Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Realitní kancelář - prodej a pronájm domů, bytů a pozemků.

Realitní kancelář - prodej bytů, domů, nemovitostí.

ESYST, s.r.o. se zabývá osvětlením a úsporou energií. LED osvětlení znamená úspora energií a vyšší svítivost. Výroba, prodej, eshop, e-shop: - LED akvarijní svítidla - LED design svítidla a další.

Prodej, e-shop: - multifunkční zásuvkové systémy - zásuvky

Stavebnictví. Sádrokartonářské práce, suché stavby: -sádrokartonové příčky a podhledy -výstavba podkroví, půdní vestavby na klíč -vyrovnávací obklad stěn sádrokartonem -lepením na zdivo či montážní na profil -podhledy z minerálních kazet Thermatex, Owa, Donn -rekonstrukce bytových jader na klíč (elektro, voda, obklady) -dodatečné ...

Prodej palubky, podlahy z masivu, GSB, MDF, DTD, OSB desky, překližky, laťovky, prodej, interiérové dveře a zárubně.

-Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Truhlářství, podlahářství

Společnost PEND a.s. realizuje projekční práce v investiční výstavbě. Také se zabývají navrhováním architektonicko-stavebních objektů.

Naše společnost Energy Control s.r.o. se zabývá údržbou, servisem a technickou podporou v oboru: - vzduchotechnika - klimatizace - tepelná čerpadla - měření a regulace (MaR), plyn. Dodávka a montáž VZT zařízení na klíč, dle požadavků klienta. Pravidelná údržba a servis VZT zařízení, zaregulování VZT zařízení. Výměna a likvidace ...

Výroba, prodej, e-shop upevňovací techniky - hmoždinky - upevňovací kotvy - přítlačné talířky - utahovací hroty, bity - frézky na polystyren - spojovací materiál. Výroba a sklad: Bratčice 57, 664 67 Syrovice

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Společnost Golden Nars Trading Company s.r.o. realizuje nákup a prodej strojů, kovoobráběcích strojů, výrobních linek, nářadí a dílenského zařízení.

Montecha s.r.o. realizuje dodávku investičních celků na klíč, montáž, demontáž a servis technologických celků a zařízení.

Zakázkové kovoobrábění. Kovovýroba. Obrábění kovů. CNC obrábění. CAD/CAM pracoviště. Frézování a soustružení. Zámečnictví: -zámečnické práce(včetně montáže) -sváření-svářečské práce. Výroba: -vybavení pneuservisů a dílen -transportní boxy -brány, zábradlí, mříže -regály.

Vše pro výrobce nábytku a kuchyní. Prodej, velkoobchod, e-shop: -Laminované desky -dřevotřískové desky -mdf desky -hrany -Blum -dvířka -dřezy -kování -vruty -nářadí a nástroje.

HV ELEKTRO s.r.o. je velkoobchod s elektrospotřebiči a vestavěnými spotřebiči pro domácnost značek AEG, ELECTROLUX, Siemens, Bosch, Miele, Whirlpool, Baumatic, Candy, Ariston, Liebherr, Mora, Panasonic, LG aj.

AGROTHERM s.r.o. projektuje a poskytuje poradenství výstavby na klíč, montáž, dodávky, obchod, prodej, servis: -velkoplošné skleníky a fóliovníky včetně: -automatizace -vytápění a regulace teplot -kapénková závlaha (trysky, plastové rozvody) -technologie pro hydroponii -posuvné pěstební stoly a záhony -měřící přístroje pro ...

TELEXION, s.r.o.zajišťuje kompletní služby v telekomunikační technice, od výroby, prodeje, montáže, servis a opravy.

PiCaSo manufactury, s.r.o. se zabývá s ruční výrobou matrací, polštářů, přikrývek a dalších ložních doplňků.

Idea Import.ante, s.r.o. uskutečňuje prodej netradičních kotoučů do úhlové brusky a vrtačky - nástroje a nářadí pro opracování dřeva (frézování, tvarování, broušení, řezání, kartáčování, aj.) - diamantový ostřící kotouč DIACLEAR k jednoduchému ostření všech typů nástrojů - univerzální vrtáky do kalené oceli, betonu, kamene, ...

AQUATERM, s.r.o. uskutečňuje výrobu, prodej a montáž: -změkčovací, pískové filtry -odplyňovače, expandéry, chladiče odluhu -válcové, hranaté nádrže -úpravny teplé užitkové vody, blokové úpravny vody -dávkovací čerpadla úpravny vod. Montáž: -kotle, úpravny vod, výměníkové stanice. Generální opravy, rekonstrukce: -kotle, úpravny vod, ...

Činností EXTERIER - DESIGN s.r.o. je: - exteriérová architektura rodinných domů. - zahradní architektura. - veřejná zeleň - sadové úpravy měst, obcí, parky, dětská hřiště.

K & S, s.r.o. provozuje lisovnu plastů ze všech termoplastů, technologie vstřikolisů. -výroba a prodej plastových součástí -nábytkové kování -technické výlisky -součásti pro strojírenský, elektrotechnický a spotřební průmysl a další obory -výroba forem a přípravků.