Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
INDEGO INTERIER s.r.o. Vám zajistí: - zakázkovou výrobu a realizaci bytových interiérů a kuchyní, atypického design nábytku - vybavení kanceláří, obchodů, hotelů a restaurací. - exotické dřevěné dýhy a výroba dýhovaného nábytku - restaurování nábytku a výrobu dřevěných venkovních roštů a teras

Pan Jiří Kryštof se specializuje na poskytování komplexních podlahářských prací. Dodání a položení jakékoliv podlahoviny je pro nás hračkou. Naši podlaháři jsou opravdovými profesionály a odvádějí skvělou práci. Položíme Vám laminátové, plovoucí i dřevěné podlahy a také koberce. A postaráme se Vám o renovaci parket. Naleznete nás na adrese ...

KIPP CZ s.r.o. se specializuje na ovládací prvky, normované díly, upínací techniku a jejich speciální řešení.

Jiří Roubalík se zaměřuje na servis mobilních telefonů, chytrých hodinek, robotických vysavačů a elektrických koloběžek, dále na instalaci SW, čištění reproduktorů a ochranné skla.

VRATA PRO s.r.o. se zaměřuje na prodej a montáž garážových a průmyslových vrat, pohonů, vchodových dveří a předokenních žaluzií.

Vekuban, s.r.o.se specializuje na malby, bezpečnostní a protiplísňové nátěry, LED osvětlení a na mobilní pískování.

Chlazení kvalitně s.r.o. se zaměřuje na montáž, servis a opravy chladící techniky, klimatizací a tepelných čerpadel.

Eakon Klima s.r.o. se zaměřuje na instalace, prodej a servis klimatizací.

STRMA s.r.o. se zaměřuje na řešení, projektování a realizaci LED osvětlení, kamerových, pokladních a audiovizuálních systémů.

EKZ Hanispák s.r.o. se specializuje na řešení a montáže klimatizací, alarmů, osvětlovacích systémů a elektroinstalace.

"Vinařský dům Zatloukal" Na Návsi 74 -zrekonstruovaná historická budova, celkem pro 200 osob, prostorný sál pro cca 100 osob -vhodné pro posezení, prezentaci vinařských firem, konání výstavy apod.Provádění- společenské a kulturní akce, svatby, narozeniny, večírky, rauty apod. Audio a video technika k dispozici. Stálá ...

Prodej, distribuce: -elektroinstalační materiál -podlahové vytápění -montáže: -elektroinstalace NN do 1000 V -hromosvody a elektrické podlahové vytápění -vodoinstalace, topení, podlahové teplovodní vytápění -solární zařízení -centrální vysavače. Projekty, revize: -projekty, revize elektroinstalací a hromosvodů do 1000 ...

Naše kancelář se zabývá designováním interiérů. Vytvoříme Vám na míru interiér obchodu, kanceláře, prodejny, ale i pomůžeme Vám navrhnout a vytvořit Váš vlastní domov.

Postele, vestavěné skříně, kuchyňské studio, linky, matrace, kuchyně, zahradní, čalouněný, kancelářský, koupelnový nábytek Rosice, Pohořelice, Brno venkov, Třebíč, Náměšť nad Oslavou -sedací soupravy -postele z masívu -nábytek do dětských pokojů -válendy -rošty -matrace -kancelářská křesla -věšáky, němý ...

Radek Cibulka poskytuje komplexní služby v oboru zahradnictví - od zahradní architektury až po samotnou realizaci sadovnických úprav a následnou údržbu zahrad.

Lukáš Říha zajišťuje záruční i pozáruční servis oken, dveří a posuvných systémů, dodávku žaluzií a sítí proti hmyzu.

Frigomax s.r.o. se specializuje na prodej, instalace, servis, opravy a revize klimatizací pro domácnosti i firmy a tepelných čerpadel.

SIG - IMPEX montáže s.r.o. se specializuje na prodej, montáž a servis čerpadel, ohřívačů vody, filtrů a tlakových nádob.

ProAir, s.r.o. se zaměřuje na projektování, návrh řešení a montáž klimatizací a provádí servis vzduchotechniky, průmyslového chlazení a tepelných čerpadel.

Společnost windMax s.r.o. se zaměřuje na realizace, montáž a servis klimatizace, chlazení a vzduchotetechniky.

JIMAR SERVIS s.r.o. se zaměřuje na úklid, mytí oken, výškové práce, kácení stromů a na pronájem plošin.

REVOSAN servis s.r.o. se zaměřuje na servis a montáž klimatizací a chladících zařízení.

RBR-servis, s.r.o. se zaměřuje na pronájem a prodej prostor pro společnosti, zajištění energií, vybavení, hardwaru, softwaru a účetních a právních služeb.

Posadtese.cz se zaměřuje na prodej kancelářských křesel, kuchyňských židlí, křesel, sedacích pytlů a sedaček.