Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Společnost je certifikována dle ISO 9001:2009, ISO 14001:2005, OHSAS 18001:2008. Prodej, rozvoz, kompletní dodávky staveb. Stavební materiál: -dlažba zámková, betonová, vymývaná -obrubníky -zdící materiály prefa, cement, malby, hydrát, lepidla stavební, písek, štěrk, recyklát -pozemní montáž projektovaných stavebních konstrukcí ...

Největší závod společnosti Prefa Brno a.s. Výroba: -předpjaté stropní panely SPIROLL -stropní desky FILIGRÁN -dílce montovaného skeletu -schodišťové, balkónové a další doplňkové dílce -kruhové nádrže vč. technologického vystrojení -prefabrikované garáže. Prodej: -betonářské výstuže a kameniva.

Společnost Central Park Lidická s.r.o. se zabývá prodejem bytů v Rezidenci Central Park, jenž se nachází v blízkosti největšího brněnského parku Lužánky i centra Brna. Bytový dům Rezidence Central Park Lidická nabízí 93 jednotek 1+kk až 3+kk. V ceně bytu jsou zahrnuty předokenní elektricky ovládané žaluzie, přípravy pro klimatizace, vysoké ...

Výroba: - plastové bazény různých tvarů a velikostí s kompletním vybavením a příslušenstvím - zastřešení bazénů - různé typy skladovacích nádrží - jímky, septiky - stoly, regály pro potravinářské účely - nádrže, kádě, nádoby s plovoucím víkem pro vinaře - vodoměrné šachty - skladovací kontejnery (na autobaterie aj.)

Zakázková výroba a dodávka stínící techniky. Na míru vyrábíme markýzy, pergoly, venkovní žaluzie, rolety, fasádní clony a vnitřní stínění. Zpracujeme bezplatně cenovou nabídku. Navštívit nás můžete v showroomu v Břeclavi, Mikulově a Znojmě.

Výroba bazénů na míru (zastřešení, bazénové lemy, ohřevy, solinátory). Vyrábíme plastové jímky a nádrže.

Čištění koberců a čalounění - čištění interiérů aut i u zákazníka, mytí oken, prodej vysavačů na celý život zn. Lindhaus.

Architektonické studio a realitní kancelář.

Kompletní realizace bytových a komerčních interiérů na míru s vlastní výrobou nábytku: - dětské pokoje, kancelářský nábytek, koupelny, kuchyně, obývací pokoje, postele, dětské pokoje, schodiště, výrobky z masivu.

Výroba oken, dveří a portálů z Německého profilu Schuco. Zaměření zajistíme zdarma.

Naše firma se sídlem v okrese Břeclav se zabývá kompletní činností v oblasti kovovýroby. V rámci našich služeb vyrábíme a montujeme především vrata a brána, dále také zábradlí, kované ploty, schodiště a další kovové výrobky dle požadavku zákazníka. Současně nabízíme také montáže technologických zařízení. Dále zajišťujeme nákladní autodopravu ...

Společnost Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o. se sídlem ve Veselí nad Moravou se zaměřuje se na stavební činnost, která se týká výstavby vodovodů, kanalizací, čistíren odpadních vod a dalších vodohospodářských staveb. Mimo jiné provozuje i půjčovnu nářadí a stavební mechanizace. Stavební činnost, kde se soustředí zejména na ...

Výroba: -kovovýroba -pálení CNC laserem a plazmou -zpracování plechu, ohraňovací lisy -svařování CO2 a svařovacím robotem -výroba krbových vložek a příslušenství -kooperační práce

Střešní materiály: -pálená krytina TONDACH, MEINDL -betonová krytina BRAMAC, KM BETA -lehká krytina-bitumenová vlnovka, plechová taška, asfaltové šindele, plastová břidlice, PVC desky vlnité a trapézové -asfaltové pásy -střešní fólie -drenážní fólie.

Výkopové a zemní prace ruční i strojem, malířské práce, čištění dlažeb na klíč, pokládka venkovních dlažeb a zámkové dlažby, vyklízení pozůstalostí, bytů, sklepů a dvorků, demolice strojem a pomocné práce. Práce poskytujeme v rámci Jihomoravského kraje.

Návrhy, realizace a prodej osvětlení, svítidel a světelných zdrojů.

Návrh a výroba nábytku na míru do interiéru i exteriéru. Rádi vám navrhneme a vyrobíme celkové řešení interiéru. Od návrhu, přes 3D vizualizaci, až po kompletní realizaci.

Firma se zabývá dodávkou kvalitních hliníkových pergol, výsuvných markýz a další venkovní stínící techniky. Realizujeme také zimní zahrady, přístřešky pro auta nebo hliníkové ploty.

Květinářství, zahradnictví. Maloobchod, prodej: - květiny - rostliny - zahradnické potřeby.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - květiny - rostliny - zahradnické potřeby.

Květinářství, zahradnictví. Maloobchod, prodej: - květiny - rostliny - zahradnické potřeby - květinová vazba.

Maloobchod, prodej, servis, bazar, e-shop: -zahradní technika zn. Husqvarna. -lesní a komunální technika. -malotraktory, mulčovače. -motorové pily, travní sekačky.

Výroba, montáž: -plastová okna, dveře, výklady, zimní zahrady -materiál PVC profily KÖMMERLING -projekt zelená úsporám. Prodej, montáž: -dřevěná EUROOKNA TWW* -střešní okna FAKRO -stínicí technika.

Výroba, montáž, prodej: -plastová okna, dveře, výklady, zimní zahrady -materiál PVC profily KÖMMERLING -projekt zelená úsporám -dřevěná EUROOKNA TWW* -střešní okna FAKRO -stínící technika.