Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Datum zániku:02.01.2012 Prodej: -květiny -drobné zboží.

Datum zániku:27.02.2015 Kovovýroba, výroba: -kuchyňské potřeby (70 druhů) -jehly, jehla-na ražničí, grilovací, masové závitky, -svěrka na masové závitky -kráječ vařených brambor, vajec, vejce, hub, houby, hranolky -držák vařených brambor -radélko -dvouradélko -trojradélko -drtič koření-dřevěný -slánka dřevěná jednoduchá, ...

Datum zániku:06.11.2012 Specializovaná výroba, dodávka: -oplášťované a potahované profily pro dřevařské a nábytkářské firmy -moderní nábytkové polotovary -kompletně konstrukčně zpracované dílce. Povrchová úprava: -plastická fólie -dekorační papír -barva dezénu a povrchová vrstva na přání zákazníka -krácení vyrobeného ...

datum zániku: 11.6.2009 Distribuce, prodej PHILIPS: -žárovky, baterie, sluchátka -audio - video -mobilní telefony.

Datum zániku:20.04.2011 Výroba: -nábytek na zakázku -kuchyňské linky (vestavěné skřáně, návrh zdarma) -dětské pokoje -podlahy(QUICK STEP, MAGNUM PARKET, STEP STYLE, ATD) -dveře a obložkové zárubně (SAPELI, MASONITE, SOLODOOR, -kování (COBRA, SAPELI) -kancelářský nábytek.

Datum zániku:08.04.2014 Prodej, dodávka, montáž, servis: -technologie, zařízení na úpravu, úprava pitné vody, pitná voda -filtrační zařízení, filtrace vody

Datum zániku:30.06.2008 Výroba, maloobchod: -kruhové dřevěné tyče -skládací stoličky -rohové a závěsné poličky -stojany na CD -pojízdné postele -sklápěcí postele.

Maloobchod, prodej, e-shop: -výrobky z Indonésie, Thajska, Afriky, Jižní Ameriky -dárky, dárkové předměty -dekorace -bytové doplňky v ethmo stylu -hudební nástroje -hry, hlavolamy -dřevořezby -domorodé sošky -figurky z pryskyřice -zvířátka z tropických dřevin -předměty vyrobené z kokosových skořápek a ze dřeva kokosové ...

datum zániku 15.10.2014 Dodávka, montáž a projektování: -klimatizace -vzduchotechnika -dodávky „na klíč“.

Velkoobchod, maloobchod: -stavební materiál, maltové a omítkové směsi, hutní materiál, spojovací materiál, trubkové lešení, řezivo, dlažby a obklady, okna a dveře.

Datum zániku:02.12.2014 Výroba, prodej, instalace, oprava, servis: -elektronická zařízení -dodávka a montáž přepěťových ochran pro datové, telekomunikační, počítačové, měřící a napájecí sítě a vedení, zn. Saltek, Dehn Poradenská a školící činnost. Projekce a montáže hromosvodů dle nově platné normy.

Datum zániku:30.06.2008 Floristické studio a prodej květin : -květiny (řezané a hrnkové) -svatební kytice a aranžmá -pohřební kytice, smuteční vazba -dárkové a gratulační kytice -prostorové a květinové dekorace interiérů (prostorová floristika) -neživé květiny -e-shop.

Truhlářské práce. Výroba, maloobchod, prodej, montáž: -kuchyňské linky, protilinky -zásuvky pod kuchyňské linky -skříňky nad kuchyňské linky -dvířka včetně pantů. Výměna: -pracovní desky včetně dřezů.

Tiskařské práce: -ofset -sítotisk. Pražení kávy: -distribuce. Obchodní činnost. Zprostředkovatelská činnost. Maloobchod, prodej: -bytové doplňky -bižuterie -užitkové předměty. Pohostinství. Výroba: -kovové secesní postele. Vydavatelství zvukových nosičů: -CD** -MC**.

Provádíme úklidové, zemní a výkopové práce, veškeré demolice, zámkové dlažby, obrubníky, úpravy břehů kanalizace, sekaní a řezání keřů, keře a stavební práce, stavitelství, zednické práce.

Poradenství, správa, provoz, oprava, rekonstrukce: -reality -nemovitosti -domy (družstevní, obecní, soukromé, komerční). Realitní kancelář: -prodej, koupě, pronájem nemovitostí.

Návrhy a realizace interiérů. -návrhy bytových interiérů -návrhy interiérů rodinných domů -návrhy komerčních interiérů -návrhy rekonstrukcí interiérů.

Koupelnové studio. Prodej: -sanitární keramika -luxusní baterie, kohoutky -vany, umyvadla -koupelnové doplňky -sprchy, sprchové kouty -zrcadla -koupelnový nábytek. Služby: -architekt.

Rekonstrukce interiérů a staveb, kompletní realizace interiérů na klíč (služby architekta, zhotovení projektové dokumentace, vyřízení stavebního povolení). Zednické, obkladačské, štukatérské, malířské a lakýrnické práce. Pokládáme plovoucí a dřevěné podlahy.

Oprava, servis: -mrazničky -chladničky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis i pozáruční, dodávky: -vzduchotechnika, klimatizace, chlazení, vytápění a větrání GEA* LVZ* Liberec -vytápěcí jednotky SAHARA VAN*, VAP* -ventilátory: -axiální na stěnu a do potrubí -nástřešní ROOFJETT -dveřní clony VIENTO -klimatizační jednotky GEKO. Obchodní zastoupení firmy ...

Velkoobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -kabely, vodiče -jističe -spínací hodiny -svítidla, zdroje -nářadí

Velkoobchod, maloobchod profesionálním nářadím, stroji a příslušenstvím: -hmoždinky -kotevní technika -vruty -nářadí elektrické, pneumatické -nástroje -brusivo -měřidla -příslušenství -stroje -mechanizace -stavební chemie, hmoty, materiály -lešení -věže -plošiny -bednění.

Truhlářství: -výroba nábytku na míru.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, poradenství, široký výběr: -kancelářské židle a křesla -kuchyňské židle a stoly, sety kuchyňské -němý sluha -paravan -konferenční stolky -sedací soupravy čalouněné a kožené -barové židle -věšáky -stojany na deštníky. Kompletní realizace: -interiéry -zakázková výroba nábytku (vybavení ...