Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Expolight s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, osvětlení, půjčování elektromateriálu a svítidel a na dodávku rozvaděčů.

Good REAL, s.r.o. je realitní kancelář zaměřující se na prodej, nákup a pronájem nemovitostí a na financování.

Náš Pasport s.r.o. se specializuje na zaměřování veřejného osvětlení, zeleně, kanalizací, mobiliářů, komunikací a hřbitovů.

IP Solution for your living s.r.o. se zaměřuje na služby týkající se financování bydlení, na majetkové a úrazové pojištění a realitní služby.

Kvalitní trapézové plechy, sendvičové panely, taškové plechové krytiny, spojovací materiály, okapový systém, fasádní a střešní doplňky.

Prodej, sklad, velkoobchod, maloobchod: -autobaterie, příslušenství -autoelektro materiál -autochemie -autokosmetika -kompletni sortiment -gufera, manžety, O kroužky (pro strojírenství, automobily, zemědělské stroje, stavební stroje) -hadice, šroubení -klínové řemeny -technické plyny -ložiska -zařízení na údržbu, mazání a výměnu ...

DALEPA AIR s.r.o. se zaměřuje na prodej a dodávku příslušenství pro vzduchotechniku a rekuperaci.

Maloobchod, prodej: -spodní prádlo -pyžama -župany -punčochové zboží -domácí oblečení -trička -plavky -kapesníky.

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Zahradnické centrum. Zahradnictví. Maloobchod, květiny- řezané, , letničky, trvalky, keře, okrasné stromky, zahradnické vybavení, dekorace, nářadí, postřiky, hnojiva, truhlíky, krmení pro zvířata, jezírkové ryby. Květinové vazby, výzdoba slavnostních tabulí. Prodejna- bývalý areál ZD.

Zahradnictví Jurka nabízí letničky a trvalky, přísady zeleniny, hlíny a substráty, jiné doplňkové zboží. Zabýváme se také realizací zahrad a výsadbou městské zeleně. Dokážeme provést výsadbu travin, keřů, ovocných stromů i vzrostlých okrasných stromů. Také Vám pomůžeme nebo poradíme s údržbou Vaší zahrady. Zahradnictví se skládá z jednoho ...

Zahradnictví. Výroba, pěstování: - balkónové rostliny, zeleninová sadba a letničky. Prodej: - jehličnany, pokojové květiny - potřeby pro pěstitele.

Služby, prodej: -zahradní architektura -projekce, realizace zahrad -okrasné rostliny -zakládání a údržba zeleně.

Ing. Roman Koupý provozuje zahradnictví, ve kterém je možné pořídit: - zahradnické potřeby, - balkonové a pokojové rostliny - trvalky, letničky, skalničky - okrasné trávy - substráty, hnojiva - květináče a truhlíky.

Zahradnictví Vodní Zahrada provozované paní PhDr. Ivou Doležalovou nabízí zákazníkům široký sortiment vodních a bahenních rostlin, okrasných travin, středních a vysokých trvalek z vlastní produkce. Dále se specializujeme na stavbu okrasných jezírek, vodních prvků a přírodních koupacích biotopů. Naleznete nás v obci Komořany, okres ...

Firma vyrábí vjezdové a vstupní brány. Zakázková výroba nerezových zábradlí a doplňků, schodišť, zařízení pro zemědělce a vinaře. Drobné soustružnické a zámečnické práce.

Společnost Zahradní a stavební, s.r.o. je zahradnická a malostavební firma. Vlastníme zahradní techniku - od kultivátorů, sekaček, křovinořezů přes motorové pily až po vlastní nákladní kontejnerový automobil. Provádíme drobné stavební práce - dlažby, obklady, ploty, terasy, fasády, omítky, malby.

Boris Vondruška se zaměřuje na prodej rodinných domů, odhad cen nemovitostí, vizualizace a nákres půdorysů.

Truhlářská dílna, zakázková výroba: - vchodové, interiérové dveře - schodiště - altány - nábytek, kuchyňské linky apod

Prodej - hnojiva, substráty, balkónové květiny vazba velikonoční, dušičková, vánoční. Prodej- květináče, koše, truhlíky. Zahradnictví- trvalky, skalničky, okrasné traviny a dřeviny, dřeviny (popínavé, okrasné), jehličnany, vysazování truhlíků, košů a jiných nádob. Prodej - byliny, koření.

Prodej: - květiny řezané, pokojové, sušené, umělé - vazby - trvalky - dřeviny - postřiky a hnojiva Vína lahvová i sudová z vlastní produkce

Pila. Výroba, prodej: -řezivo a dřevo -prkna, latě, hranoly, trámy, fošny. Zakázková výroba: -zahradní a parkový nábytek.

Ventilátory a díly pro vzduchotechniku.