elektromontážní práce, revize, prodej elektroinstalačního materiálu a provozuje restauraci.

Logistické centrum, vzorkovna koupelen. Velkoobchod, prodej: -topenářská technika, topenářský materiál -instalační technika, vodoinstalatérský materiál -plynové kondenzační kotle -sanitární technika, sanitární keramika -vybavení koupelen, koupelnový nábytek.

Velkoobchod, prodej: -materiál topenářský a vodoinstalatérský: -kotle (kotlů, kotel) stacionární a závěsné -sporáky, kamna -topidla (topidlo) -ohřívače, a zásobníky -zásobník teplé užitkové vody -solárních systémy -klimatizační jednotky -expanzní nádoby -pojistné ventily -otopná tělesa -konvektory -podlahového ...

Velkoobchod, prodej: - vybavení koupelen: - koupelnový nábytek - obklady, dlažby - instalační materiál. Poskytujeme poradenství při výběru vybavení do koupelny i celého bytu. Máme zkušené designéry, kteří Vám jsou k dispozici.

Velkoobchod, prodej: - vybavení koupelen: - koupelnový nábytek - obklady, dlažby - instalační materiál. Poskytujeme poradenství při výběru vybavení do koupelny i celého bytu. Máme zkušené designéry, kteří Vám jsou k dispozici.

iGnisus s.r.o. se zaměřuje na výrobu skříní pro rozvaděče s protipožární odolností.

Prodej, maloobchod: -nábytek, válendy, kuchyně, dvoulůžka, obývací stěny, dětské pokoje, postýlky, židle, sedací soupravy -ratanový nábytek (přímý dovoz z Asie) -nábytek z bambusu (přímý dovoz) -kancelářský nábytek -podlahové krytiny, koberce -záclony, metráž -průmyslové zboží -drogerie, hračky.

Jan Cenek se zaměřuje na prodej wc, umyvadel, na prodej, montáž a opravy kanalizací, topení, kotlů a krbů.

Pokud hledáte kvalitní a cenově dostupné materiály pro vaši střechu, pak je pro vás správnou volbou firma JH STAVEBNÍ MATERIÁLY s.r.o. s prodejnou v Brně. Nabízíme vám široký sortiment okapových systémů, plechů, střešních krytin, izolačních panelů a dalších doplňků pro vaši střechu. Ať už potřebujete okapový systém pozinkovaný, titanzinkový, ...

Realitní kancelář: -koupě, prodej, pronájem bytů, domů, pozemků a obytných prostorů -právní servis a poradenství.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -fasádní silikonové, silikátové, akrylátové, disperzní nátěrové hmoty-barvy -interiérové silikonové, silikátové, akrylátové, disperzní nátěrové hmoty-barvy -míchání barev. Firma MISTRAL PLUS s.r.o. se převážně specializuje na prodej a míchání nátěrových hmot ve stavebnictví značky VIP ITALY, na jejichž ...

Společnost Nájmy bez starostí Znojmo s.r.o. zajišťuje pronájmy bytů.

Architektonické studio, které navrhuje originální domy bez zbytečností, jako jsou tvarové výstřednosti, chodby, postradatelné povrchy, komplikované technologie. Vytváří domovy s jedinečnou atmosférou.

Online obchod: -obklady keramické, fasádní, dlažby tuzemské RAKO -plastové a kovové profily DURAL pro dlažby, obklady, podlahy a koberce -lepící, spárovací hmoty -tmely silikonové a akrylové -PU pěny -fasádní a interiérové barvy TOLLENS, míchací zařízení pro více než 3000 odstínů na počkání, akrylát, silikát, syntetika ...

Velkoobchod, prodej, distribuce: -světla, světel, světlo, svítidla, svítidel -osvětlovací trubice, žárovky, žárovka -průmyslová svítidla pro obráběcí stroje -svítidla, světla pro interiér, exteriér -kancelářská svítidla, bytová svítidla, průmyslové osvětlení, nepřímé osvětlení, veřejné osvětlení, reflektory, nouzové ...

Prodej, dodávka, montáž, oprava, servis, revize: -plynová zařízení (ústřední topení, výměníkové stanice, kotelny) -vodo, topo, plyn materiál. Práce: -topenářské -vodoinstalatérské -plynařské -kompletní rekonstrukce rodinné domy, bytová jádra -rozvody vody (plast, měď) -rozvody topení (ocel, měď, plast) -rozvod plynu ...

Naše společnost KB komplet servis, s.r.o. působí na trhu již od roku 1993 a zaměřujeme se na dodávky a montáže podlah. Spolupracujeme s tuzemskými a i zahraničními výrobci podlah. Zajistíme vybavení komerčních objektů podlahovými krytinami ale i interiéry na klíč. U nás najdete velký výběr krytin a doplňkového materiálu. Máme dlouholeté ...

Dodávka a montáž : - žaluzie - interiérové, exteriérové, atypy - rolety - markýzy - okna - eurookna - garážová vrata Hörmann Služby: - zaměření a kalkulace zdarma - servis a dlouholetá záruka - porada s architektem zdarma.

Realitní kancelář: - komplexní servis v oblasti realit, včetně financování (hypotéční úvěry apod.), pojištění a souvisejících služeb.