Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Společnost Zdeněk Zrotál se zabývá stavebními pracemi. Stavíme rodinné domy, zajišťujeme interiér na klíč, sádrokartonářské práce, zateplování staveb, obklady, dlažby, dlaždičské, klempířské, elektro a instalatérské práce. Provádíme také stavbu krbů, vložkování komínů, nerez komíny. Činnost: - stavba rodinných domů - rekonstrukce - interiér ...

Společnost INTAR a.s. je nezávislou českou projektovou, inženýrskou a konzultační firmou se širokým přehledem a znalostmi v oblasti architektury, pozemního stavitelství, telekomunikací a informačních technologií. Služby: -poradenství -zabezpečení budov -telekomunikace -telekomunikační technologie. Projektujeme pozemní stavby a ...

Společnost Miroslav Pluháček se zabývá truhlářskou výrobou. Věnuji se zakázkové výrobě nábytku, kuchyňských skříněk, vestavěných skříní a interiéru ze dřeva. Truhlářská výroba, truhlářství, truhlářské práce: - výroba nábytku na zakázku - kuchyně - vestavěné skříně - interiéry ze dřeva. Sídlím na adrese Květná 1573/56, Boskovice.

Realitní činnost. Prodej a koupě nemovitostí: - byty - rodinné domy - pozemky - kanceláře - rekreační objekty.

Výroba šitých a háčkovaných potřeb pro miminka. Internetový obchod s hnízdečky, polštářkovými mantinely, zavinovačkami, dečkami, polštářky a usínáčky.

Výroba: - textilní zboží - bytová a stolní konfekce - proševy na prošívacím stroji Ecomat v šíři materiálu 240 cm - velikost vzoru až 30 cm - šití bytového textilu na zakázku a vysekávání na mostovém stroji Výroba, šití kožená a textilní galanterie, různé druhy kabel, kabelek, kabelka, batohy, opasky.

-Poskytování technických služeb Provozování pohřební služby

Prodáváme markýzy, pergoly, venkovní žaluzie, rolety, fasádní clony, vnitřní stínění a garážová vrata - to vše jsme připraveni Vám individuálně nabídnout, technicky vyřešit a zajistit Vám bezplatně cenovou nabídku. Pro vaši maximální spokojenost doporučujeme navštívit náš showroom ve Znojmě, Mikulově nebo Břeclavi.

Zakázková výroba a dodávka stínící techniky - markýzy, pergoly, venkovní žaluzie, rolety, fasádní clony a vnitřní stínění. Showroomy máme v Břeclavi, Mikulově a Znojmě.

Prodej: -kancelářský, bytový nábytek -ložnice, postele -sedací soupravy -židle, jídelní stůl, stolky -skříně -kuchyně -koupelnový nábytek -bytové doplňky. Služby: -doprava rozvoz zboží -montáž -prodej na splátky.

Prodej: -kancelářský, bytový nábytek -ložnice, postele -sedací soupravy -židle, jídelní stůl, stolky -skříně -kuchyně -koupelnový nábytek -bytové doplňky.

Paní Marie Suchánková je profesionálním partnerem společnosti REALITY PRORADOST. Specializuje se na prodej, pronájem realit a správu nemovitostí v okrese Hodonín a Uherské Hradiště. Profesionální realitní služby poskytujeme už více než patnáct let. Z původně malého "rodinného" projektu se postupným vývojem REALITY PRORADOST staly nadregionálním ...

Centrum interiéru, projekční kancelář Prodej, realizace: -dveře vchodové, vnitřní, bezpečnostní, protipožární, obložkové zárubně (PRUM, Masonite, Sapeli, Stylus aj.) -podlahy laminované, vinylové, pvc, dřevěné, přírodní pvc, masivní dřevěné (Tarkett, Parador, Quckstep, Kronotex, Balterio, Kahrs, Europarkett, Designline, Thermofix, Expona, ...

Naše firma je na trhu s nábytkem a bytovými, i nebytovými interiéry. Použité materiály, lamino, dýha, lakované dílce. Zakázková výroba nábytku a interiérů. Návrhy, poradenství.

Společnost ELQA, s.r.o. Kuřim je držitelem certifikátu ISO 9001:2009. Provádíme projekty montáž návrh osvětlení venkovní veřejné, montáž VN NN, dodávka na klíč, trafostanice servis. Opravy, montáž, revize, údržba, služby. Trafostanice: -uživatelské, distribuční, průmyslové, kioskové, sloupové. Veřejné osvětlení: -osvětlení komunikací, parků, ...

Naše společnost TEDOS Mikulov s.r.o. sídlící v okresu Břeclav se dlouhá léta věnuje správě a údržbě nemovitostí včetně poskytování veřejných oprav komunikací, chodníků, parkovišť, laviček, veřejného osvětlení atd. Služby společnosti Tedos Mikulov, s.r.o.: správa a údržba nemovitostí bytový a nebytový fond města poskytování technických ...

Společnost DIFF s.r.o. se zabývá prodejem profesionálních, kvalitních jádrových vrtáků a magnetických vrtaček pro průmyslové vrtání kovových materiálů. Nabízíme sortiment profesionálních vrtáků od prověřených výrobců. Internetový prodej, e-shop: - jádrové (korunkové) HSS, HSS-Co a TCT vrtáky - magnetické vrtačky - brusky pro jádrové ...

Návrh, dodávka, montáž: - stínící technika - žaluzie, rolety - venkovní žaluzie - markýzy - tapety - slunečníky.

KRP realitní služby s.r.o. provozuje realitní kancelář zaměřující se na bytové, nebytové prostory a pozemky.

Pavel Strejček se zaměřuje na ruční výrobu nožů a pouzder a na broušení nožů.

Techhouse s.r.o., odštěpný závod se zaměřuje na prodej studiové, zvukové, hi-fi, DJ a světelné techniky, sluchátek, kabelů, LP desek a nábytku.

Interier Akcent s.r.o. se zaměřuje na návrh, výrobu a montáž interiérů, kuchyní a nábytku.