Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Prodej, dodávka, distribuce široký sortiment železářského zboží a domácí potřeby. Dodáváme spojovací materiál, vodoinstalační materiál, zahradní potřeby, stroje, nářadí a nástroje, řetězy a ocelová lana, brusivo, barvy, polykarbonátové a plastové střešní krytiny.

Prodej hutní výrobky a železářské zboží. Široký sortiment hutních materiálů a válcované výrobky INP, UNP, IPE, HEA, HEB, HEM, válcované profily, plechy, trapézové plechy, sandwichové panely, jekly, trubky, betonářská ocel a kari sítě. Sídlo firmy: Znojmo, Oblekovice 6.

DURO DESIGN s.r.o. se zaměřuje na návrh a výrobu designového nábytku a interiérových prvků.

VITOM a.s. je realitní kancelář zaměřující se na nájmy a pronájmy bytů a investiční činnost týkající se dluhopisů.

Zdeněk Horák se specializuje na prodej a servis klimatizací a vzduchotechniky.

ZAHRADY ŘIHÁČEK s.r.o. se zaměřuje na návrhy a realizace zahrad, údržbu zeleně, výsadbu stromů, terénní úpravy, osvětlení zahrad a další související činnosti.

Dobráklíma, s.r.o. se zaměřuje na prodej, montáž a servis klimatizací, radiátorů, ventilátorů a dalších produktů.

Společnost AC Vídeňská s.r.o. se zaměřuje na pronájem a správu nemovitostí a na revize a opravy elektrických zařízení.

Truhlářství Roman Parolek, s.r.o. provozuje e-shop Parolekshop.cz s kuchyňskými a domácími spotřebiči.

Provádíme novostavby, rekonstrukce rodinných domů, veškeré zednické, obkladačské a stavební práce nejen podle projektové dokumentace, ale i dle Vašich návrhů a požadavků. Zabýváme se také opravou soklů rodinných domů, které jsou poškozeny působením vlhkosti a solí. Působíme v Mikulově a širokém okolí.

Vinařství - prodej vín - degustace ve vinném sklepě

Společnost Have Natura, s.r.o. nabízí návrhy i realizace zahrad, údržbu zeleně a služby zahradního architekta. Zaměřujeme se také na aranžérské práce a živé i suché vazby. Specializujeme se také na výzdobu rautů, slavnostních prostorů, divadel i sálů. Provádíme také zpracování projektové dokumentace sadovnických úprav. Ubytování pro 6 osob, ...

Velkoobchodní prodej topného materiálu. Elektricke Podlahové vytápění. Regulacní technika Honeywell.

Stavební činnost - rekonstrukce bytových jader - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - podlahářské práce. Návrhy a realizace interiérů na míru.

Internetový obchod s biokrby: - nástěnné biokrby - volně stojící biokrby - vestavné biokrby Na našem e-shopu je také možné zakoupit: - dekorační polínka - aromata - reflexní ohniska - biolíh

Stolařství, truhlářství. lakovna. Výroba, návrh, řešení, rozvoz, montáž. Nábytek, interiéry na klíč: -kuchyňské linky -vestavné skříně -atypický nábytek na míru -interiérové dveře -okna, okno zdvojené, kastlové, dvojité -dveře masivní (smrk, dub, borovice): -kazetové, výplňové, palubkové -obložkové zárubně -vrata dvoukřídlé, s ...

Stolařství, stolařská výroba. Zakázková výroba nábytku: -kuchyňské linky, kuchyně, kuchyní -skříně i vestavěné -kancelářský nábytek -vybavení prodejen -bytové doplňky Zakázkové stavební truhlářství: -atypická okna, okno -eurookna (euro-okno) -dveře a vrata -schodiště -jiné stavebně truhlářské práce

Truhlářské práce: Truhlářství -kuchyňské linky, linka, kuchyně-kuchyň, kuchyní -dětské + obývací pokoje -kancelářský nábytek -vestavěné skříně, skříň -chodby, zádveří -schodiště, schodiští a jiné -eurookna, eurooken, okno -dveře, dveří-exteriérové, interiérové -vrata. Zakázková výroba, na míru. Návrhy interiéru a nábytku ve 3d.

Výroba, prodej, oprava, servis: -spotřební elektronika: -bezdrátové zvonky síťové, bateriové -bezdrátový mini-alarm LX-AL4 -drátové elektronické zvonky -pokojové digitální termostaty -digitální hlavice termostatická HD10 -tepelně spínaná zásuvka TS20 -regulátory osvětlení dotykové a dálkově ovládané -časové spínače, ...

Prodejna elektra ve Valticích. Prodej spotřební elektroniky, velkých i malých domácích spotřebičů, eleketroinstalačního materiálu, zabezpečovací techniky.

Artur KOBLITZ, s.r.o. se zaměřuje na internetový prodej káv, doplňků a kávovarů a nealkoholických nápojů.

Rekuperace, průmyslové chlazení, klimatizace, tepelná čerpadla Vám od prodeje, přes instalaci až po servis zajistí firma MCS - ChlazeníCZ, s.r.o. se sídlem ve Znojmě. Navrhujeme a realizujeme podlahové vytápění. U každé zakázky vypracujeme zdarma technické řešení a cenovou kalkulaci.

E-shop: - vonné svíčky BOLSIUS - aroma difuzéry - kosmetika - krémy, masti

Firma je držitelem certifikátu ISO 9001:2008. Výroba, velkoobchod, prodej, servis, oprava, pozáruční servis, projekce, montáž, poradenství, dodávky na klíč: -vstupní a vjezdové systémy -docházkové systémy -automatické závory, turnikety, parkovací systémy, stojany, vydavače parkovacích lístků, bezobslužné parkoviště, automatické ...