Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Prodej, servis, náhradní díly: - přívěsy, návěsy, dopravní technika - manipulátory - lesní technika - sněhové frézy - komunální technika - zahradní technika - zemědělská technika - traktory - ramenové vyžínače.

Záruční a pozáruční servis, revize: - plynové kotle - ohřívače vody.

Prodej: - nábytkové kování.

Prodej, zástupce firmy Vaillant - kotle.

Zdící materiály: - Keratherm, Porotherm, He]uz' Porfix, Ytong... - Sypké hmoty- písky, šiěrky, kačírek, mramorová drť... - Sypké materiá!y- cement, vápno, omítky, lepidla, stěrky'.. - ocelové materiály- karj sÍtě, žebírková ocel, zárubně''. - Spojovací materiál- šroubky, vruty, pociožky, matice, závltové tyče, ...

Stavebniny. Prodej: -stavební materiál.

Dodávka, e-shop, eshop: - stolařské potřeby - tmely na dřevo, vosky Novoryt, spojovací prvky pro dřevo a umělé hmoty, DMT brousky, pily, kaučukové čističe, brousky diamantové, brusné válce, houby, rouna, lamely spojovací.

Prodej, velkoobchod, zásilková služba: -elektro -kabely -konektory pro silnoproud a slaboproud -vodiče -příslušenství elektro -zástupce firmy ILME - konektory.

Distribuce, e-shop, eshop: - kvalitní ložní prádlo výhradně české výroby, a proto se nemusíte obávat nákupu nekvalitního dovozového textilu. Povlečení v různých barvách a designech od špičkových českých návrhářů. Materiálové složení je vždy ze 100% bavlny a to od klasické bavlny, přes stále oblíbenější krep až po luxusní variantu bavlněného ...

- Správa jeskyní Moravského krasu - správu a provoz jeskyná: - Punkevní jeskyně - Sloupsko-šošůvské jeskyně - Kateřinská jeskyně - jeskyně Balcarka - jeskyně Výpustek - průvodce - informační činnost - propagační činnost - údržba jeskyní - ochrana jeskyní - péče o jeskyně - informační centrum Skalní mlýn - informační ...

Velkoobchodní prodej, dovoz a vývoz speciálních armatur a čerpadel.

Oprava a prodej: -elektrospotřebiče -automatické pračky -odstředivky -sporáky -bojlery -akumulační kamna -chladničky a mrazničky -mixéry -žehličky -klasické pračky -náhradní díly.

Prodej a montáž vysoce kvalitních plastových oken, dřevěných oken a hliníkových oken . Garážová vrata, markýzy, rolety, žaluzie, servis. Poradenství a cenová nabídka zdarma.

Montáž: -plastová a hliníková okna -speciálně dvojitě těsněná -automatické dveřní systémy.

Montáž: -plastová a hliníková okna -speciálně dvojitě těsněná -automatické dveřní systémy.

Prodej: -hutní materiál -materiál pro vodaře, topenáře i plynaře -železářství, drogerie -střešní krytiny -dutinkové polykarbonátové desky a příslušenství. Areál bývalého školního statku.

Export-import: -svítidla, osvětlovací tělesa. Pobočka Lysice export-import: -svítidla -sklo-porcelán.

Prodej nůžek: - zahradnické - průmyslové. Doplňky k nůžkám.

Montáže rozvodů: -topení -voda -zemní plyn: -domovní přípojky -kotelny bez omezení výkonu -středotlaké rozvody -propan butan: -instalace nádrží -podlahové vytápění -kotelny. Rozvody v plastech a mědi. Prodej: -instalační materiál -kotle všech značek. Drobné stavební práce.

Internetový prodej bytových parfémů, tělové kosmetiky a doplňků do domácnosti.

Stolařství, truhlářství. Nábytek Brno: -kuchyňské linky včetně vybavení, dodávky spotřebičů -interiéry na klíč, zakázková výroba -ložnice, sklopné postele -sedací soupravy na míru -obývací pokoje -dětský pokoj -vestavěné skříně -předsíně, šatny. Návrh 3D vizualizace. Materiál: -lamino -dýhovaná dřevotříska, MDF a masiv -kování ...

Truhlářství. Výroba: -truhlářská -zakázková výroba dřevěných a montovaných schodišť -interiérové dveře a obložkové zárubně z masivních materiálů -individuální přístup k zákazníkovi -zaměření, nezávazná cenová kalkulace a návrh ve 3D zdarma.