Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Prodej: -pletací příze, -vlna, -drobná galanterie, -ponožky, -ručníky, osušky, ručníky, prostěradla.

Truhlářské práce. Výroba: - kuchyní, ložnic, dětských pokojů, masivních dveří a různých bytových doplňků.

Zakázkové truhlářství. Výroba: - eurookna - dveře - kuchyně - bytový i kancelářský nábytek.

Maloobchod: -potřeby pro truhláře -železářské zboží -nástroje LEITZ, WIGO, DIMAR -elektrické ruční nářadí FESTO, BOSCH, ELU, LAMELLO -spojovací materiál -židle, čalouněný nábytek, koberce -sortiment firem:MBI Berlín, MILESI, TILIA HERBOL, KNAUF, SANDVIK -kancelářský nábytek -speciální lékařský nábytek. -kovomat ...

Velkoobchod: -elektromateriál práce: - elektroinstalační a elektromontážní.

Služby: -provoz vlastního arboreta -zahradní prodejní centrum -školkařská produkce -projekce, realizace a údržba sadovnických úprav -provoz prodejny Flora-Fauna Arboretum: Josef Janků tel.: 602 383 944 Projekce, realizace a údržba Lucie Němečková, Dis. tel.: 602 263 806

Betonárka. Výroba, prodej: -beton. -betonové směsi.

Nabídka pohřebních služeb. Prodej: - květin a zahrádkářských potřeb.

Výroba: - nízkonapěťové rozvaděče - prachotěsné plechové skříňky - prachotěsný přípojnicový rozvod - zapozdřené skříňky.

Plynoservis. Maloobchod, prodej, oprava, servis: - plynospotřebiče.

Prodej: -moderní a designová svítidla -klasické osvětlení -křišťálová a rustikální svítidla -stropní svítidla -lustry -zářivky -ratanová, bodová svítidla -venkovní osvětlení.

Dřevovýroba: -bytové doplňky -truhlářské výrobky -řezivo -hoblované výrobky -sušení -doprava.

Nábytek z masivu vyplňuje celý internetový obchod. Najdete u nás vše pro vybavení ložnice, obývacího pokoje i kuchyně z masivu. Nejen kuchyňské stoly a židle, skříně nebo komody, postele, ale i zahradní nábytek a další dřevěné bytové doplňky a potřeby. I děti si u nás přijdou na své. Houpačky nebo skluzavky jsou součástí našeho sortimentu nábytku ...

Prodej: -plastové okna, dveře -hliníkové okna, dveře -dřevěné okna, dveře -střešní okna -obložkové dveře -garážové dveře -žaluzie a rolety -parapety -sítě proti hmyzu.

Realitní kancelář. Služby: -správa nemovitostí -vypracování nájemních smluv -vedení účetnictví -daňové poradenství. Zprostředkování: -koupě a prodej nemovitostí -pronájem nemovitostí -rekonstrukce a opravy -vypracování kupních smluv.

Pordej, maloobchod: - střešní materiál s možností montáže - pokrývačské práce

Výroba, montáž: -ocelové a nerezové schodiště -zábradlí, ploty, pojezdové a otočné brány, branky. Výroba: -kovové interiérové doplňky a zahradní nábytek -regály -pracovní stoly. Zámečnická výroba a montáž dle požadavků zákazníka.

Služby: -architekt -projektování staveb -projekty rodinných domů -interiéry -architektonické studie

Výroba a prodej: -umělé květiny -výlohové dekorace pro aranžéry -vazbové květy pro zahradníky -svatební ozdoby, přízdoby pro nevěsty -vánoční ozdoby -velikonoční figurky -vázové dekorace -drobné vývazky k dárkovým balením. Nabídka: -volné výrobní kapacity-kompletace, ruční výroba.

Prodej, oprava, servis: -lesní a zahradní technika.

Montáž, projekce, revize, prodej, servis: -zásobníky vody -průtokové ohřívače -plynová topidla -radiátory a koupelnová tělesa -čerpadla -veškeré kotle na tuhá paliva -elektrokotle -ozvody v plastu a mědi Práce: -topenářské (ústřední topení) -vodoinstalatérské -plynařské. -revize elektro, plyn -elektroinstalace

Výroba : Dveře interiérové, protipožární, bezpečnostní a protihlukové. Obložkové a rámové zárubně- vše v provedení dýha, folie, laminát, nástřik RAL, masiv. Dveře mohou být otočné, posuvné, kyvné, zlamovací, bezfalcové i atypické. Vzorková prodejna Brno: Modřice 664 42 Přízřenicka 1022 Tel.: 545 220 222 Fax: 545 220 ...