Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Opravy, prodej, záruční i pozáruční servis: -chladicí zařízení chladniček, mrazniček -vitriny -boxy -pulty -chladicí zařízení pro prodejny, restaurace, jídelny -CALEX, GORENJE, ARDO, POLAR, ELCOLD LEC*. Doprava zboží v okrese Blansko zdarma. Oprava, montáž, servis: -klimatizace aut* -klimatizace bytů.

Realizace: -okrasná zahrada. Zahradnické služby. Obchodní a zprostředkovatelská činnost.

Služby: Stolařství: - kuchyně na míru - možnost dodání elektrospotřebičů za výhodné ceny - montáže kuchyní - bytový nábytek - vestavěné skříně, dětské pokoje, obývací pokoje, ložnice, lůžka - kancelářský nábytek - truhlářské práce - pokládka plovoucích podlah - vybavení restaurací a hotelů - nábytek pro zdravotnická zařízení, školy a ...

Prodej: -zahrádkářské a chovatelské potřeby.

Prodej: Podlahy: PVC, Dřevěné, Laminátové, Korkové, lišty atd. Stropní kazety a lišty EUROTREND s PVC fólií. Stěnové panely MDF. Montáže: -Komletní podlahářské práce, pokládka všech druhů podlah, včetně vyrovnání podkladu a montáž podkladových OSB a Durelis desek. -Montáže stropních kazet, včetně zateplení stropů a snižování stropů.

Výroba: -pracovní oděvy -ošacení do prodejen -lůžkoviny -povlečení -prostěradla -opravy oděvů -šití svatebních šatů.

Čištění všech typů bazénů včetně plaveckých s použitím technologie automatických vysávacích robotů. Celoroční péče o Váš bazén v pravidelných návštěvách. Prodej bazénů, zastřešení, tepelná čerpadla a veškeré bazénové příslušenství.

Blanenská realitní agentura MiKA Blansko působí úspěšně na trhu s nemovitostmi nepřetržitě od roku 1992. Přes lokální působnost v Blansku a blízkém okolí se může agentura pochlubit mnoha stovkami spokojených klientů. Největší důraz klademe na absolutní diskrétnost a úplnost služeb, které poskytujeme.

Nabídka: -kancelářský nábytek -vybavení a vše potřebné aby jste se cítili v práci jako doma. Prodej, montáž: -kancelářský nábytek -židle -křesla -doplňky. Nábytek: -školní -lékařský -kovový -kuchyně -recepce.

Výroba: -paličkovaná krajka -krajky -vsadky -ubrusy -draperie a záclony -vyšívané krajky. -PVA síťky -PVA stužky, nitě ( ve vodě rozpustné )

Maloobchodní prodej: -běžný stavební materiál -sádrokarton KNAUF (včetně výhodné ceny příslušenství) -difuzní folie BRAMACOL, parozábrany -střešní okna VELUX -omítky -tmely, lepidla -dveře, zárubně -obklady, dlažba -izolace -střešní krytina-pálená, betonová, BRAMAC -odpadní kamenina -dřevotřísky, okna dřevěná -stropnice betonové, ...

Zámečnictví. Výroba: -ploty -branky -schody -automatické brány -vybavení kanceláří -kovový nábytek.

Výroba: -truhlářská -stolařská. Výroba, maloobchodní prodej: -dřevo, nábytek -okna.

Stavebně zámečnická výroba: -ocelové konstrukce -vrata, okna, schody, zábradlí -potrubí, manipulační prostředky -jeřáby a jeřábové dráhy.

Velkoobchod, maloobchod: -stavební materiál zdící -cihly HURDIS -cement -vápno -omítky (vnitřní, vnější, izolační) -lepenky -bitagit, sklobit, isover, rockwool, prefizol -polystyren -sádrokarton -dlažby -obklady -stropní podhledy -krytina BRAMAC -okna VELUX -těsnící tmely -lepidla. Odvoz materiálu zajistíme. Prodejní ...

Elektrické topné panely: Využití: -nezaberou místa na zemi -jsou bezpečné okolo dětí a zvířat -spotřebuje málo elektrické energie -mohou být natřeny jakoukoliv barvou -jsou navrženy tak, aby byly zapnuty delší dobu -komfortní zadní teplo za méně peněz -levnější, než ústřední topení, které je velice drahé na provoz a je neestetické.

Oprava, servis: -elektrické ruční nářadí značky Bosch, Narex, Protool, Metabo -elektrických spotřebičů značky ETA Výroba a montáž: -elektroinstalace. Revize dle ČSN* 331600, 331610: -elektrického ručního nářadí -elektrospotřebičů.

Prodej: -svářecí materiál, technika, -brusivo, -nářadí.

Práce, služby: - kácení zeleně - zahradnické práce - údržba zeleně všeho druhu.

Opravy chladících zařízení: - chladničky - mrazničky

Práce, prodej: -voda -plyn -topení -odpady -sanita -elektrospotřebiče

Oprava, servis: - plynospotřebiče. Čištění: - plynové kotle. Servis plynových kotlů Thermona.

Výroba, prodej: -stavební kování -dveřní madla. - dveřní koule a knoflíky

Maloobchodní prodej: -malá zemědělská, zahradní a komunální technika -malotraktory-VARI, AGZAT -sekačky kolové-MTD*, AL-KO -křovinořezy -pily-STIHL -rotační sečení-celá tráva-DAKR -prodej, servis, náhradní díly. Servis: -motory TECUMSEH, BRIGGS a STRATTON.